Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το πρώτο της γραφείο... την βοήθεια σας παρακαλώ

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Η κόρη μας μόλις έκλεισε τα 5 της και ζήτησε για δώρο ένα γραφείο για το δωμάτιο της για να ζωγραφίζει. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι τόσο δύσκολο να βρει κανείς ένα καλό γραφείο, πόσο δύσκολο είναι να το βρεις ετοιμοπαράδοτο (3 μήνες παράδοση!!! τι είναι αυτοκίνητο; ) και κυρίως δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο ακριβό.

Έχετε να προτείνετε κάτι ; Κάποιο url ίσως ;

Συγκεκριμένα ψάχνω για άμεση αγορά ενός γραφείου σετ με μια μικρή βιβλιοθήκη και ένα κομοδίνο.

Με σώνετε

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εμεις ψαξαμε πολυ γιατι θελαμε ενα καλο γραφειο για εμας αρχικα και για το παιδι αργοτερα, καταληξαμε στη modeco.ειχε ενα μηνα παραδοση αλλα λογω του οτι το παραγγειλαμε Αυγουστο. Δεν μας πηγε ακριβα γυρω στα 130ευρω αλλα ειναι μεγαλο γραφειο με 2 θεσςις, μια για υπολογιστη και μια για διαβασμα ή ζωγραφικη.μπες και παρε ιδεες http://www.modeco.gr/

ελπιζω να βοηθησα

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Η ΝΕΟSET εχει πολυ ομορφα πραγματα και αρκετες επιλογες σε γραφεια.Εχε υποψη σου οτι μπορεις να διαμορφωσεις εσυ την συνθεση γραφειο-βιβλιοθηκη αναλογα με τον διαθεσιμο χωρο και το γουστο σου.Η κουνιαδα μου που εφτιαξε στην NEOSET το δωματιο της κορης της,εχει μονο καλα λογια να πει για την ποιοτητα και την λειτουργικοτητα τους.Τελος,παραδιδουν σε 2 εβδομαδες απο τη μερα που θα παραγγειλεις.αυτα...καλες αγορες!!!!

.png.png

Ευχαριστώ

μόλις γύρισα από modeco και έφτιαξα μια πολύ ωραία σύνθεση που πιστεύω ότι θα αρέσει στην μικρούλα μας.

Ευχαριστώ και πάλι κορίτσια

Διαφημίσεις

Η ΝΕΟSET εχει πολυ ομορφα πραγματα και αρκετες επιλογες σε γραφεια.Εχε υποψη σου οτι μπορεις να διαμορφωσεις εσυ την συνθεση γραφειο-βιβλιοθηκη αναλογα με τον διαθεσιμο χωρο και το γουστο σου.Η κουνιαδα μου που εφτιαξε στην NEOSET το δωματιο της κορης της,εχει μονο καλα λογια να πει για την ποιοτητα και την λειτουργικοτητα τους.Τελος,παραδιδουν σε 2 εβδομαδες απο τη μερα που θα παραγγειλεις.αυτα...καλες αγορες!!!!

Το είχα υπόψη μου γιατί και η νύφη έφτιαξε από την Neoset τα δωμάτια στα ανηψια μου 6 και 4 χρονών και μου άρεσαν πολύ. Χαίρομαι που το λες και νομίζω πως και εγω εκεί θα πάω

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Εχει και ωραιο site,www.neoset.gr,οπου μπορεις να δεις τον καταλογο τους και να παρεις ιδεες.Εγω εχω παραγγειλει βιβλιοθηκη-γραφειο για την πιτσιρικα μου που ειναι 4,5 χρονων.Σε καμια δεκαρια μερες που θα εχουν ερθει θα γραψω εδω τις εντυπωσεις μου,ετσι,για να συγκεντρωνουμε πληροφοριες!!φιλακια! :)

.png.png