Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θυμα απατης και ψυχολογικη βια

Recommended Posts

Καλημερα συμφορουμιτες!!!ανοιξα αυτο το θεμα για να πω τον πονο μου αλλα κ να αναζητησω συμβουλες γνωμες για ενα θεμα απατης...ας τα παρω απο την αρχη κ περιληπτικα...εχω πεσει θυμα απατης απο συγγενικο προσωπο (θειος πολυ κοντινος). Ο εν λογω κυριος με επεισε να του δανεισω ενα ποσο διολου ευκαταφρονιτο (3000) πριν 3 χρονια..απο τοτε ουτε κουβεντα για επιστροφη (μονο μετα απο πολυ πιεση πριν ενα μην α 500 ευρω)..πως με επεισε??λοιπον ειχε μια επιχειριση με την τοτε συντροφο του..οταν τα πραγματα αρχισαν να δυσκολευουν μας παρουσιασε οτι χωρισανε (ενω δεν ηταν αληθεια, το ανακαλυψα εκ των υστερων), μετακομισε στη γιαγια μου κ εβαλε κι αυτη στο κολπο (δε ξερω με ποιο τροπο) να ζητησει δανεικα γιατι θα εκλεινε η επιχειριση του, κ με αυτα τα χρηματα θα εκανε μια μεγαλη παραγγελια που θα τον εσωνε..οτι η ‘’πρωην’’ του του εφαγε πολλα λεφτα, οτι τον εκμεταλλευτηκε κ χιλιες 2 αλλες μπαρουφες που τις πιστεψα...ηταν πολυ πιστικος, μου δειχνε τα τιμολογια τις παραγγελιες κτλ....απο οταν τα πηρε κ μετα κουβεντα για να τα επιστρεψει...κ οταν ανοιγα το θεμα ολο ελεγε οτι ετυχε μια αναποδια εδω, μια αναποδια εκει....δεν εχουν να φανε (αυτα τα ελεγε η γιαγια)...οταν οι πιεσεις αυξηθηκαν εβαζε τη γιαγια στη μεση να μου λεει οτι να δειξω ελεος, οτι πεινανε, οτι τουλαχιστον εγω δε πειναω κτλ...μου το φερναν στο συναισθημα δηλ...

Μεχρι που εμαθα λοιπον οτι χωρισμος ποτε δεν υπηρξε, οτι εχει ανοιξει μαγαζι με την πρων/νυν και φυσικα μας το κρυβαν...οταν ζητησα εξηγησεις η γιαγια οριοταν οτι δεν ειναι δικο του το μαγαζι κ οτι παει μονο για ενα μεροκαματο...οτι τη πρωην δε θελει να τη βλεπουν στα ματια τους αλλα εχουν πεσει στην αναγκη της. Περα απο τα λεφτα που πηρε απο μενα (κ απο αλλα προσωπα) λοιπον ο ‘’κυριος’’ αυτος με την αλλη την ‘’κυρια’’ εκμεταλλευονται μια γυναικα 80 χρονων (τη γιαγια μου δηλ που προανεφερα) περνοντας της ολη τη συνταξη της, δεν της αφηνει πολλες φορεςς ουτε το ρευμα να πληρωσει...κ πολλα αλλα....με αποτελεσμα να τη λυπαμε αποο τη μια απο την αλλη βεβαια τα θελε κ τα παθε που τους δινει τα λεφτα της...της εχει κανει ψυχολογικο πολεμο λεγοντας της χιλια δυο...ειναι παρα πολλα που δε μπορω να τα χωρεσω σε ενα ποστ....τα χρηματα που πηρα πισω (αυτα τα 500 δηλ) τγα πηρα μετα απο πολυ πιεση , πολλα τηλεφωνα, κ ψυχολογικη βια απο την πλευρα τους...δε ξερω πως ακριβως να το χειριστω....στεναχωριεμαι για την καταντια αυτης της 80χρονης γυναικας , που μια ζωη μας στηριζε κ μας αγαπουσε αλλα δε μπορω κ να παιξω το παιχνιδι τους κ να παρετηθω απο τα χρηματα μου....

Διαφημίσεις