εξωσωματικη με φυσικο κυκλο
Από
elina 78, in Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
-
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.601 απαντήσεις
- 405.857 εμφανίσεις
-
Μεγαλο κεφαλι εμβρυου στην 34η εβδ. Είναι ανησυχητικό;
Από Marilou92, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 1 απάντηση
- 65 εμφανίσεις
-
Εντονος πόνος Χαμηλά στην 38η Εβδομάδα...
Από Stellinula, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 39 απαντήσεις
- 18.174 εμφανίσεις
-
- 501 απαντήσεις
- 60.545 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 76 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 36.749 εμφανίσεις
-
Τί γνώμη έχετε για τα πειραματικά ή τα πρότυπα σχολεία;
Από soevan07, in Σχολική ηλικία (απο 6 ετών)
- 247 απαντήσεις
- 100.052 εμφανίσεις
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 78 απαντήσεις
- 20.663 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 13.290 εμφανίσεις
-
- 171 απαντήσεις
- 132.512 εμφανίσεις
-
- 351 απαντήσεις
- 63.637 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 15.291 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από yulunga,Ειμαι στην 7η με 8η εβδομαδα της δευτερης εγκυμοσυνης μου με τριδυμα!οσοι εχετε αυτην την εμπειρεια ξερετε την στενοχωρια κ το αγχος για τις αποφασεις που πρεπει να παρθουν!εμπειρειες ειτε απο επιλεκτικη μειωση ειτε απο συνεχιση τριδυμης κυησης ειναι ευπροσδεκτες.
-
Από [email protected],Έχω κάνει ήδη τρεις αποτυχημένες σπερματεγχύσεις κι έχω απογοητευτεί και σκέφτομαι για εξωσωματική. Επειδή το πρόβλημα είναι ασθενοσπερμία του συζύγου ενώ εγώ έχω κανονικά ωορρηξια και δεν θέλω να πάρω φάρμακα χωρίς λόγο ,εχει κάνει καμία κοπέλα εξωσωματική σε φυσικό κύκλο και αν ναι είχε επιτυχία??
-
Από Μάρα!,Καλησπέρα σε όλους και όλες! Μετά από ψάξιμο ωρών μέσα στο φόρουμ έχω ακόμα κάποιες απορίες σχετικά με όσα απαιτούνται από την επιτροπή.
Όσοι περάσατε πρόσφατα βοηθήστε!!:grin:
1. Διάβασα πως πολλές κοπέλες κόπηκαν επειδή πέρασαν από επιτροπή σε πόλη διαφορετική από έκεινη που αναφερόταν στο βιβλιάριο. Πώς θα καταλάβω σε ποια επιτροπή πρέπει να απευθυνθω; (Έχω βιβλιάριο δημοσίου)
2.Έχω τα δύο σπερμοδιαγράμματα. Ποιος ορίζει και με βάση ποιον κανόνα αν είναι παθολογικά; Να πάρω τη γνωμάτευση απο ουρολόγο ή να το ρισκάρω όπως μου είπαν από το κέντρο που είναι ο γιατρός μου;
3.Το υπερηχογράφημα εσω οργάνων το έκανα και ο γυναικολόγος του κέντρου επισύναψε και την άδεια από το κεσυ αλλά δεν αναφέρεται πουθενά αν είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ. Χρειάζεται;
4. Οι εξετάσεις αίματος έχουν σφραγίδα απο βιοπαθολόγο αλλά από την βιοιατρική που τις έκανα μου είπαν ότι δεν βάζουν σφραγίδα ότι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. Υπάρχει πρόβλημα;
5. Βιβλιάριο υγείας έχουμε και ασφαλιστική ικανότητα έχουμε. Δεν έχουμε όμως τα προηγούμενα βιβλιάρια. Κάποιος μου είπε να κάνουμε μια υπεύθυνη δήλωση ότι τα έχουμε χάσει. Το έχει αντιμετωπίσει καμία σας;
6. Θα περάσω επιτροπή την 19η μέρα του κύκλου. Λέτε να προλάβω να έχω τα φάρμακα μέχρι την 21η μέρα; Τα δίνουν σύντομα από το φαρμακείο;
Ευχαριστώ πολύ! -
Από domnina,Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες μελλοντικές και μη.
Εγώ και ο σύζυγός μου βρισκόμαστε στην τελική φάση της θεραπείας του για την ενδυνάμωση του σπέρματος. 20 Γενάρη τελειώνει τη θεραπεία και θα επαναλάβουμε το σπερμοδιάγραμμα για να αποφασίσουμε σε συνεργασία με τον ουρολόγο και το γυναικολόγο μου αν θα προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση ή σε εξωσωματική.
Έχω κλείσει ήδη ραντεβού σε κέντρο εξωσωματικής για τις 3 Φλεβάρη.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Αν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής πόσο πιο νωρίς πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με την Επιτροπή του ΙΚΑ ούτως ώστε να ξεκινήσουμε το συντομότερο τη διαδικασία;
Κάπου μέσα στο φόρουμ είχα διαβάσει παλαιότερα ότι κλείνουν ραντεβού σχεδόν ένα μήνα μετά. Ισχύει αυτό;
Όποια κοπέλα ξέρει θα με βοηθούσε ιδιαιτέρως να απαντήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και εύχομαι σε όλες μας πολύ σύντομα να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε περισσότερο.. Ένα μπεμπέ! -
Από kikika,Καλησπέρα! Είναι το πρώτο μου μυνημα στο φόρουμ.διαβάζω εδώ και μέρες τις συζητήσεις οι οποίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Έχω όμως μια απορία που δυστυχώς δεν μπόρεσα να λύσω και με έχει αγχωσει. Ειμαι από θεσσαλονικη. Θα γεννήσω πρωτη φορά και ηθελα να κανω τοκετο στο σπιτι αλλά οι δικοι μου με αποθαρρύνουν γιατί το νοσοκομειο ειναι αρκετα μακρυα λόγω του οτι μενουμε εκτος πόλης. Η αληθεια ειναι πως και εγω το σκεφτομουν μιας που ειναι η πρωτη μου φορά κ δεν ξερω τι θα συναντησω. Σκεφτόμουνα να γεννήσω σε νοσοκομειο έτσι ώστε οποιαδήποτε επιπλοκή του μωρού να αντιμετωπιστεί άμεσα. Δεν είμαι άνθρωπος που με νοιάζουν οι ανέσεις αλλά σίγουρα με νοιάζει να γεννήσω με φυσικό τοκετό. Διαβάζω πόσο πιο όμορφη σαν εμπειρία είναι σε σύγκριση με τον απλό φυσιολογικό τοκετό στον οποίο παρεμβαίνουν με κάθε ευκαιρία οι γιατροί. Ρώτησα όμως στο Παπαγεωργίου κ μου είπαν πως δεν μπορώ να επιλέξω γιατρό από πριν γιατί άλλαξαν την πολιτική των νοσοκομείων που σε ξεγεννούσε ο γιατρός σου εάν συνεργαζόταν με το νοσοκομειο. Άραγε λοιπόν έχω επιλογή να γεννήσω με φυσικό τοκετό σε δημόσιο νοσοκομειο από την στιγμή που δεν διαλέγω ούτε γιατρό ούτε μαία; ευχαριστώ για οποία απάντηση εκ των προτέρων
-