Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνέχεια θετικό τεστ ωορηξίας

Recommended Posts

Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποια κοπέλα? έχω συνεχεια τς τελευταίες 4 μέρες θετικό τεστ ωορηξιας. το πρώτο θετικό ηταν την 9η μέρα του κύκλου με κυκλο όχι σταθερό, 24-29 ημέρες, είχα επαφή την 9,10 ημερα και σήμερα είναι η 15η. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγκυος γι'αυτό βγαίνει συνε΄χεια θετικό το τεστ?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποια κοπέλα? έχω συνεχεια τς τελευταίες 4 μέρες θετικό τεστ ωορηξιας. το πρώτο θετικό ηταν την 9η μέρα του κύκλου με κυκλο όχι σταθερό, 24-29 ημέρες, είχα επαφή την 9,10 ημερα και σήμερα είναι η 15η. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγκυος γι'αυτό βγαίνει συνε΄χεια θετικό το τεστ?

Καλησπέρα! αν είσαι σήμερα στη 15η μέρα του κύκλου σου, λίγο απίθανο να είσαι έγκυος, αν σκεφτείς ότι η εμφύτευση γίνεται μέσα σε 6-12 μέρες από τη σύλληψη. μήπως να πάρεις τεστ ωορρηξίας άλλης μάρκας;

kWVKp2.png

Για να θεωρηθεί θετικό το τεστ ωορρηξίας θα πρέπει η γραμμή του τεστ να είναι το ίδιο ή και περισσότερο έντονη από τη γραμμή ελέγχου. Δεν πρέπει να θεωρείς θετικές τις μέρες που αρχίζει να φαίνεται η γραμμή ελέγχου ροζ αλλά είναι ακόμα πιο αχνή απ' τη γραμμή του τεστ. Απλώς ξέρεις ότι επίκειται ωορρηξία όταν τη δεις αχνή ροζ και κάνεις τεστάκια καθημερινά. Τώρα που είσαι στη 15η μέρα, μάλλον είσαι στην ωορρηξία σου κοντά.

GCqDp3.png qpsdp2.png

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. την έννατη μέρα ηταν το πρωί αχνή η γραμμη και το βραδυ πιό ζωηρή απ'του ελέγχου. όλες τις άλλες φορε΄ςπου έκανα το τέστ είναι το ίδιο ζωηρό το χρώμα και στις δύο γραμμες,και μάλλον πίο ζωηρό μερικές φορές. ''one step'' είναι η μάρκα τους...:?

• 2 months later...

δηλαδη αν δεν γινει εντονη τοσο οσο του ελεγχου δεν εχει γινει ωορηξια?γιατι εγω τοσο καιρο δεν εχω τοσο εντονη γραμμη,ενα χρονο τωρα η και παραπανω που το παρακολουθω,νομιζα οτι αν απο πολυ αχνο ,φαινεται λιγο πιο εντονα τοτε ειναι η ωορηξιας..??τι στο καλο?

Διαφημίσεις