Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολογος Κακαλετρης

Recommended Posts

Κοριτσια εχει καμια σας ως γυναικολογο τον κ. Κακαλετρη στο ΡΕΑ ή εάν έχει τύχει να ακούσει σχόλια για αυτον? Εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικος γιατρος και ανθρωπος και οτι αγαπαει πολυ την δουλεια του και προσεχει πολυ τις κοπελες που αναλαμβανει. Ξερουμε?

SqMTp2.png

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Καλησπέρα σας κορίτσια. Γνωρίζει κανείς τον γυναικολόγο κ.Κακαλέτρη από το Ρέα; Από προσωπική εμπειρία πως σας φάνηκε; Θελω να ξεκινησω για μωρακι αλλα ειμαι απογοητευμενη γενικα απο την σταση των (οσων εχω επισκεφτει) γιατρων. Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και θεματα με την περίοδο μου (ασταθη αλλα ευτυχως μονιμο μηνιαιο κύκλο). Δεν εχω βρει ακομα εναν γιατρο που να με βοηθησει. Μου είπαν καλά λόγια για τον συγκεκριμένο.

Εχει καμια προσωπικη εμπειρια?

SqMTp2.png

• 4 months later...
Καλησπέρα σας κορίτσια. Γνωρίζει κανείς τον γυναικολόγο κ.Κακαλέτρη από το Ρέα; Από προσωπική εμπειρία πως σας φάνηκε; Θελω να ξεκινησω για μωρακι αλλα ειμαι απογοητευμενη γενικα απο την σταση των (οσων εχω επισκεφτει) γιατρων. Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και θεματα με την περίοδο μου (ασταθη αλλα ευτυχως μονιμο μηνιαιο κύκλο). Δεν εχω βρει ακομα εναν γιατρο που να με βοηθησει. Μου είπαν καλά λόγια για τον συγκεκριμένο.

Εχει καμια προσωπικη εμπειρια?

Ειχες κάποια ενημέρωση σχετικά με τον γιατρό? ενδιαφέρομαι κ εγώ!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

bTERp3.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...
Ειχες κάποια ενημέρωση σχετικά με τον γιατρό? ενδιαφέρομαι κ εγώ!

Οχι δυστυχως δεν εχω καποια απαντηση. Εσυ??

SqMTp2.png

• 1 month later...
Οχι δυστυχως δεν εχω καποια απαντηση. Εσυ??

Σκεφτομαι και εγω να παω σε αυτον τον γιατρο. πηγε μηπως καμια σας?

• 1 year later...
15 hours ago, Ilianapap said:

κοριτσια μηπως πήγατε στον κύριο κακαλετρη??σκεφτομαι να τον επισκεφτω και γω...και θέλω γνώμη

Είσαι έγκυος ή για γυναικολογικές εξετάσεις ενδιαφέρεσαι; Εγώ επέλεξα τον συγκεκριμένο γιατρό όταν έμεινα έγκυος καθότι μια συνάδελφος μου είχε πει τα καλύτερα. 

• 1 month later...
On 6/3/2018 at 4:17 ΜΜ, Alverou είπε:

Είσαι έγκυος ή για γυναικολογικές εξετάσεις ενδιαφέρεσαι; Εγώ επέλεξα τον συγκεκριμένο γιατρό όταν έμεινα έγκυος καθότι μια συνάδελφος μου είχε πει τα καλύτερα. 

χρονια πολλα..χριστος ανεστη..για εξετασεις αρχικα και με τον σύντροφο μου σκεφτομαστε να αρχίσουμε προσπάθειες για μωράκι...οποτε θελω να τον εχω και κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης..πως σου φανηκε??εχεις γεννησει?

Διαφημίσεις

On 23/9/2014 at 3:51 ΜΜ, iren_af είπε:

Κοριτσια εχει καμια σας ως γυναικολογο τον κ. Κακαλετρη στο ΡΕΑ ή εάν έχει τύχει να ακούσει σχόλια για αυτον? Εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικος γιατρος και ανθρωπος και οτι αγαπαει πολυ την δουλεια του και προσεχει πολυ τις κοπελες που αναλαμβανει. Ξερουμε?

καλησπέρα...εχω διαβασει και γω τα καλύτερα για τον κυριο κακαλετρη..μήπως τον επισκέφτηκες??σκέφτομαι να παω σε αυτον και θέλω μια γνωμη...

On 4/11/2018 at 2:47 AM, Ilianapap said:

χρονια πολλα..χριστος ανεστη..για εξετασεις αρχικα και με τον σύντροφο μου σκεφτομαστε να αρχίσουμε προσπάθειες για μωράκι...οποτε θελω να τον εχω και κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης..πως σου φανηκε??εχεις γεννησει?

χρονια πολλά (αν και καθυστερημένα)

ναι γέννησα τον Νοέμβρη που πέρασε, ημούν αρκετά ικανοποιημένη γιατί οτι και να τον ρωτούσα θα μου απαντούσε αναλυτικά.

το μονο αρνητικό που μπορώ να σκεφτω (αν και οχι τραγικό) είναι οτι δεν έχει δικιά του μαία αλλά έχεις τις μαίες του μαιευτηρίου. 

ειδικά στο φυσιολογικό τοκετό θεωρώ σημαντική την παρουσια μιας μαιας που θα σε καθοδηγησει σωστα (βεβαια ειχα τον αντρα μου που ειχαμε παρακολουθησει μαζι μαθηματα ανωδυνου τοκετου). 

On 12/4/2018 at 9:34 ΠΜ, Alverou είπε:

χρονια πολλά (αν και καθυστερημένα)

ναι γέννησα τον Νοέμβρη που πέρασε, ημούν αρκετά ικανοποιημένη γιατί οτι και να τον ρωτούσα θα μου απαντούσε αναλυτικά.

το μονο αρνητικό που μπορώ να σκεφτω (αν και οχι τραγικό) είναι οτι δεν έχει δικιά του μαία αλλά έχεις τις μαίες του μαιευτηρίου. 

ειδικά στο φυσιολογικό τοκετό θεωρώ σημαντική την παρουσια μιας μαιας που θα σε καθοδηγησει σωστα (βεβαια ειχα τον αντρα μου που ειχαμε παρακολουθησει μαζι μαθηματα ανωδυνου τοκετου). 

σε ευχαριστώ πολυ...να σας ζησει το μωρο,να ειναι γερο και τυχερο..

μηπως γνωρίζεις αν ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετού??οι μαιες σε γενικες γραμμες πως σου φανηκαν??

On 14/4/2018 at 11:03 ΜΜ, Ilianapap είπε:

σε ευχαριστώ πολυ...να σας ζησει το μωρο,να ειναι γερο και τυχερο..

μηπως γνωρίζεις αν ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετού??οι μαιες σε γενικες γραμμες πως σου φανηκαν??

On 4/21/2018 at 1:30 PM, Ilianapap said:

Ναι ειναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού. Οι μαιες ηταν γλυκίτατες ομολογώ και πρόθημες να βοηθήσουν, βέβαια ψυχολογική υποστήριξη περισσότερο μου παρείχε ο άντρας μου.

Διαφημίσεις