Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναζητώ έμπειρη κοπέλα ή κυρία για τη φύλαξη του παιδιού μου

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Ψάχνουμε κοπέλα ή κυρία που να έχει σχετική εμπειρία, συστάσεις και ιδανικά και σπουδές για φύλαξη, φροντίδα και απασχόληση πρωινές ώρες ενός αγοριού 3 ετών αρχικά για τον μήνα Αύγουστο και στη συνέχεια μετά το καλοκαίρι απογευματινές ώρες.

Κατοικούμε Κουκάκι κοντά στο μετρό.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει η σχετική εργασία. Υπάρχει κάποιο emai στο οποίο θα μπορούσα να στείλω το βιογραφικό μου σημείωμα?

Καλησπέρα σας παρακαλώ στείλτε μας στο [email protected]

Ευχαριστούμε

Καλησπέρα σας,

Με ενδιαφέρει η θέση εργασίας που προσφέρεται εάν δεν έχει καλυφθεί η θέση θα μπορούσατε να στείλετε το email σας ή ΄κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας; Σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση

Καλησπέρα σας,

Ψάχνουμε κοπέλα ή κυρία που να έχει σχετική εμπειρία, συστάσεις και ιδανικά και σπουδές για φύλαξη, φροντίδα και απασχόληση πρωινές ώρες ενός αγοριού 3 ετών αρχικά για τον μήνα Αύγουστο και στη συνέχεια μετά το καλοκαίρι απογευματινές ώρες.

Κατοικούμε Κουκάκι κοντά στο μετρό.

Καλησπερα!Ονομαζομαι Δημητρα και ασχολουμαι με την φυλαξη παιδιων 10 χρονια.ειμαι 35 ετων.Εχω εργαστει και σε παιδικους σταθμους παιδοτοπους και μεχρι πριν μηνες ειχα αναλαβει ενα αγορακι απο 6μηνων μεχρι 1,5 ετων οπου και σταματησα.Αγαπαω πολυ τα παιδια και δεν το αντιμετωπισα ποτε σαν δουλεια αλλα σαν κατι που με γεμιζει.Επειδη καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να εμπιστευτει μια μητερα ενα ξενο ατομο παντα δινω τηλ απο μαμαδες που εχω συνεργαστει και μπορειται οποιαδηποτε στιγμη να μαθετε οτι θελετε για την δουλεια μου και την προσωπικοτητα μου.Επισης αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα με το ιντερνετ γι αυτο αν σας ειναι ευκολο εφοσον σαν ενδιαφερει μια επικοινωνια το τηλ μου ειναι 6983416991.Θα χαρω πολυ!Καλο βραδυ!

Διαφημίσεις