Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ-ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Recommended Posts

Μαμάδες που πάτε τα παιδακια σας στους δημοτικους (δημοσιους) σταθμους θέλω τα φώτα σας. Βλέπετε τις εργασιουλες των παιδιων σας; Κάθε πότε; Εγω προς το παρον δεν εχω δει ούτε μία. Μου λέει ομως το παιδι ότι κάτι κάνουν...

Διαφημίσεις

Ούτε η δική μου κόρη έφερνε ποτέ στο σπίτι εργασία από τον δημοτικό παιδικό σταθμό , εκτός από τα τέλη της περσινής χρονιάς(προνήπιο) που μετά το Πάσχα έφερνε μερικές σπίτι να τις κάνουμε εκεί.Πάντως μας είχαν ζητήσει φάκελο με λάστιχο και στο τέλος της σχολικής χρονιάς μας τον έδιναν γεμάτο.

Καλησπέρα,

Ο γιος μου πάει δεύτερη χρονιά στον ίδιο δημόσιο παιδικό σταθμό με την ίδια δασκάλα.Κάνουν πολλές εργασίες κάθε εβδομάδα , άλλα τα φέρνει , αλλά είναι στον παιδικό και τα παίρνουμε στο φάκελο που λέτε κι εσείς στο τέλος της χρονιάς.Πχ, στην αρχή έκαναν χάρτινα ψαράκια , αυτή την εβδομάδα έκανα φθινοπωρινό φυλλάράκι, καθημερινά ζωγραφίζουν.Επίσης πάντα στην τάξη έχουν κρεμασμένες χειροτεχνίες και ζωγραφιές των παιδιών. Είδα ότι έχουν φτιάξει μανιτάρια,κάστορες , δέντρα.....εχουν κάνει εργασία με θέμα το φθινόπωρο. Γενικά φτιάχνουν πολλά πράγματα για όλες τις γιορτές , παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος , αποταμίευσης κλπ ,πάντα χειροτεχνίες και τις αντίστοιχες ζωγραφιές. Πέρσι γεμίσαμε 2 μεγάλους φακέλους. Πιστεύω ότι είναι και θέμα της δασκάλας (γι αυτό ανέφερα ότι έχει την ίδια) και σίγουρα τα υλικά που υπάρχουν διαθέσιμα.

3W24p3.png