Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λυκος στο δερμα και παλινδρομη κυηση

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια ειμαι νεα εδω και απ οτι εψαξα δε βρηκα καποιο παρομοιο θεμα ωστε να λυσω καποιες αποριες μου οποτε ανεβαζω καινουριο θεμα. Ο αντρας μου εχει λυκο στο δερμα οχι τον ΣΕΛ αυτος ειναι αλλος και πινει κατι χαπια plaquenil τα οποια εμαθα δεν ειναι καλα για το σπερμα... Να μη τα πολυλογω εμεινα εγκυος και στην ογδοη εβδομαδα παλινδρομησε μου πε ο γιατρος και καναμε αποξεση... Βεβαια ο γιατρος που με ειδε μου ειπε οτι ειμαι πολυ δυνατη στο γεννετικο μου συστημα και οτι κυοφορω τα παντα τοσο καλα και μας εξηγησε οτι αυτο συμβαινει μια στις δυο και οτι ειναι φυσικο γιατι ο αντρας εχει εκατομμυρια σπερματοζωαρια και πολλα απο αυτα δεν ειναι καλα και προφανως εμφυτευτηκε ενα τετοιο στη μητρα μου. Απο την αλλη σκεφτηκα μηπως φταιει αυτο το χαπι που παιρνει ο αντρας μου η γενικα ο λυκος γιατι καπου διαβαζα για οσες ειχαν κα θεξην αποβολες να κανανε εξεταση και για λυκο κλπ εδω οτι διαβασα ηταν γυναικες που ειχαν οι ιδιες λυκο και οχι ο συζηγος. Αυριο θα παω να κανω υπερηχο γιατι περασε μια βδομαδα μετα την αποξεση και φυσικαθα ρωτησουμε και τον γυναικολογο μου αλλα και τον δερματολογο του αντρα μου απλα ρωταω μηπως καποια εχει κατι παρομοιο να με βοηθησει; Ευχαριστω για το χρονο

• 1 year later...

Διαφημίσεις

εχω λυκο και αποφασισα μαζι με το γιατρο να κανω μια προσπαθεια για να μεινω εγκυος θα ηθελα να μουν πειτε αν ξερετε καποιο γυναικολογο που να εχει εμπειρια σε μια τετοια εγκυμοσυνη . θα με ενδιεφερε αν υπαρχει καποιος στα γιαννενα ή στην αθηνα

Γεια σου Μαρία , μετα απο 2 αποβολές βρήκα κ εγω ότι εχω λύκο κ πλέον είμαι εγκυος στον 6ο μήνα κ όλα πανε καλα.... Ταλαιπωρήθηκα κ εγω να βρω έναν καλό γιατρό να μπορει να με αναλάβει μιας κ εχω κ θρομβοφιλια κ σαν περίπτωση ειναι αρκετά δύσκολη. Ειναι στην αθηνα ο γιατρός , εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω πληροφορίες. 😊😊😊

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Προσέξτε παρακαλώ την τεράστια διαφορά ανάμεσα σε Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο και το Αντιπηκτικό του Λύκου (μια μορφή θρομβοφιλίας). Τα δύο μπορεί να σχετίζονται, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση, και τα 2 επιτρέπουν επιτυχή εγκυμοσύνη με σωστή παρακολούθηση.

Σχετικά με το Plaquenil που αναφέρθηκε παλιότερα, είναι απόλυτα ασφαλές στην εγκυμοσύνη και πολλές φορές μάλιστα έχει και ένδειξη να δίνεται.