-
-
- 699 απαντήσεις
- 16.474 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 99 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 20.162 εμφανίσεις
-
- 102 απαντήσεις
- 4.790 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 123 εμφανίσεις
-
- 116 απαντήσεις
- 2.447 εμφανίσεις
-
- 265 απαντήσεις
- 99.305 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 32.673 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.375 απαντήσεις
- 374.544 εμφανίσεις
-
- 176 απαντήσεις
- 176.765 εμφανίσεις
-
- 715 απαντήσεις
- 191.265 εμφανίσεις
-
- 9.721 απαντήσεις
- 267.399 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από myheart,Καλησπέρα σας...διαβάζω εδώ και χρόνια το φόρουμ κ μόλις σήμερα αποφάσισα να κάνω εγγραφή....πάντα ήθελα παιδάκια κ τώρα αναρωτιέμαι αν θ'αποκτήσω ποτέ έστω κι ένα....το πρόβλημα μας αζωοσπερμία....ούτε την σημασία της λέξης δεν ήξερα κάποτε..σε λίγο καιρό πάμε για βιοψία και αν είμαστε τυχεροί και βρούμε υλικό σε εξωσωματική...υπάρχει άλλη κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα?Ώρες ώρες νιώθω ότι θα σκάσω!
-
Από stroumf,Κορίτσια μπορείτε να βοηθήσετε? Μπορεί όταν η κινητικότητα του άντρα να είναι χαμηλή 6% δηλαδή να γίνει φυσιολογικά η γονιμοποιηση?
-
Από Veronika,Καλησπέρα! Τι ανακούφιση που δεν είμαι η μόνη που έχω αγχωθεί με το θέμα της εγκυμοσύνης! Νόμιζα πως ήμουν σαν τον τελευταίο Μοϊκανό ένα πράμα! (μόνο το τσεκούρι μου έλειπε ) Κοίτα να δεις που εκτός από εμένα υπάρχουν κι άλλες επίδοξες μανούλες που βιώνουν αγωνίες πανομοιότυπες ή παραπλήσιες με τις δικές μου και έχουν το ίδιο ακριβώς άγχος που νιώθω κι εγώ στο τέλος κάθε μήνα: λες να είμαι; μήπως πάλι τζίφος; πόσες ημέρες ακόμη να περιμένω; μήπως δεν δοκίμασα τις σωστές ημέρες; Και να μη συζητήσω βέβαια για τις εναλλαγές στη διάθεση (τη μία μέρα: "είμαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο μήνας μου! το νιώθω σου λέω! Έ ε έρχεται!" - την αμέσως επόμενη: "δε θα μου συμβεί ποτέ, με το μαράζι θα μείνω και θα γίνω και επίτιμος πελάτης της Clear Blue")
Τώρα βέβαια που διαβάζω τα μηνύματά σας (Mariel-Toti-Naina-Dina27-Blu Blu-Rscuore κλπ) νιώθω σαν να ανακάλυψα εν έτει 2008 ότι η Γη δεν είναι επίπεδη!...
Λοιπόν, επειδή νομίζω πως όλες εδώ έχουμε ανάγκη να νιώσουμε μία πνοή αισιοδοξίας στην προσπάθεια που κάνουμε, θα παρακαλέσω όσες προσπαθούσαν και δεν είχαν άμεσα αποτελέσματα να αναρτήσουν την ιστορία τους με το αίσιο τέλος... έτσι για να παίρνουμε θάρρος και οι υπόλοιπες και να μην το βάζουμε κάτω! Δώστε και σώστε γιατί οι υπόλοιπες που δεν έχουμε ακόμη αποτελέσματα έχουμε λαλήσει!
-
Από Μαρία_32,Για σας,
Ήθελα να σας ρωτήσω τι κάνουμε σε περίπτωση μικρής κινητικότητας σπέρματος? στον άντρα μου είναι 60% πρώτη ώρα και 40% τη τρίτη ώρα και ο Γιατρός είπε ότι δεν έχουμε φυσιολογική κινητικότητα. του έγραψε άλλες εξετάσεις αλλά δεν έχουν βγεί ακόμα τα αποτελέσματα. εκτός από σπερματέγχυση έχει άλλη λύση? και αν βρεί κιρσοκήλη τι κάνουμε? σας ευχαριστώ πολύ πολύ -
Από Maline,Γεια σας και καλως σας βρήκα.
Είμαι 32 και ο σύζυγος σχεδόν 38. Είμαστε στη διαδικασία απόκτησης παιδιού και κάναμε όλες τις αναλύσεις που μας ζητήθηκαν.
Η ΑΜΗ έδειξε χαμηλή γονιμότητα (1,97) και βγήκε λίγο υψηλή η προλακτίνη. Όλες οι άλλες ορμόνες (FSH, LH, TSH, T4, T3 και CA125) είναι εντός φυσιολογικών ορίων και η σαλπιγγογραφία ήταν επίσης καλή.
Ο σύζυγος έχει πρόβλημα με την μορφολογία του σπέρματος, μόλις 1% φυσιολογικά και ο κατακερματισμός έδειξε 19% (οριακά καλό).
Δεν ξέρω αν πρέπει να βιαστούμε με την εξωσωματική και αν γενικότερα ενδείκνυται για την περίπτωσή μας.
Αντιμετωπίσατε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι, πόσο εύκολα μείνατε έγκυες;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
{Εξετάσεις 1,97 ΑΜΗ, σπέρμα 1% φυσιολογικό,19% κατακερματισμό. (;)}
-
Από tink13,καλησπερα κοριτσια
εχω επισκεφτεί 5 γιατρους μέχρι τώρα,εχω δείξει ολο το ιστορικο και ολες μου τις εξετασεις .Και οι 5 γιατροι μου είπαν πως δεν έχουμε κατι και ολα ειναι φυσιολογικά. Ανήκετε στην κατηγορία "ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ".
Πόσο σκληρο ακουγεται αυτο..Αν ειχαμε ενα προβλημα ,θα το ξεραμε και θα προσπαθουσαμε να το λυσουμε..Τωρα?Τι μπορω να κάνω? Πως να βοηθησω τον εαυτο μου και τον αντρα μου? Αλλοι μου ειπαν παρακολουθηση του κυκλου.Το εκανα.Αλλοι σπερματεχυση.Το εκανα. Τιποτα ολα!
Τωρα μου λενε εξωσωματικη..
Θα πετυχει ή και αυτο τιποτα?
Υπαρχουν κοριτσια με αναλογα προβληματα? Βρηκατε λύση?
-