Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1η προσπαθεια για μωρακι και αποριες.

Recommended Posts

Γεια σας,

Είμαι 25 χρόνων και ο φίλος μου 36 και είμαστε στο 1ο μηνά που αποφασίσαμε να ξεκινησουμε προσπαθεια για παιδακι και εχω ορισμένες απορίες. Πρώτη απορία μου ειναι αν αδυνατει το σπερμα του ανδρα με την καθημερινη επαφή γιατι οι αποψεις ειναι διφορουμενες. . . Εγω εχω κύκλο 25 με 28 μερες το μεγιστο.Χτες το απογευμα 9η μερα του κυκλου μου ενιωσα στην δεξια πλευρα μου ενα ελαφρυ πονακι σαν τσιμπιματακι το οποιο κραταει για λιγο και επανερχται λιγο πιο μετα. Αυτό το ένιωσα και σήμερα 10η ήμερα του κύκλου μου και φοβερή ατονια,πονοκεφαλο και υπνηλια. Εμεις εχουμε καθημερινες ελευθερες επαφες οποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να μετρησω γονιμες μερες θερμοκρασιες και δεν παρατηρησα τις κολπικες εκκρησεις μου.Ο πονος αυτος γνωριζετε απο τι μπορει ενδεχομενως να οφειλεται??? Κανουμε καλα που ερχομαστε συχνα σε επαφη??Ευχαριστω :)

Διαφημίσεις

Zugina γεια σιυ.

Δεν ξερω αν το σπερμα αποδυναμωνεται με τις καθημερινες επαφες, αλλα αφου ετσι αισθανεστε καλα κανετε!

Τα πονακια που λες για τις ημερες του κυκλου που εισαι μου κανουν για ωορρηξια., οποε αφου επιθυμειτα μωρακι εκμεταλευτειτε το!

Καλη επιτυχια!

Zugina γεια σιυ.

Δεν ξερω αν το σπερμα αποδυναμωνεται με τις καθημερινες επαφες, αλλα αφου ετσι αισθανεστε καλα κανετε!

Τα πονακια που λες για τις ημερες του κυκλου που εισαι μου κανουν για ωορρηξια., οποε αφου επιθυμειτα μωρακι εκμεταλευτειτε το!

Καλη επιτυχια!

Αρα αν ηταν σημαδι ωορηξιας. . .χτες και σημερα ημουν σ γονιμη μερα οποτε καλα καναμε και ηρθαμε σε συχνη επαφη. . .ευχαριστω πολυ. . . :)