Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειμαι τριτεκνη κ θελω να ξαναδωσω πανελληνιες!πού ειναι το περίεργο;;

Recommended Posts

ναι αυτο θελω.δεν το ξερει κανεις κ ουτε προκειται να το πω γιατι θα γελασουν.θα γελασουν γιατι εχω στρωμενη δουλεια και 3 παιδια μωρα αλλα δε με νοιαζει.το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι διαδικασια απαιτειται και πώς ειναι το συστημα πλεον.και πού θα βρω τα βιβλια.αν λοιπον καποια/ος γνωριζει και μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων πραγματικα.εχω καιρο να κανω κατι για μενα και το λιγο χρονο που εχω θελω να τον αφιερωσω εκει.βοηθεια λοιπον!!!!! :rolleyes:

wCzlp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο σου που είσαι αποφασισμένη αλλά να ξέρεις ότι έτσι όπως είναι το σύστημα αυτή τη στιγμή, η προετοιμασία για τις εξετάσεις απαιτεί πλήρη απασχόληση και είναι εξαιρετικά δύσκολο να το καταφέρεις αν έχεις ήδη δουλειά και οικογένεια.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον φορέα που να μπορεί να σε βοηθήσει καθώς στην Ελλάδα η εισαγωγή στην δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση εξαντλείται στις λεγόμενες "πανελλήνιες". Ίσως να μπορούσαν να σε βοηθήσουν από κάποιο φροντιστήριο.

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις την εισαγωγή στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (αν σε ενδιαφέρουν τα τμήματά του). Η φοίτηση οδηγεί επίσης σε πτυχίο ισότιμο των υπόλοιπων πανεπιστημίων και γίνεται απομακρυσμένα και με αριθμό μαθημάτων που εσύ διαλέγεις (πράγμα πολύ βολικό για εργαζόμενη μητέρα). Δυστυχώς η εισαγωγή γίνεται μόνο με κλήρωση και υπάρχει κόστος φοίτησης (συγκριτικά χαμηλότερο από ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο). Στο κόστος ίσως έχεις κάποια έκπτωση λόγω τριτεκνίας (δεν θυμάμαι με σιγουριά).

Όπως και έχει, σου εύχομαι καλή επιτυχία, μη το βάζεις κάτω και ερεύνησε όλες τις πιθανές εναλλακτικές (π.χ. ανοιχτά πανεπιστήμια εξωτερικού).

Συνάδελφεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Εγω έχω ένα παιδάκι κ από ώρα σε ώρα περιμένω το δεύτερο. Θέλω κ εγω να δώσω πανελλήνιες κ προσπαθώ να διαβάζω αλλα η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω. Προσπαθώ το βράδυ που κοιμάται ο μικρός. Συγχαρητήρια για την απόφαση σου κ εύχομαι να τα καταφέρεις! Κ εγω δεν το έχω πει πουθενά. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πες μου. Είναι όντως πολύ δύσκολο στη φάση που είμαστε...

Kαλη επιτυχια κορίτσια ειστε πραγματικα αξιέπαινες!Υπαρχουν και οι κατατακτήριες εξετασεις αν εχετε ηδη καποιο πτυχιο αει η τει(κι από καποιες άλλες σχολες),μπαινεις στο τριτο εξαμηνο της σχολης με εξετασεις σε συγκεκριμενη υλη που ανακοινώνεται από τη γραμματεια της κάθε σχολης.Επισης αν απευθυνθείτε σε ένα φροντιστηριο σιγουρα θα σας ενημερωσουν για τα διαδικαστικα των Πανελληνιων

εξετασεις για το πτυχιο εδινα οταν τα διδυμα ηταν σχεδον ενος ετους και η μεγαλη τρια. Βεβαια στο ανοιχτο πανεπιστημιο. Ορκιστηκα στην Πατρα με τα τρια παιδια μου μαζι μου. Ηταν παρα παρα πολυ δυσκολο, ( το λαπτοπ που εγραφα εργασιες κολουσε απο το γαλα που επεφτε καμια φορα επανω την ωρα που θηλαζα, μεγαλες στιγμες) ομως απεδειξα σε ολους και κυριως στον εαυτο μου οτι οταν θελεις πραγματικα κατι και αγωνιζεσαι με ολη σου την δυναμη τοτε σιγουρα το συμπαν θα συνομοτησει..

Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις. Αξιζει συγχαρητηρια ομως ακομη και η σκεψη σου

Μπραβο και... απανω τους

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

Διαφημίσεις