Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΑΚΟΣ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΧΩΡΊΣ ΚΑΡΔΙΑΚΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ

Recommended Posts

Γειά σας.. Καταρχήν είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η εγκυμοσύνη μου δεν θα πάει καλά... Αλλά είπα να δω ανάλογες περιπτώσεις. Είμαι 7 και 3ημ.βάσει ΤΕΠ, αλλά σήμερα ο υπέρηχος με έβγαλε 6 και 5ημ.,υπάρχει κάτι στο σάκο,αλλά κανένα ίχνος καρδιακου παλμού.. Έτυχε σε κάποια κοπέλα μετά από αυτό να προχωρήσει; Ο γιατρός είναι σχεδόν σίγουρος ότι δεν..είπε να ξαναπάω σε μια βδομάδα... Έχω και ιστορικό...τι να πω! Το θέμα είναι ότι έχω ακόμα συμπτώματα.... Πείτε μου κάποια γνώμη! Ευχαριστώ πολύ...

Διαφημίσεις

Γεια σου fantasy! Σου ευχομαι την επομενη φορα που θα γραψεις να εχεις ευχαριστα νεα. Για μενα δυστυχως δεν ηταν ομως πριν λιγο καιρο. Εμεινα εγκυος στις 12/4 και πηγα στη γιατρο μου στις 4/5. Εκτος απο εγκυμοσυνη ειδαμε οτι ειχα κι ενα ινομυωμα 8εκ. Δεν μου απεκλεισε το ενδεχομενο να παει καλα η εγκυμοσυνη αλλα ηταν συγκρατημενη. Εγω απο εκεινη τη στιγμη ηξερα οτι δε θα εχουμε αισιο τελος, κι απλα περιμενα το "κακο" να συμβει. Στην 7η εβδομαδα ειδαμε επιτελους σακο αλλα τιποτα μεσα. Ισως, μου ειπε δε φαινεται καλα λογω του ινομυωματος. Σε 5 μερες θα εκλεινα την 8η εβδομαδα και θ ακουγαμε την καρδια. Ειχα ομως αιμοραγια και τελειωσαν ολα εκει. Δε θελω να σε τρομαξω με την ιστορια μου, αλλα θελω να σου δωσω θαρρος και να σκεφτεσαι θετικα! Η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο κι ισως τελικα εμεις να το δημιουργουμε το κακο! Θα δεις οτι ολα θα πανε καλα! Συνηθως στην 7η-8η εβδομαδα ακουγεται η καρδουλα! Εχω δυο ζουζουνια που επιβεβαιωνουν αυτα που σου γραφω! Την επομενη φορα που θα πας, θα το δεις, θα το ακουσεις και δε θα το πιστευεις! Σκεψου θετικα! Περιμενω νεα σου!

:D My husband

My boys

My whole life :D

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Προς το παρόν έχω ακόμα συμπτώματα, τι να πω. Είναι δυνατόν να συνεχίσει να μεγαλώνει ο σάκος και το περιεχόμενο του;θα κάνω λίγο υπομονή και θα ξαναπάω, ίσως και σε άλλο γιατρό-μηχανημα να μου φύγει η ιδέα. Χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες βέβαια... Σε ευχαριστώ και πάλι

Μην απελπιζεσαι και μη προδικαζεις την κατασταση. Μπορει ολα να ειναι καλα! Μπορει να ειναι μικρουλι ακομα το σπορακι σου και γι αυτο να σου ειπε ο γιατρος να πας την αλλη εβδομαδα. Εγω μεχρι την 7η ειχα δει μονο το μισο σακο. Ο αλλος μισος ηταν πισω απ το ινομυωμα. Εσενα ειδε κατι μεσα? Για να ειναι σιγουρος για τον καρδιακο παλμο σου ειπε να πας στην 7η. Θα το ακουσεις σιγουρα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο γιατρος σου δεν ειναι αισιοδοξος! Αντι να σου δινει δυναμη..... Δεν καταλαβαινω! Οταν λες οτι εχεις ιστορικο τι εννοεις? Σε βομβαρδισα! Συγνωμη! Προσπαθω να βοηθησω!

My boys

Κοίτα, ο γιατρός δεν είναι αισιόδοξος γιατί συμβαίνει το ασυνήθιστο, το σποράκι να μην είναι μικρό, αλλά όσο βγαίνει βάσει ΤΕΠ περίπου, κι όμως να μην υπάρχει καρδιακός παλμός. Τι να πω, αν αντέξω θα περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα, αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω αύριο κάπου για υπέρηχο ξανά. Βέβαια δεν θέλω να πάω και στην τύχη...Ουφ! Δεν θα πάει καλά το πράγμα, το ξέρω...Αλλά μετά από αυτή την αποβολή (αν γίνει δηλαδή) θα μπω αναγκαστικά στο χωρό των εξετάσεων γιατί είχα και στο παρελθόν. Σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σου!

Διαφημίσεις

Ελα fantasy! Μην απελπιζεσαι! Δεν εχεις καν συμπτωματα αποβολης! Ισα ισα εχεις συμπτωματα εγκυμοσυνης! Παρε τα πανω σου! Ειναι μικρουλι το σπορακι ακομα! Ο γιατρος κατι ξερει που σου ειπε οτι εισαι 6 εβδομαδων! Μην αγχωνεσαι και σκεψου θετικα! Θα πας την αλλη βδομαδα, θα το ακουσεις και θα ρθουν τα πανω κατω! Σου ευχομαι οτι καλυτερο!

My boys

Θετικη σκεψη για να αισθανεται την αγαπη σου...

πηγαινε στις 8 εβδομαδες για εξεταση....

ως τοτε σκεψου κατι αλλο οοοοσοοοο δυσκολο και αν ειναι και μην στεναχωριεσαι! Πιθανον να ειναι νωρις ακομη!

Σε καταλαβαινω απολυτα μιας και εχω κ εγω στο ιστορικο μου δυο παλινδρομες κυησεις στην 7η βδομαδα με τρεις μηνες διαφορα η μια με την αλλη...μετα ακολουθησαν μια σειρα εξετασεων κ ηταν ολα καλα....Ηρθε κ τριτη εγκυμοσυνη με αιμα.νοσηλεια στο νοσοκομειο(με ειχαν κρατησει για να με παρακολουθουν πιο στενα λογω του ιστορικου μου),ξαπλα τους πρωτους μηνες,αγχος οτι παλι θα συμβουν τα ιδια και οτι και αυτο το μωρακι θα φυγει αλλα τωρα κραταω τον 6 μηνων παιδαρο μου στην αγκαλια μου!!!!!Καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου κ ξερω οτι σκεφτεσαι αν γινοταν να εισαι συνεχεια σε εναν υπερηχο...Δε θελω να σου χαιδεψω τα αυτια...Μακαρι να σου πανε ολα καλα αλλα ακομα κ αν δεν πανε εχε πιστη και στο μελλον το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις μια τελειομηνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!!

Γειά σας.. Καταρχήν είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η εγκυμοσύνη μου δεν θα πάει καλά... Αλλά είπα να δω ανάλογες περιπτώσεις. Είμαι 7 και 3ημ.βάσει ΤΕΠ, αλλά σήμερα ο υπέρηχος με έβγαλε 6 και 5ημ.,υπάρχει κάτι στο σάκο,αλλά κανένα ίχνος καρδιακου παλμού.. Έτυχε σε κάποια κοπέλα μετά από αυτό να προχωρήσει; Ο γιατρός είναι σχεδόν σίγουρος ότι δεν..είπε να ξαναπάω σε μια βδομάδα... Έχω και ιστορικό...τι να πω! Το θέμα είναι ότι έχω ακόμα συμπτώματα.... Πείτε μου κάποια γνώμη! Ευχαριστώ πολύ...

Fantasy egw ekana ton prwto mou yperixo oran imoun 6 evdomadwn , kaname ekswswmatiki opote vasei imerominiwn klp klp imoun ontws 6, den pisteuame oti imoun parapanw..

Na sou pw oti oute emeis eidame oute akousame kardiaki leitourgia. Mono 2 sakous eidame kai ekrine o giatros oti apto megethos k ti thesi tous oti logika tha pame kala, an kai nwris. Twra eimai 15 evdomadwn kai ta didyma pernane teleia!

Ypomoni kainkouragio sou euxomai, min apelpizesai apo twra, exoume dei polles periptwseis pountelika pigan kala!

b5Zrp2.png

:cry::cry:Πόσο σας νιώθω & πόσο δύσκολο είναι απο τη μια στιγμή στην άλλη να χάνεις ότι πολυτιμότερο σε αξιώσε ο Θεός να ζήσεις!!! Και γω ήμουν 9,5 εβδομάδων και παλλινδρόμησε..

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για την ενθάρρυνση και στήριξη. Να είστε καλά και ο,τι καλύτερο εύχομαι. Χθες επιβεβαιωθηκε η παλινδρόμηση. Οπότε τώρα πάμε για τα επόμενα επεισόδια... Αποξεση, εξετάσεις (μετά από τρεις αποβολές κλπ).Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι

Fantasy λυπαμαι πολυ κοριτσι μου που το περασες ξανα αυτο! Πρεπει να βρεις δυναμη και κουραγιο τωρα να κανεις οτι ειναι απαραιτητο για να μη σου ξανασυμβει. Ο θεος δεν εχει αφησει κανεναν οποτε θα σου στειλει κι εσενα αυτο που ποθεις. Κανε τις εξετασεις σου, ανεβασε την ψυχολογια σου κι ολα θα πανε καλα θα δεις! Ελπιζω την επομενη φορα που θα μας γραψεις να εχεις ευχαριστα! Εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μας!

My boys

• 3 months later...
Γεια σου fantasy! Σου ευχομαι την επομενη φορα που θα γραψεις να εχεις ευχαριστα νεα. Για μενα δυστυχως δεν ηταν ομως πριν λιγο καιρο. Εμεινα εγκυος στις 12/4 και πηγα στη γιατρο μου στις 4/5. Εκτος απο εγκυμοσυνη ειδαμε οτι ειχα κι ενα ινομυωμα 8εκ. Δεν μου απεκλεισε το ενδεχομενο να παει καλα η εγκυμοσυνη αλλα ηταν συγκρατημενη. Εγω απο εκεινη τη στιγμη ηξερα οτι δε θα εχουμε αισιο τελος, κι απλα περιμενα το "κακο" να συμβει. Στην 7η εβδομαδα ειδαμε επιτελους σακο αλλα τιποτα μεσα. Ισως, μου ειπε δε φαινεται καλα λογω του ινομυωματος. Σε 5 μερες θα εκλεινα την 8η εβδομαδα και θ ακουγαμε την καρδια. Ειχα ομως αιμοραγια και τελειωσαν ολα εκει. Δε θελω να σε τρομαξω με την ιστορια μου, αλλα θελω να σου δωσω θαρρος και να σκεφτεσαι θετικα! Η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο κι ισως τελικα εμεις να το δημιουργουμε το κακο! Θα δεις οτι ολα θα πανε καλα! Συνηθως στην 7η-8η εβδομαδα ακουγεται η καρδουλα! Εχω δυο ζουζουνια που επιβεβαιωνουν αυτα που σου γραφω! Την επομενη φορα που θα πας, θα το δεις, θα το ακουσεις και δε θα το πιστευεις! Σκεψου θετικα! Περιμενω νεα σου!

Καλησπερα επειδη κ γω διανυω την ογδοη βδομαδα με ινομυωμα μεσα στο ενδομητριο βεβαια εγω δοξα το θεο ακουσα καρδουλα στην στην εκτη βδομαδα αλλα ακολουθω και θεραπεια πινω πολλα φαρμακα και κανω και ενεσεις στη κοιλια και φυσικα ειμαι ταβλα στο κρεβατι...εσενα ο γιατρος σου εκανε καποια αγωγη η οχι γιατι πριν κα γω ειχα δυο παλλινδρομες χωρις να ακουσω ποτε καρδια..και εμνα ο γιαατρος μου δεν ειναι ουτε αισιοδοξος ουτε απαισιοδοξος τωρα απλα προσευχομαι να πανε ολα καλα γιατ ειναι πολυ δυσκολο να ξαναπερασω τριτη φορα απωλεια..

Καλησπερα Iwannart. Μολις ειδα το μηνυμα σου. Η γιατρος μου δε μου ειχε δωσει καποια αγωγη για το ινομυωμα. Το ινο μυωμα δε δεχεται αγωγη! Εσενα για πιο λογο σου τα δωσε αυτα?

Εχουν περασει 5 μηνες απ την αποβολη που ειχα κι αποφασισα να παρω και δευτερη γνωμη για νω δω τι θα γινει. Συνεχιζει να ειναι στα 10εκ. Ο γιατρος αυτη τη φορα μου ειπε οτι δεν προκαλεσε το ινομυωμα την αποβολη! Πιθανον να ηταν ανεμβρυικη! Κι οτι αφου δεν σκοπευω να κανω αλλο παιδι, να μη το αφαιρεσω, γιατι δεν υπαρχει λογος να "φαω τζαμπα το μαχαιρι"!

Εσενα ποσα εκ ειναι? Σου ειπε ο γιατρος σου οτι υπαρχει κινδυνος? Υπηρχαν απ την πρωτη σου εγκυμοσυνη τα ινομυωματα η τωρα τα ειδες? Ο γιατρος μου ειπε οτι εχει ξεγεννησει γυναικες με 20-25 εκ ινομυωμα και δεν ειχαν προβλημα! Υπερβολικο μου φαινεται!

Βοηθησε με λιγο να συνδυασω τις πληροφοριες! Περιμενω νεα σου!

My boys