Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χοριακη 23,7 που τριπλασιάστηκε αλλα μετα αργή αύξηση. Βοήθεια παρακαλω!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, σας παρακαλω τη βοήθεια σας! Τελευταία περίοδος 16/12. Σύλληψη πιστεύω 1-3/1 (εχω μεγάλο κύκλο και γενικά συνήθως καταλαβαίνω την ωορρηξια μου. Αχνό θετικό τεστ 14/1 (ναι ειμαι ανυπομονη χα χα). Άφησα να περάσει 1 μέρα και 16/1 χοριακη 23,7 - χαμηλή το ξέρω αλλα ίσως λογική για οταν έγινε η σύλληψη; (Ασε που ωορρηξια στους συνήθεις κύκλους μου κανω 20-21η μέρα), α ξέχασα να πω ότι ηταν 2ος κύκλος με κλομιφαινη. Λοιπόν που είχα μείνει... Α ναι λοιπόν - επανάληψη χοριακης 19/1 77,9 (πάνω απο τριπλασιασμό). Σημερα όμως 23/1, 4 μερες μετα 209,1 (περίπου 60 τις εκατό αύξηση ανα 2ημερο αλλα όχι διπλασιασμός :( ) Εχω ήδη 2 αποβολες στο ιστορικό μου (1 αποξεςη πριν τον γιο μου και 1 φυσική αποβολή μετα). Λέτε να πηγαίνω πάλι για αποβολή;;; Αχ δεν θελωωωωω το προσπαθουσαμε κοντά χρόνο μετα την τελευταία αποβολή. Είχε καμία εμπειρία παρόμοια με αρχική χαμηλή χοριακη, μετα τριπλασιασμό και μετα αργή αύξηση και να είχε αίσιο τέλος; Συγγνώμη για το μεγάλο πόστ και εκτιμώ οποιαδήποτε ειλικρινής απάντηση. Εχω αρχίσει και πειθώ τον εαυτό μου ότι τα συμπτώματα μου μειώνονται :( και συνήθως ειμαι θετικός άνθρωπος. Απλά δεν θελω να απογοητευσω πάλι!!!

Διαφημίσεις

Επίσης εξέταση προγεστερονης δεν μου είπε ο γιατρός μου να κανω. Έπρεπε μηπως; Τι ακριβώς δείχνει; Αχ σας παρακαλω μια απάντηση στην ταλαίπωρη να κοιμηθώ λιγο πιο θετική το βραδυ μου... :(

Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι 5 μερες τωρα είχα πολυ άσχημο κρυωμα με πολυ βήχα, 4 βραδιά να κοιμηθώ και στομαχικα! Τρομερή αδυναμία και πονοκεφάλους. Η ταλαιπωρία αυτή θα μπορούσε μα παίζει κάποιο ρόλο στην μικρότερη αύξηση και τωρα που νιώθω λιγο καλύτερα να δω αύξηση; :(

Kαταρχην ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Η χοριακη μπορεί να διπλασιάζεται ανα 48-72 ώρες!!! Το βασικό είναι να ακούσετε καρδούλα την 6η-8η εβδομάδα. Όσο αυξάνεται η χοριακή πλησιάζεις στον στόχο!! Εδώ μέσα υπάρχουν άπειρες ιστορίες με χοριακές που δεν διπλασιάζονταν ακριβώς στις 48 ωρες και παρόλα αυτά οδήγησαν σε τελειόμηνες εγκυμοσύνες!! Κουράγιο και αισιοδοξία!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση! Έχεις δίκιο για τον διπλασιασμό καθε 48 με 72 ωρες αλλα το ότι στην αρχη τριπλασιάστηκε και μετα ακολούθησε αυτό το σενάριο μπορει να ειναι αρνητικό λες; Δηλαδή το ότι δεν ηταν απο την αρχη αργή η αύξηση.

Oχι δεν είναι αρνητικό! Σημασία έχει ότι αυξάνεται σταθερά. Επειδή μέχρι να ακουσετε καρδούλα οπότε και "κατοχυρώνεται" η εγκύμοσύνη έχετε δρόμο φροντισε να είσαι οσο πιο ήρεμη μπορείς, παρε οπωσδήποτε καθημερινα το φυλλικο οξύ, μην σκέφτεσαι συνέχεια το "κακό" και φρόντισε να μην κουράζεσαι!!

Θα προσπαθήσω, σε ευχαριστω πολυ! Δεν ξέρω γιατί με εχει πιάσει αυτή η αρνητικοτητα συνήθως ειμαι πολυ θετική. Ίσως επειδή την εχω ξαναπατησει... Τουλάχιστον το στήθος μου εξακολουθεί και με πονάει.. Υποθέτω ότι αυτό ειναι θετικό..

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση! Έχεις δίκιο για τον διπλασιασμό καθε 48 με 72 ωρες αλλα το ότι στην αρχη τριπλασιάστηκε και μετα ακολούθησε αυτό το σενάριο μπορει να ειναι αρνητικό λες; Δηλαδή το ότι δεν ηταν απο την αρχη αργή η αύξηση.

Delfini, κατ'αρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.. Εγώ νομίζω ότι η χοριακή σου αυξάνει με διπλασιασμό κάθε 48-72 ώρες περίπου. Ακόμα και στην αρχή ναι μεν τριπλασιάστηκε σε σχέση με την πρώτη τιμή, αλλά αν θα το λογαριάσεις αναλυτικά ουσιαστικά διπλασιάζεται κάθε 48'72 ώρες. Νομίζω ότι εφόσον ανεβαίνει με φυσιολογικό ρυθμό είσαι καλά!!! Εύχομαι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα τη Δευτέρα για να σου φύγει όσο γίνεται το άγχος..

Ευχαριστω white2! Ελπίζω να ειναι όπως τα λες. Θα σας πω τα αποτελέσματα την Δευτέρα. Πάντως νιώθω κάπως καλύτερα γιατί εχω ακομα πρησμένο στήθος και εμφανείς φλέβες κ πρήξιμο στην κοιλιά (αυτό το είχα νωρίς κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη). Τι στο καλο, αν κατι πήγαινε στραβά δεν θα σταματούσαν τα συμπτώματα η έστω θα μειώνονταν;! :)

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής.. 379,8. :(

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι τα νούμερα που θα θέλαμε να βλέπαμε αλλά ανεβαίνει οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δούμε.

Τι λέτε; Νιώθω απογοήτευση :(

Διαφημίσεις

Eγω βλέπω ότι διπλασιάζεται ανα 72 ωρες περίπου σταθερα...διοτι η νεα τιμη είναι σχεδόν διπλασια της προηγουμενης πριν 3 μερες...κανε υπομονη...η εγκυμοσυνη προχωραει!!

Είναι κάποιος μέσα που να μπορεί να μου πει μια γνώμη; Θα το εκτιμούσα.. :(

Επίσης η παραγωγη της χοριακης είναι λίγο ιδιοσυγκρασικη..δηλ υπαρχουν γυναικες που κανουν πολύ υψηλες χοριακες στην εγκυμοσυνη τους που θυμιζουν διδυμες εγκυμοσύνες χωρις να είναι διδυμη η κυηση και άλλες που παραγουν χαμηλότερες χοριακες και παρόλα αυτά η εγκυμοσυνη προχωρα κανονικα!!

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την απάντηση! Είχα δει ένα όνειρο όταν πήρα στα χέρια μου την πρώτη χοριακή. Είδα ότι αιμορραγούσα πολύ αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα και όλα ήταν καλά και το μετέφρασα ότι θα περάσω δυσκολίες αλλά θα πάει καλά. Επίσης, ο άντρας μου είχε καλό προαίσθημα από την αρχή. Αλλά τώρα φοβάμαι μήπως ήταν απλά ευσεβείς πόθοι.

Δεν βοηθάει κιόλας ότι σήμερα νιώθω μειωμένα τα συμπτώματα (αν και ακόμα εκεί)

Τι να πω, ας περάσουν γρήγορα οι μέρες μέχρι την Τετάρτη. Θα ξαναποστάρω μόλις πάρω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ argini

argini αυτο που ειπες σχετικα με τη χοριακη καθε γυναικας ακολουθει καθε της εγκυμοσυνη?

ειναι κατι δηλαδη που εχει παρατηρηθει?ρωταω γιατι κ γω ξεκιναω αρχικα με πιο χαμηλες χοριακες.μηπως εχει να κανει με την αιματωση?

Μαγιοπουλας εγώ να σου πω στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα μια χαρά χοριακές που διπλασιάζονταν κάθε 2ήμερο, αν και δεν είχα κάνει πολλές τότε (γιατί δεν είχε χρειαστεί). Άρα ή τελικά όντως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ή αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό ίσως και να ισχύει αυτό που λες..

Οι άλλες εγκυμοσύνες που είχες ξεκινήσει με χαμηλές χοριακές ήταν επιτυχείς; Είχες και αργή αύξηση όπως εγώ;

οχι delfini 29 δεν ηταν επιτυχης.σε αλλη ειχα καλη αυξηση σε αλλη οχι.μην μπερδευεις τα πραγματα.εγω εχω καθεξιν αποβολες.δεν ειμαι η περιπτωση σου.σκεψου θετικα.υπαρχουν πολλες περιπτωσεις.θελει υπομονη!καλη επιτυχια!

argini αυτο που ειπες σχετικα με τη χοριακη καθε γυναικας ακολουθει καθε της εγκυμοσυνη?

ειναι κατι δηλαδη που εχει παρατηρηθει?ρωταω γιατι κ γω ξεκιναω αρχικα με πιο χαμηλες χοριακες.μηπως εχει να κανει με την αιματωση?

Δεν είμαι σίγουρη για αυτό που ρωτάς. Ο γυναικολόγος μου μου είχε εξηγήσει ότι η χοριακή δεν εξαρτάται μόνο από την ηλικία κυήσεως δηλ δυο γυναικες ακριβως την ίδια μερα κυησεως με τον ίδιο αριθμο εμβρύων μπορει να έχουν διαφορετικες χοριακές γι αυτό αλλωστε υπάρχουν και κατωτερα και ανωτερα όρια στις φυσιολογικες τιμες της χοριακής δηλ το θεμα είναι και λιγο ιδιοσυγκρασικο. Η σκέψη σου ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικη αιματωση του πλακουντα είναι λογική αλλά όταν λέμε αιματωση πχ τι ακριβως εννοουμε? Εγω πχ στον πλακουντα μου ειχα μεγαλους αιμοκολπους...αυτό οδηγουσε στο να ανιχνεύονται παντα στο αιμα μου υψηλες τιμες χοριακης στην αντιστοιχη εβδομαδα κυησης!!

Καλημέρα και ας ευχηθούμε στην θεματοθετρια καλά αποτελέσματα σήμερα!!

Την έχω στα χέρια μου! 644,5, αχχχ τι λέτε; Ήμουν προετοιμασμένη για το χειρότερο και τώρα βλέπω λίγο φως στον ορίζοντα. Ο γιατρός μου μου είπε συγκρατημένα αισιόδοξοι (αν και δεν είναι τα νούμερα που θέλουμε είναι κοντά στον διπλασιασμό). Μου είπε να πάω για υπέρηχο αύριο να δούμε που είμαστε.

Υπενθυμίζω τα νούμερα των χοριακών συνολικά:

16/1 23,79

19/1 77,8

23/1 209,1

26/1 379,8

28/1 644,5

Εσείς πως το βλέπετε; Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες με τέτοια αύξηση που εν τέλει πήγαν όλα καλά και άλλες τόσες που ακούσανε καρδιά αλλά μετά σταμάτησε. Αχ ας είμαι στην 1η ομάδα των θαυμάτων. Προσπαθώ να πιαστώ από το όνειρο που είχα αναφέρει παραπάνω..

Προσευχηθείτε για μένα αν θέλετε.. :-(

Υ.Γ αύριο τι περιμένω να δώ; Σάκο μόνο ή και έμβρυο;

*Νομίζω ότι θα είμαι περίπου 5 εβδομάδων+6 ημερών

Σακκο σιγουρα θα δειτε και μάλλον και λεκιθικό ασκό που είναι μια τελεία που αντιστοιχει σε εμβρυικα στοιχεια...εξαρτάται και τι ξεριε να βλέπει ο γιατρος σου και τι μηχανημα εχει...παντως εμεις στην αντιστοιχη φαση αυτά είχαμε δει...τιποτα παραπάνω...

Εγω βλέπω παντως ότι διπλασιάζεατι σταθερα η χοριακη ανα 48-72 ωρες γεγονος που είναι θετικο...ελπίζω σε καμια δεκαρια μερες να ακουσετε καρδουλα και να ηρεμησεις!!