Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ Η ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟΒΟΛΗΣ;;;

Recommended Posts

Καλησπερα! Ειμαι 5 εβδομαδων εγκυος!!! Βεβαια προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι με πιανει αγχος επειδη ειχα μια παλινδρομη. Πηγα αυτη την εβδομαδα στον γιατρο μου και μου ειπε οτι βαση τελευταιας περιοδου θα επρεπε να ειμαι 6 εβδομαδων και οχι 5. Ο σακος μου εχει μεγεθος για 5 εβδομαδων κυηση. Δεν μου ειπε τιποτα για καθυστερημενη συλληψη. Φοβαμαι οτι κατι δεν παει καλα. Ειχε καποια παρομοιο θεμα;;;

i2P4p3.png

Διαφημίσεις

SiLvia_, καλησπέρα

και τα δύο μπορεί να συμβούν. Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο πέρα από υπομονή. Ίσως να έγινε καθυστερημένη σύλληψη, και το σπαράκι σου να θέλει το χρόνο του για να πάρει τα πάνω του. Να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους γιατρού σου. Να ξαναπάς σε λίγες μέρες για υπέρηχο, ή αν θες κάνει αύριο μία χοριακή, και μετά άλλη μία την Τετάρτη να δεις αν διπλασιάζεται η τιμή της. Μην μπαίνεις όμως, καλύτερα, σε αυτή τη διαδικασία. Περίμενε λίγο ακόμα! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!

Γεια σου Silvia! Καταρχάς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου! Είμαι και εγώ 5 εβδομάδων έγκυος στην 2η εγκυμοσύνη μου! Λοιπόν να σου πω πως στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα ανάλογη εμπειρία. Η κύηση μου ήταν 7 μέρες περίπου μικρότερη με βάση την τελευταία περίοδο μου αλλά όλα πήγαν μια χαρά. Σταδιακά το εμβρυάκι μου κάλυψε την διαφορά. Ο γιατρός μου, μου είχε πει τότε πως συμβαίνει συχνά αυτό. Υπολογίζουν την κύηση με βάση την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου αλλά δεν έχουν όλες οι γυναίκες τον ίδιο κύκλο ούτε κάνουν την ίδια μέρα ωορρηξία. Μην φοβάσαι και μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Όλα θα πάνε τέλεια!