Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πόνος 4-5 μέρες μετά την ωορρηξία

Recommended Posts

Κορίτσια να κάνω Μια ερώτηση? Είμαι 4-5 Μετά την ωορρηξία και σήμερα μετά το φαγητό με έπιασε ένας πολύ δυνατός πόνος χαμηλά για περιπου 30-40'.Στην αρχή σκέφτηκα ότι κάτι με πείραξε αλλα δεν είχα αλλά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ή δηλητηρίασης. Αν είναι εμφύτευση, δεν είναι λίγο νωρίς?? Εμπειρίες?

Διαφημίσεις

Κορίτσια να κάνω Μια ερώτηση? Είμαι 4-5 Μετά την ωορρηξία και σήμερα μετά το φαγητό με έπιασε ένας πολύ δυνατός πόνος χαμηλά για περιπου 30-40'.Στην αρχή σκέφτηκα ότι κάτι με πείραξε αλλα δεν είχα αλλά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ή δηλητηρίασης. Αν είναι εμφύτευση, δεν είναι λίγο νωρίς?? Εμπειρίες?

η αλήθεια είναι πως όντως είναι λίγο νωρίς για εμφύτευση, καθώς γίνεται μέσα σε 6-12 μέρες μετά τη σύλληψη. μήπως ήταν κανένας κολικός εντέρου; μακάρι να είναι αυτό που θες, πάντως!

kWVKp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ, Μακάρι .Δεν θα είχα και άλλα συμπτώματα αν ήταν κολικούς? Η αλήθεια είναι ότι από τότε που άρχισα τα inofert νοιώθω πολύ έντονα τα συμπτώματα περιόδου.

Σε ευχαριστώ πολύ, Μακάρι .Δεν θα είχα και άλλα συμπτώματα αν ήταν κολικούς? Η αλήθεια είναι ότι από τότε που άρχισα τα inofert νοιώθω πολύ έντονα τα συμπτώματα περιόδου.

εμένα που στην 6η εβδομάδα με έπιασε κολικός εντέρου δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα. μόνο πόνο, τόσο που νόμιζα ότι αποβάλλω :?

πήγα νοσοκομείο, με ρώτησαν πόση ώρα πονούσα, μου έκαναν εξετάσεις, είδαν ότι το μωρό είναι καλά, και μου είπαν ότι πέρασα κολικό εντέρου....

αυτά τα χάπια δεν τα ξέρω, για να είμαι ειλικρινής.. πάντως ειλικρινά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι εγκυούλα!

kWVKp2.png

Διαφημίσεις