Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Recommended Posts

Γεια σας!Είμαι νέο μέλος στο forum.Διανύω την 21η εβδομάδα κύησης και από την 15η υποφέρω από παλινδρόμηση με αποτέλεσμα να έχω πόνο στο στήθος,ναυτίες και καούρες σχεδόν όλο το 24ωρο!Η κατάσταση είναι ανυπόφορη τη νύχτα καθώς όταν η καούρα γίνει έντονη ,ξυπνάω πολλές φορές και στο τέλος παθαίνω υπερένταση και αυπνία.Ο γιατρός μου έδωσε να παίρνω το Gaviskon και ένα Zantac το βράδυ ,ενώ με απογοητευσε ότι οι καούρες θα κρατήσουν ως τον τοκετό:(.Κάποιες φορές πίνω λίγο γάλα αλλά με ανακουφίζει για λίγο.Ειλικρινά ζω έναν εφιάλτη ..και έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου!Προσέχω πολύ τη διατροφή και τρώω ελάχιστες τροφές,αποφέυγοντας λαδερά,λαχανικα,τηγανητα,όσπρια.Πρόσφατα πήγα και σε γαστρεντερολόγο που μου πρότεινε να κόψω τα γαλακτοκομικά.Και πώς θα πάρω ασβέστιο?Με απογόητευσε επίσης ότι η κατάσταση έτσι θα συνεχιστεί ως το τέλος!Ας σημειωθεί ότι το στομαχι μου είναι σε κακή κάτάσταση και ακόμα δεν έχω τολμήσει να πιω αμπούλες σιδήρου.Αλήθεια υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει περάσει την ίδια ακριβώς κατάσταση ή να την βιώνει αυτή την περίοδο?

• 5 weeks later...

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου εγω ειμαι στην 24η εβδομάδα κ υποφέρω απο παλλινδρόμηση πριν απο την εγκυμοσύνη...το πρωτο 4μηνο ειχα κ αναγουλες κ εμετους τοσο εντονα που νοσηλευτηκα 3 φορες...τοσο χάλια...

αυτη την περιοδο περνω 1 ζαντακ καθε βραδυ πριν κοιμηθω κ αποφευγω τα υγρα απο το απογευμα κ μετα!τρωω μονο βραστα κ ψητα,χωρις πολλα μπαχαρικα,δεν τρωω ωμα λαχανικα ουτε οσπρια...

επισης να μην τρως τουλαχιστον 3 ωρες προ υπνου...τελος βαλε μια κουβερτα η επιπλεον ταβλα κατω απο το στρωμα του κρεβατιου ωστε να σηκωθει το κεφαλι του καλα 30% κλιση!

Ελπιζω να νιωσεις καλυτερα μερα με την μερα...

εγω υποφερω αλλα εχω δει βελτιωση κ κανω υπομονη!!!