Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τοκετος στον Παν. Νοσοκομειο Πατρων: εμπειρια και κοστος?

Recommended Posts

Γεια σας!!

Κατοικω στην επαρχια και σκεφτομαι να γεννησω στο Πανεπιστημιακο νοσοκομειο Πατρων.

Καθως δεν εχω καμια εμπειρια με το νοσομειο αυτο, θα ηθλελα να παρακαλεσω οποιες μανουλες εχουν γεμμησει εκει να μοιραστουν εμπειριες.. πχ υπαρχει δυνατοτητα για μονοκλινο δωματιο? ειναι σε καλη κατασταση?

Μπορει να γινει καισαρικη με μερικη αναισθησια? ποσο κοστιζουν τα δωματια?

Απο γιατρους εχω ακουσει για Αντωνακη και Οικονομοπουλο. Τι αμοιβη εχουν ζητησει?

Σας ευχαριστω πολυ!!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια. Τον Αντωνάκη έχω, στο πριμαρόλια πηγαίνω για τα απογευματινά ραντεβού. Λεφτά δύσκολο να σου ζητήσει κανείς, αν θέλεις τους δίνεις εσύ ή τους κάνεις δώρο μετά τη γέννα. Γνωρίζω ότι καισαρική θα σου κάνουν μόνο αν υπάρχει ιατρικός λόγος και οι μαίες θα σε βοηθήσουν να θηλάσεις και δε θα σου δώσουν υποκατάστατα μητρικού γάλακτος χωρίς λόγο. Αυτά γνωρίζω προς το παρόν!

• 1 month later...

Έζησα την εμπειρία στο Ρίο και έχω να κάνω κάποιες διορθώσεις στο προηγούμενο ποστ μου: αν θες μαία να σου δείξει πώς να κρατάς το μωρό, πώς να θηλάζεις κλπ θα πρέπει να πληρώσεις δική σου, δυστυχώς. Γυναικολόγος και παιδίατρος περνάνε 2 φορές την ημέρα και σε κοιτάνε, μαία όμως δεν περνάει γιατί συνήθως "δεν προλαβαίνουν"... Επίσης, "ξένο" γάλα είναι πάντα κάτω από το κουνάκι του μωρού, σε περίπτωση που εσύ "δεν έχεις αρκετό γάλα".

Εφόσον έχεις ΙΚΑ, τα μονόκλινα κοστίζουν 55 ευρώ το βράδυ, τα δίκλινα 35 και τα τρίκλινα 15. Τα μεγαλύτερα δωμάτια είναι δωρεάν. Μπορεί όμως τη μέρα που θα πας εσύ να μην υπάρχει μονόκλινο και να σε βάλουν σε δίκλινο. Φυσικά αν κάποια από τις επόμενες ημέρες αδειάσει ένα μονόκλινο, μπορείς να το ζητήσεις. Από άποψη καθαριότητας είναι καλά, τώρα το χειμώνα υπάρχει θέρμανση και στον 1ο όροφο υπάρχει καφετέρια-εστιατόριο για τους επισκέπτες ή και για σένα.

• 2 weeks later...

Φιλη μου που γεννησε εκει μου ειπε οτι για να σε προσεξουν οι μαιες (μια μαια βασικα, δε θα χρειαστεις πολλες) πρεπει να της δωσετε το..κατιτι της...:? Παντως αν της δωσεις-κλασσικα-θα σε προσεξει και εσενα και το μωρο και θα εχεις καθαριοτητα προσεγμενη κλπ...ειπαμε με το αζημειωτο...με καισαρικη γεννησε αυτη αλλα αφου επι πολλες ωρες προσπαθουσαν για φτ και δεν τα καταφεραν..δηλαδη δεν την πηγανε τη μια για καισαρικη..αντε με το καλο!!!

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!