Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συμπτωματα εγκυμοσύνης μετά από αυτόματη αποβολη

Recommended Posts

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να μείνει εγγυος χωρίς να αδιαθετησει μετά από αυτόματη αποβολή (αποβολή στο σπίτι χωρίς αποξεση).

Μια εβδομάδα μετα το τέλος της αιμορραγίας που είχα λόγω αποβολης ξαναρχισαν κάποια συμπτωματα που είχα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενώ την επόμενη μέρα και για μια εβδομάδα είχα κάτι λιγα καφέ υγρά και πολύ λίγο αίμα. Τα πονακια στην κοιλιά όμως συνεχίζω να τα έχω μεχρι και σήμερα (τα έχω δηλαδή τις τελευταίες 10 μερες). Ο γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό αλλά εγώ αναρωτιέμαι μήπως έμεινα ξανά εγγυος. Έχει καμία ανάλογη εμπειρία?

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη χρονια!

Καταρχας λυπαμαι πολυ για την αποβολη σου κ συντομα να ερθει ενα γερο μωρακι στη ζωη σας.

Αναλογη εμπειρια δεν εχω ακριβως, δηλαδη να μεινω εγκυος αμεσως μετα απο αποβολη. Αυτο που μου εχει συμβει ειναι, μετα απο αυτοματη αποβολη την 9η μερα του κυκλου μου που πηγα στον γιατρο να ελεγξχουμε αμα καθαρισα καλα απο μονη μου, να δουμε ωοθηλακιο κανονικα. Οντως εκανα κανονικα ωορρηξια εκεινον τον μηνα.

Αρα αμα εκανες κ εσυ ωορρηξια κ ειχατε ελευθερες επαφες πιθανον να εμεινες εγκυος ξανα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και τις ευχές σου! Το μυστήριο θα λυθεί με μια χωριακη. Απλά θέλω να αφήσω λίγο χρόνο για να φανεί κάτι γιατί ίσως είναι λίγο νωρίς! Εσύ μετά την αποβολή είχες ξανά συμπτωματα όπως πρήξιμο κοιλιάς και πονακια ή μετά την αιμορραγία εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα για πάντα?ρωτάω γιατί εμένα εξαφανίστηκαν και επανήλθαν 10 μερες μετα!

Εγώ έμεινα έγκυος στο μικρό μου αμέσως μετά απο αυτόματη αποβολή-η αιμορραγία της αποβολής ήταν ουσιαστικά η ''τελευταία μου περίοδος"...

Μπορεί να συμβεί,εχω ακούσει κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις...

Τώρα στην περίπτωση σου ακόμα και να έμεινες έγκυος μετά την αποβολή,αποκλείεται να είχες συμπτώματα απο τόσο νωρίς...προφανώς οφείλονται στην αποβολή και τη διατάραξη του κύκλου..

Σε ευχαριστώ hara86 για την απάντησή σου! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Θυμάσαι μετά από πόσο καιρό εμφανισες ξανα συμπτωματα μετά την αποβολή?

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως σε καμια απο τις εγκυμοσύνες μου δεν είχα συμπτώματα,απο την καθυστέρηση το κατάλαβα κσι τις δυο φορές...

Επαφή πόσες μέρες μετά την αποβολή είχες?

Αν και αμέσως να είχες είναι υπερβολικά νωρίς για συμπτώματα,δεν υπάρχει περίπτωση,μάλλον το σώμα σου ακόμα συνέρχεται από την αποβολή...,κανε λίγη υπομονή και θα μάθεις,

Αν πραγματικά θέλεις να είσαι έγκυος,σου το εύχομαι ειλικρινά.

1η επαφή είχαμε 11 μέρες μετά την 1η μέρα της αποβολής (η αιμορραγία είχε σταματήσει εδώ και 6 μέρες) ενώ 4 μέρες μετα την 1η επαφή ξεκίνησαν τα συμπτώματα τα οποία έχω και σήμερα. Έχουν περάσει 14 μέρες μετά την 1η επαφή...κι εγώ την 1η φορά από την καθυστέρηση το κατάλαβα. Θα δείξει!θελω πολύ ένα μωρό αν και ο γιατρός είπε οτι το σώμα θελει 2μηνες για να συνέλθει εντελώς!η ιστορία σου που είχε θετική έκβαση όμως (όπως και άλλες που έχω διαβάσει) με παρηγορουν ότι κι αν προκύψει αμέσως μετά εγκυμοσύνη μπορεί να πάει καλά! Όταν κάνω χωριακη (σκέφτομαι την Δευτέρα να πάω) θα σου πω!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και τις ευχές σου! Το μυστήριο θα λυθεί με μια χωριακη. Απλά θέλω να αφήσω λίγο χρόνο για να φανεί κάτι γιατί ίσως είναι λίγο νωρίς! Εσύ μετά την αποβολή είχες ξανά συμπτωματα όπως πρήξιμο κοιλιάς και πονακια ή μετά την αιμορραγία εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα για πάντα?ρωτάω γιατί εμένα εξαφανίστηκαν και επανήλθαν 10 μερες μετα!

Καλημερα!

Απο οτι θυμαμαι ,γιατι περασε κ καιρος απο τοτε, τα συμπτωματα αναγουλες κτλ της εγκυνοσυνης ειχαν εξαφανιστει με το που εγινε η αποβολη. Αυτο που αργησε να περασει ηταν το πρηξιμο στο στηθος, αλλα γι'αυτο μπορει να εφταιγε η προγεστερονη που επαιρνα μεχρι κ την αποβολη...

Κοντος ψαλμος... συντομα θα μαθεις τι συμβαινει!

1η επαφή είχαμε 11 μέρες μετά την 1η μέρα της αποβολής (η αιμορραγία είχε σταματήσει εδώ και 6 μέρες) ενώ 4 μέρες μετα την 1η επαφή ξεκίνησαν τα συμπτώματα τα οποία έχω και σήμερα. Έχουν περάσει 14 μέρες μετά την 1η επαφή...κι εγώ την 1η φορά από την καθυστέρηση το κατάλαβα. Θα δείξει!θελω πολύ ένα μωρό αν και ο γιατρός είπε οτι το σώμα θελει 2μηνες για να συνέλθει εντελώς!η ιστορία σου που είχε θετική έκβαση όμως (όπως και άλλες που έχω διαβάσει) με παρηγορουν ότι κι αν προκύψει αμέσως μετά εγκυμοσύνη μπορεί να πάει καλά! Όταν κάνω χωριακη (σκέφτομαι την Δευτέρα να πάω) θα σου πω!

Μακάρι κοπέλα μου να έρθει!

Θα περιμένω νέα σου...εχω την εντύπωση όμως οτι ειναι νωρίς για την εξέταση,περίμενε λίγο ακόμα αν μπορείς...

Τελικά βγήκε μηδενική σήμερα η β χωριακη....προφανώς αναρρώνει ακόμα το σώμα μου από την αποβολή...ή είμαι κατά φαντασίαν εγγυος (διότι απλά το θέλω πολύ)!!! Σας ευχαριστώ και πάλι που μου απαντήσατε!

Διαφημίσεις