Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είμαι έγκυος

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Είναι να ξεκινήσει ο καινούριος κύκλος στις 09.04(σε δύο μέρες δηλαδή).Οι ενοχλήσεις χαμηλά στη κοιλιά έχουν υποχωρήσει ελαφρώς.Ωορρηξία είχα πριν 13 μέρες περίπου και τις τελευταίες μέρες(3-4 μέρες) έχω δέκατα.Όπως είπα και πιο πριν δεν έχω σχεδόν ποτέ καθυστέρηση και δεν έχω κάνει κάτι αυτό το μήνα ή το προηγούμενο για να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο.Αν μέχρι και τις 11.04 το πρωί δεν έχει ξεκινήσει θα πάω για χορειακή.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Άντε να μαζευτούμε πολλές εγκυούλες και μανούλες εδώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα φίλες μου(έτσι σας νιώθω πραγματικά).

Εξακολουθώ να έχω ανακατωσούρες και μικρές ενοχλήσεις χαμηλά στη κοιλιά(όχι σε ένα σημείο μόνο).Το στήθος μου είναι αρκετά πρησμένο και ακόμα πετάνε οι φλέβες.Πριν λίγο που μέτρησα τη θερμοκρασία μου είχα 37.3(από τις 2 απριλίου που τη μετράω έχω από 37.2-37.4).Γενικά πριν τη περίοδο μου δεν έχω ούτε πολλά υγρά,ούτε ροζ ή καφέ υγρά που παρατηρούνται.Ξεκινάει απευθείας με αίμα.Σήμερα έχω αρκετά υγρά λες και έχω περίοδο.Είναι βέβαια κανονικά να ξεκινήσει αύριο οπότε περιμένω.Δεν πηγαίνω συχνά στη τουαλέτα για κένωση(δύο - τρεις φορές την εβδομάδα) αλλά συνήθως 2-3 μέρες πριν την περίοδο και μέχρι και τη 4η μέρα πηγαίνω σχεδόν κάθε μέσα.Τις τελευταίες 3 μέρες δεν είχα πάει και σήμερα πήγα με δυσκολία.Τα νεύρα και τις αλλαγές στη διάθεση δεν ξέρω αν μπορώ να τις πάρω ως "σύμπτωμα" για αυτό δεν τις αναφέρω.

Τέλος πάντων αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για ένα τεστ εγκυμοσύνης.Όπως είπα έκανα τεστ στην 23η μέρα του κύκλου.Το ξέρω ότι το έκανα πολύ νωρίς αλλά έκανα το PREDICTOR EARLY(αναφέρει "Το μόνο ακριβές και αξιόπιστο τεστ εγκυμοσύνης για κατʼ οίκον χρήση, το οποίο ανιχνεύει την εγκυμοσύνη ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.").Έχω διαβάσει αρκετά όμως για τη συγκεκριμένη μάρκα και ότι γενικά δεν είναι αξιόπιστη.Εσείς έχετε κάποια εμπειρία με τη συγκεκριμένη μάρκα;Σας έχει πει κάτι ο γυναικολόγος σας;

Καλησπέρα φίλες μου(έτσι σας νιώθω πραγματικά).

Εξακολουθώ να έχω ανακατωσούρες και μικρές ενοχλήσεις χαμηλά στη κοιλιά(όχι σε ένα σημείο μόνο).Το στήθος μου είναι αρκετά πρησμένο και ακόμα πετάνε οι φλέβες.Πριν λίγο που μέτρησα τη θερμοκρασία μου είχα 37.3(από τις 2 απριλίου που τη μετράω έχω από 37.2-37.4).Γενικά πριν τη περίοδο μου δεν έχω ούτε πολλά υγρά,ούτε ροζ ή καφέ υγρά που παρατηρούνται.Ξεκινάει απευθείας με αίμα.Σήμερα έχω αρκετά υγρά λες και έχω περίοδο.Είναι βέβαια κανονικά να ξεκινήσει αύριο οπότε περιμένω.Δεν πηγαίνω συχνά στη τουαλέτα για κένωση(δύο - τρεις φορές την εβδομάδα) αλλά συνήθως 2-3 μέρες πριν την περίοδο και μέχρι και τη 4η μέρα πηγαίνω σχεδόν κάθε μέσα.Τις τελευταίες 3 μέρες δεν είχα πάει και σήμερα πήγα με δυσκολία.Τα νεύρα και τις αλλαγές στη διάθεση δεν ξέρω αν μπορώ να τις πάρω ως "σύμπτωμα" για αυτό δεν τις αναφέρω.

Τέλος πάντων αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για ένα τεστ εγκυμοσύνης.Όπως είπα έκανα τεστ στην 23η μέρα του κύκλου.Το ξέρω ότι το έκανα πολύ νωρίς αλλά έκανα το PREDICTOR EARLY(αναφέρει "Το μόνο ακριβές και αξιόπιστο τεστ εγκυμοσύνης για κατʼ οίκον χρήση, το οποίο ανιχνεύει την εγκυμοσύνη ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.").Έχω διαβάσει αρκετά όμως για τη συγκεκριμένη μάρκα και ότι γενικά δεν είναι αξιόπιστη.Εσείς έχετε κάποια εμπειρία με τη συγκεκριμένη μάρκα;Σας έχει πει κάτι ο γυναικολόγος σας;

Εγω ξερω οτι το μονο αξιοπιστο τεστ ειναι η χοριακη! Πιο πολλα λεφτα θα πεταξεις στα τεστ και σιγουρα 100% δεν θα ειναι. Αν δεν σου ερθουν μεχρι αυριο-μεθαυριο κανε χοριακη. Αν δεις μια κοπελα εκανε σπερματεγχυση,τεστ στο σπιτι αρνητικο και χοριακη θετικη την επομενη μερα. Και δεν ειναι βεβαια η μοναδικη περιπτωση..

Η φαρμακοποιός που το πήρα,επειδή της ζήτησα το πιο αξιόπιστο η απάντησή της ήταν ότι δεν υπάρχει,ότι έκανε τεστ βγήκε αρνητικό και ήταν έγκυος.

Κανονικά είναι να ξεκινήσει αύριο.Αν δεν ξεκινήσει το πολύ μέχρι και τις 10.04 είμαι 99% σίγουρη ότι είμαι.Αλλά που να κάνω μέσα στο πάσχα χορειακή;

Λέτε να είμαι τόσο τυχερή και να περιμένω και εγώ μωράκι;

Η φαρμακοποιός που το πήρα,επειδή της ζήτησα το πιο αξιόπιστο η απάντησή της ήταν ότι δεν υπάρχει,ότι έκανε τεστ βγήκε αρνητικό και ήταν έγκυος.

Κανονικά είναι να ξεκινήσει αύριο.Αν δεν ξεκινήσει το πολύ μέχρι και τις 10.04 είμαι 99% σίγουρη ότι είμαι.Αλλά που να κάνω μέσα στο πάσχα χορειακή;

Λέτε να είμαι τόσο τυχερή και να περιμένω και εγώ μωράκι;

Και γιατι να μην εισαι κοριτσι μου; λογικα τα διαγνωστικα ανοιχτα θα ειναι μεχρι την Παρασκευη. Παρε ενα τηλ.να τους ρωτησεις!

Διαφημίσεις

Επειδή έχω πόνους χαμηλά στη κοιλιά δεν θέλω ούτε να χαρώ αλλά ούτε να απογοητευτώ.Επιπλέον προσπαθώ να μην αγχώνομαι!

Μακάρι να είμαι και να μείνουν έγκυες όλες οι γυναίκες εδώ με τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με υγιή μωράκια.

Θα σας πω νέα(είτε σήμερα αν ξεκινήσει η καταραμένη) είτε αύριο που αν είναι θα ξεκινήσει.

Λέτε εκτός από Ανάσταση κανονικά να έχουμε το τυχερό και ο Θεός να μας στείλει ένα μωράκι;

Το έχω δει πολύ θερμά το θέμα και όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο το θέλω,παρά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν...

Επειδή έχω πόνους χαμηλά στη κοιλιά δεν θέλω ούτε να χαρώ αλλά ούτε να απογοητευτώ.Επιπλέον προσπαθώ να μην αγχώνομαι!

Μακάρι να είμαι και να μείνουν έγκυες όλες οι γυναίκες εδώ με τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με υγιή μωράκια.

Θα σας πω νέα(είτε σήμερα αν ξεκινήσει η καταραμένη) είτε αύριο που αν είναι θα ξεκινήσει.

Λέτε εκτός από Ανάσταση κανονικά να έχουμε το τυχερό και ο Θεός να μας στείλει ένα μωράκι;

Το έχω δει πολύ θερμά το θέμα και όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο το θέλω,παρά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν...

Σε βλεπω να κανεις ανασταση Μ.Παρασκευη οχι Σαββατο! Παρε να ρωτησεις που σου ειπα, να εισαι ετοιμη να πας πρωι-πρωι!

Δεν νομίζω πως είμαι...

Με έχει πιάσει όμως μια συχνοουρία...Μπορεί να πιω μία γουλιά νερό και μέσα σε 10 λεπτά να την αποβάλω!!!

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό!

Θα πάρω τηλέφωνο το μικροβιολογικό εδώ κοντά να ρωτήσω πότε θα είναι ανοιχτά διαφορετικά αν δεν ξεκινήσει Κυριακή του Πάσχα πάω στο εφημερεύον νοσοκομείο

Έχω διάφορες ερωτήσεις μιας και δεν είχα στο πρόγραμμα το να προσπαθήσουμε για μωράκι(και τώρα μπορεί να είμαι έγκυος) και δεν είχα ρωτήσει τη γυναικολόγο μου για τέτοια θέματα

Διάβαζα ένα άρθρο( http://www.eugonia.com.gr/anthropini-anaparagogi/embriiki-anaptixi/emfyteysh/ ) που λέει ότι "Η διεργασία της εμφύτευσης αρχίζει 1-2 ημέρες μετά την είσοδο του γονιμοποιημένου ωαρίου στη μήτρα, περίπου την 18η -19η ημέρα του κύκλου.".Η απορία μου είναι δηλαδή ξεκινάνε από τότε να εκκρίνονται οι ορμόνες και να προκαλούνται πολλές φορές συμπτώματα;

Καλησπέρα σας.. θα ήθελα και εγώ από μέρους μου να κάνω την ερώτηση μου.. Πριν 2 μηνες είχα την πρώτη μου σεξουαλικη επαφή! Υπήρχε προφύλαξη.. Απλά την φορά που έγινε για 2 3 λεπτά έγινε διείσδυση χωρίς προφυλακτικό.. Μετά φορέθηκε κανονικά.. Μου ήρθε περίοδος 2 φορές από τότε... Όσες δηλαδή περίμενα.. Με τη συνήθη ροή αίματος και πονο.. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης? Ρωτάω γιατί γενικά έχω πολύ άγχος και άκουσα ότι υπάρχουν γυναίκες που έχουν περίοδο ενώ είναι έγκυος.. Κ επειδή για 2 3 λεπτά δεν υπήρχε προφύλαξη αγχωθηκα παρακαλώ πολύ απαντήστε μου

Διαφημίσεις

Έχω διάφορες ερωτήσεις μιας και δεν είχα στο πρόγραμμα το να προσπαθήσουμε για μωράκι(και τώρα μπορεί να είμαι έγκυος) και δεν είχα ρωτήσει τη γυναικολόγο μου για τέτοια θέματα

Διάβαζα ένα άρθρο( http://www.eugonia.com.gr/anthropini-anaparagogi/embriiki-anaptixi/emfyteysh/ ) που λέει ότι "Η διεργασία της εμφύτευσης αρχίζει 1-2 ημέρες μετά την είσοδο του γονιμοποιημένου ωαρίου στη μήτρα, περίπου την 18η -19η ημέρα του κύκλου.".Η απορία μου είναι δηλαδή ξεκινάνε από τότε να εκκρίνονται οι ορμόνες και να προκαλούνται πολλές φορές συμπτώματα;

Αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Τα συμπτωματα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα. Ειδικα για τοσο νωρις μπορει να μην υπαρχουν και καθολου. Εγω για παραδειγμα το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν πιο μεγαλες και πιο σκουρες θηλες. Αλλα κι αυτο το προσεξα 1-2 μερες πριν τη χοριακη. Αυτο που λες για τη συχνοουρια μπορει να ειναι επισης συμπτωμα. Αλλα ας μη ψαχνουμε αδικα εμεις...μια χοριακη θα σε πεισει.

Καλησπέρα σας.. θα ήθελα και εγώ από μέρους μου να κάνω την ερώτηση μου.. Πριν 2 μηνες είχα την πρώτη μου σεξουαλικη επαφή! Υπήρχε προφύλαξη.. Απλά την φορά που έγινε για 2 3 λεπτά έγινε διείσδυση χωρίς προφυλακτικό.. Μετά φορέθηκε κανονικά.. Μου ήρθε περίοδος 2 φορές από τότε... Όσες δηλαδή περίμενα.. Με τη συνήθη ροή αίματος και πονο.. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης? Ρωτάω γιατί γενικά έχω πολύ άγχος και άκουσα ότι υπάρχουν γυναίκες που έχουν περίοδο ενώ είναι έγκυος.. Κ επειδή για 2 3 λεπτά δεν υπήρχε προφύλαξη αγχωθηκα παρακαλώ πολύ απαντήστε μου

Οχι κοριτσι μου. Δεν ειναι τοσο ευκολο...μονο με θαυμα θα γινοταν αυτο! Απ'οτι καταλαβα δεν τελειωσε μεσα σου αλλα στο προφυλακτικο. Και μονο αν εσπαγε αυτο να ανησυχουσες.

ifigeneia 21 μου όχι δεν είσαι έγκυος

λογικά έχεις ακούσει για τη ψευδοπερίοδο αλλά αυτό είναι σε μικρό ποσοστό των γυναικών και γίνεται μία φορά το πολύ(με πιο σκούρο αίμα συνήθως και μικρότερη ποσότητα)

για να μην σε πιάνει άγχος να χρησιμοποιείτε διαρκώς προφυλακτικό και να προσέχετε μην είναι σκισμένο ή μην σπάσει

elina 78 και μένα οι θηλές μου έχουν σκουρήνει μου φαίνεται οι πετάνε οι φλέβες

επειδή είμαι στην 27η μέρα(αύριο είναι να ξεκινήσει καινούριος κύκλος),νιώθω πόνους χαμηλά(βέβαια τους νιώθω περίπου 8-10 μέρες τώρα) και έχω σταθερό κύκλο δεν πάω ακόμα για χορειακή

ifigeneia 21 μου όχι δεν είσαι έγκυος

λογικά έχεις ακούσει για τη ψευδοπερίοδο αλλά αυτό είναι σε μικρό ποσοστό των γυναικών και γίνεται μία φορά το πολύ(με πιο σκούρο αίμα συνήθως και μικρότερη ποσότητα)

για να μην σε πιάνει άγχος να χρησιμοποιείτε διαρκώς προφυλακτικό και να προσέχετε μην είναι σκισμένο ή μην σπάσει

elina 78 και μένα οι θηλές μου έχουν σκουρήνει μου φαίνεται οι πετάνε οι φλέβες

επειδή είμαι στην 27η μέρα(αύριο είναι να ξεκινήσει καινούριος κύκλος),νιώθω πόνους χαμηλά(βέβαια τους νιώθω περίπου 8-10 μέρες τώρα) και έχω σταθερό κύκλο δεν πάω ακόμα για χορειακή

Πονους περιοδου μπορει να εχεις και στην εγκυμοσυνη.;)

Διαφημίσεις

elina 78 λόγο ότι μεγαλώνει το μωρό,η μήτρα και τα λοιπά

όχι όμως κανονικά περίοδο

πριν 30 λεπτά ήπια πορτοκαλάδα και με έπιασε συχνοουρία πάλι!!!

θα πάρω γιογιο να έχω δίπλα να μην σηκώνομαι συνέχεια μου φαίνεται

elina 78 λόγο ότι μεγαλώνει το μωρό,η μήτρα και τα λοιπά

όχι όμως κανονικά περίοδο

πριν 30 λεπτά ήπια πορτοκαλάδα και με έπιασε συχνοουρία πάλι!!!

θα πάρω γιογιο να έχω δίπλα να μην σηκώνομαι συνέχεια μου φαίνεται

Πονους περιοδου μπορει να εχεις τωρα και να εισαι εγκυος. Οταν μεγαλωνει το μωρο και η μητρα δε μοιαζουν με περιοδου αν θυμαμαι καλα. Παντως αν δεν σου ερθουν μεχρι την Παρασκευη καβε χοριακη γιατι μετα θα πας για Τριτη..

Δεν έχω κάνει μωράκι ακόμα για αυτό δεν γνωρίζω αν είναι διαφορετικοί οι πόνοι.

Να φανταστείς η περίοδος μου ξεκίνησε απρίλη του 2007 και για πρώτη φορά ένιωσα πόνους ωορρηξίας(και από τότε το καταλαβαίνω κάθε μήνα) από τον νοέμβρη του 2014.

Αυτοί οι πόνοι που νιώθω τώρα δεν μπορώ να τους συγκρίνω ούτε με πόνους περιόδου ούτε με ωορρηξίας.Και στις δύο περιπτώσεις πονάω μόνο από τη μία πλευρά.Τώρα με πιάνουν ενοχλήσεις και δεξιά και αριστερά και κεντρικά(κυρίως αριστερά-αν πάει εναλλάξ η ωορρηξία ήταν η πλευρά που απελευθέρωσε αυγουλάκι αυτό το μήνα-).Στη δεξιά πλευρά τον γεναρη μου είχαν βρει μία πολύ μικρή κύστη(λόγο της ωορρηξίας μου είχαν πει και ότι θα εξαφανιστεί).

Σκέφτομαι να πάω αύριο αν δεν έχει ξεκινήσει το πρωί όπως θα πρέπει(κι όμως έρχεται κάθε 27 μέρες πρωί).

Όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ το θέλω!

Δεν έχω κάνει μωράκι ακόμα για αυτό δεν γνωρίζω αν είναι διαφορετικοί οι πόνοι.

Να φανταστείς η περίοδος μου ξεκίνησε απρίλη του 2007 και για πρώτη φορά ένιωσα πόνους ωορρηξίας(και από τότε το καταλαβαίνω κάθε μήνα) από τον νοέμβρη του 2014.

Αυτοί οι πόνοι που νιώθω τώρα δεν μπορώ να τους συγκρίνω ούτε με πόνους περιόδου ούτε με ωορρηξίας.Και στις δύο περιπτώσεις πονάω μόνο από τη μία πλευρά.Τώρα με πιάνουν ενοχλήσεις και δεξιά και αριστερά και κεντρικά(κυρίως αριστερά-αν πάει εναλλάξ η ωορρηξία ήταν η πλευρά που απελευθέρωσε αυγουλάκι αυτό το μήνα-).Στη δεξιά πλευρά τον γεναρη μου είχαν βρει μία πολύ μικρή κύστη(λόγο της ωορρηξίας μου είχαν πει και ότι θα εξαφανιστεί).

Σκέφτομαι να πάω αύριο αν δεν έχει ξεκινήσει το πρωί όπως θα πρέπει(κι όμως έρχεται κάθε 27 μέρες πρωί).

Όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ το θέλω!

Μακαρι κοριτσακι! Κι εγω στο ευχομαι ολοψυχα!

Ευχαριστώ πολύ ελίνα μου.

Και εσύ ότι επιθυμείς να σου το φέρει η ζωή.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα.

Έχεις παρακολουθήσει καθόλου τη θερμοκρασία σου;

Εγώ όχι και διάβασα ότι μερικές μέρες πριν την περίοδο αυξάνεται και 1-2 μέρες πριν πέφτει.Εγώ έχω σταθερά δέκατα και γενικά η θερμοκρασία μου είναι 36.6.

Ευχαριστώ πολύ ελίνα μου.

Και εσύ ότι επιθυμείς να σου το φέρει η ζωή.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα.

Έχεις παρακολουθήσει καθόλου τη θερμοκρασία σου;

Εγώ όχι και διάβασα ότι μερικές μέρες πριν την περίοδο αυξάνεται και 1-2 μέρες πριν πέφτει.Εγώ έχω σταθερά δέκατα και γενικά η θερμοκρασία μου είναι 36.6.

Οχι δεν την κοιταγα ουτε εγω. Δε ενιωθα παντως να εχω δεκατα.

Μου φαίνεται ότι είμαι αρκετά ζεστή.Πριν λίγες μέρες(το σάββατο) κάποια στιγμή είχα γίνει απίστευτα λευκή(έχω χαμηλό σίδηρο) και νηστεύω ταυτόχρονα(βέβαια αν δω ότι είμαι έγκυος ξεχνάω νηστείες,διατροφές και τα λοιπά) αλλά δεν νομίζω να έχει αυτό καμία σχέση.

Έβαλα πάλι θερμόμετρο στις 2 είχα 37.3 και τώρα 37.5(από όσο ξέρω 37.5 δεν έχω κάνει τις τελευταίες μέρες).Δεν νομίζω να είναι από κρύωμα ή από ίωση.

Δεν ξέρω...αχ ενθαρρύνομαι πολύ και δεν θέλω να απογοητευτώ!

Έχω ξεκινήσει να σημειώνω πότε πάω στη τουαλέτα.Μέσα στις τελευταίες 2 ώρες πήγα 16.30,17.40,18.15.Και γενικά με πιάνει συχνοουρία αρκετά συχνά τις τελευταίες μέρες και ήμουν ένα άτομο που πήγαινε τρεις το πολύ φορές την ημέρα.Τώρα θέλω τρεις μόνο κάθε λίγες ώρες....

Λέτε να είναι από την επιθυμία μου να είμαι να τα δημιουργεί ο οργανισμός μου ή είμαι τυχερή και με τη 1η(κατά λάθος 1η πιθανή εκσπερμάτωση-ακόμα δεν μπορεί να θυμηθεί αν συνέβη ή όχι-κουλό μεν αληθινό όμως ) φορά να πιάσω;

Πρέπει να σας έχω κουράσει με τις ερωτήσεις μου.

Γενικά είμαι ένα άτομο που κοιμάται μόνο το βράδυ.Τις τελευταίες μέρες όμως νιώθω αρκετά κουρασμένη και κοιμάμαι και λίγο το απογευματάκι.

Είχατε εσείς κάνα τέτοιο σύμπτωμα πριν την περίοδο ή στην αρχή της εγκυμοσύνης;

Μου φαίνεται ότι είμαι αρκετά ζεστή.Πριν λίγες μέρες(το σάββατο) κάποια στιγμή είχα γίνει απίστευτα λευκή(έχω χαμηλό σίδηρο) και νηστεύω ταυτόχρονα(βέβαια αν δω ότι είμαι έγκυος ξεχνάω νηστείες,διατροφές και τα λοιπά) αλλά δεν νομίζω να έχει αυτό καμία σχέση.

Έβαλα πάλι θερμόμετρο στις 2 είχα 37.3 και τώρα 37.5(από όσο ξέρω 37.5 δεν έχω κάνει τις τελευταίες μέρες).Δεν νομίζω να είναι από κρύωμα ή από ίωση.

Δεν ξέρω...αχ ενθαρρύνομαι πολύ και δεν θέλω να απογοητευτώ!

εγώ τις ψιλομετρούσα. είχα ελάχιστα πιο ανεβασμένη θερμοκρασία πριν αδιαθετήσω 36.8-37 μαξιμουμ. μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης έπεσε... μια φορά που έτυχε να βάλω είχα 36.3!

Έχω ξεκινήσει να σημειώνω πότε πάω στη τουαλέτα.Μέσα στις τελευταίες 2 ώρες πήγα 16.30,17.40,18.15.Και γενικά με πιάνει συχνοουρία αρκετά συχνά τις τελευταίες μέρες και ήμουν ένα άτομο που πήγαινε τρεις το πολύ φορές την ημέρα.Τώρα θέλω τρεις μόνο κάθε λίγες ώρες....

Λέτε να είναι από την επιθυμία μου να είμαι να τα δημιουργεί ο οργανισμός μου ή είμαι τυχερή και με τη 1η(κατά λάθος 1η πιθανή εκσπερμάτωση-ακόμα δεν μπορεί να θυμηθεί αν συνέβη ή όχι-κουλό μεν αληθινό όμως ) φορά να πιάσω;

πίνεις γενικά υγρά; κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία πάω πιο συχνά τουαλέτα, όχι στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης πάντως.

φυσικά και μπορεί να τύχει εγκυμοσύνη από 1 φορά και μάλιστα από προσπερματικά!

Πρέπει να σας έχω κουράσει με τις ερωτήσεις μου.

Γενικά είμαι ένα άτομο που κοιμάται μόνο το βράδυ.Τις τελευταίες μέρες όμως νιώθω αρκετά κουρασμένη και κοιμάμαι και λίγο το απογευματάκι.

Είχατε εσείς κάνα τέτοιο σύμπτωμα πριν την περίοδο ή στην αρχή της εγκυμοσύνης;

τέτοιο σύμπτωμα με ύπνο, όχι, προσωπικά δεν έχω. αλλά πιο κουρασμένη, ναι νιώθω. ελπίζω να σε κάλυψα!

kWVKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...