Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πιθανοτητα εγκυμοσυνης αμεσως μετα αποξεση

Recommended Posts

Νιδια

*

*πιθανη εγκυμοσυνη

Γεια σας κοπελες! Στις 26 οκτωβριου εκανα αποξεση και ειχα περιοδο αμεσως μετα οπου κρατησε για 10μερες περιπου..στις 9 Νοεμβριου ειχα ελευθερη σεξουαλικη επαφη με τον αντρα μου και εδω και 3μερες εχω πονους κατω χαμηλα τσιμπηματαωκ τραβηγμα..συμπτωματα που τα ειχα και στην 1η μου εγκυμοσυνη. Σημειωστε οτι τις 15 Νοεμβριου ειχα λιγες κηλιδες αιμα. Σημερα εκανα τεστ και φανηκε μια αχνη γραμμη . Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποια απο σας αν ειναι λογω ορμονων απο την προηγουμενη μου εγκυμοσυνη και δειχνει θετικο ή αν παιζει οντως να ειμαι εγκυος. Ο γιατρος μου ειπε στις 10μερες οι ορμονες επανερχονται στο φυσικο τους επιπεδο.

*

*

*

Διαφημίσεις

Νιδια

*

*πιθανη εγκυμοσυνη

Γεια σας κοπελες! Στις 26 οκτωβριου εκανα αποξεση και ειχα περιοδο αμεσως μετα οπου κρατησε για 10μερες περιπου..στις 9 Νοεμβριου ειχα ελευθερη σεξουαλικη επαφη με τον αντρα μου και εδω και 3μερες εχω πονους κατω χαμηλα τσιμπηματαωκ τραβηγμα..συμπτωματα που τα ειχα και στην 1η μου εγκυμοσυνη. Σημειωστε οτι τις 15 Νοεμβριου ειχα λιγες κηλιδες αιμα. Σημερα εκανα τεστ και φανηκε μια αχνη γραμμη . Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποια απο σας αν ειναι λογω ορμονων απο την προηγουμενη μου εγκυμοσυνη και δειχνει θετικο ή αν παιζει οντως να ειμαι εγκυος. Ο γιατρος μου ειπε στις 10μερες οι ορμονες επανερχονται στο φυσικο τους επιπεδο.

*

*

*

καλησπερα!!!ολα παιζουν!!!ισως δεν εχει μηδενιστη η γοναδοτροπονη ορμονη και για αυτο να σου βγηκε αχνο θετικο το τεστ η απλα να υπαρχει εγκυμοσυνη και απλα να εκανες νωρις το τεστ....εγω με 2 αποξεσεις και τις 2 φορες ηταν λιγο ανω κατω η περιοδος μου στην αρχη...περιμενε μεχρι κ την πιθανη ημερομηνια που ειναι να σου ερθει περιοδος και βλεπεις...ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!!!

Καλησπέρα λογικά αμέσως μετά την απόξεση δεν πρέπει να ήταν περίοδος αλλά καθαρίσματα (απέβαλε η μήτρα σου ότι είχε μείνει). Εγώ μετά την απόξεση είχα για όλο το μήνα αίμα.... Και η χοριακή μου μετά απο 23 ημέρες ήταν ακόμα 60 (δεν είχα καθόλου επαφές λόγω του αίματος) λογικά δεν είχε μηδενιστεί ακόμα, μήπως σου συμβαίνει και εσένα κάτι τέτοιο; Μίλα όμως και με τον γιατρό σου.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Καλησπερα κοπελες! Δεν ξερω τι να πω..οι πονοι και τα τσιμπηματα που εχω τι ειναι? Μετα την αποξεση και μεχρι πριν 3μερες περιπου δεν ειχα καθολου πονακια κτλ..ο γιατρος μου ειπε στις 15 μερες η χοριακη θα ερθει στο φυσικο της επιπεδο! Αλλα απο την αλλη ειναι πολυ πιθανο να ειναι λογων ορμονων..ο γιατρος επισης μου ειχε πει να την θεωρησω περιοδο το αιμα που ειχα..θα δειξει! Σας ευχαριστω για την απαντηση