Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!!!!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!1ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ!!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΜΙΝΑΡΗ!!!!ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!:?:

Ο θεος ειναι μεγαλος!!! :D

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!1ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ!!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΜΙΝΑΡΗ!!!!ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!:?:

Καλωσήρθες Χριστινάκι!

Εγώ έχω περάσει απο Τσάπη , Τορτοπίδου , Πολύζο και τώρα πάω στην Ευτυχιάδου.Έχεις κάποιο θέμα με τη συγκεκριμένη και θέλεις να αλλάξεις γιατρό;

Υ.Γ. Αν έχεις την καλοσύνη και φυσικά τη δυνατότητα να γράφεις με μικρά γράμματα , για να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματά σου..

Καλωσήρθες Χριστινάκι!

Εγώ έχω περάσει απο Τσάπη , Τορτοπίδου , Πολύζο και τώρα πάω στην Ευτυχιάδου.Έχεις κάποιο θέμα με τη συγκεκριμένη και θέλεις να αλλάξεις γιατρό;

Υ.Γ. Αν έχεις την καλοσύνη και φυσικά τη δυνατότητα να γράφεις με μικρά γράμματα , για να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματά σου..

οκ δε το ξερα!!!!!οχι δεν ειμαι απογοητευμενη απο την Καμιναρη απλα επειδη κατα καιρους εχω ακουσει διαφορα θελω να σιγουρευτω οτι δεν εχω κανει λαθος επιλογη γιατι εχω ταλαιπωρηθει τοσο πολυ με γιατρους που μονο λεφτα θελουν και θελω να μαι σιγουρη οτι αυτη τη φορα θα γινει το θαυμα!!!!!!!!

Σε ενδοκρινολόγο έχεις πάει;

Πού οφείλεται η εμφάνιση των πολυκυστικών;

Έχεις ανεβασμένη προλακτίνη ας πούμε;

εχω θεμα με την ινσουλινη μου!ο οργανισμος μου παραγει περισσοτερη ινσουλινη αποση εχω αναγκη!!κ γιαυτο το λογω εχω τριχες στο πηγουνι (εννοειτε οτι το φροντιζω να μη φαινονται:oops:)και δε κανω ωορηξια!

Διαφημίσεις