Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάτωμα παιδικού δωματίου που τρίζει!

Recommended Posts

Όσο χρησιμοποιούσαμε το εν λόγω δωμάτιο ως γραφείο δεν είχαμε προσέξει τίποτα. Με το που το μετατρέψαμε όμως σε παιδικό για τον νεογέννητο μπέμπη μας διαπιστώσαμε με τρόμο ότι το παρκέ τρίζει απίστευτα!

Έχω δοκιμάσει κάθε είδους "χορευτικά" και ... εναλλακτικά δρομολόγια για να πλησιάζω την κούνια χωρίς να τον ξυπνάω, αλλά παντού σχεδόν το ίδιο ακούγεται. Βάλαμε μοκέτα, η οποία κάπως βοήθησε, αλλά εξακολουθεί ν' ακούγεται το τρίξιμο.

Ειδικά τη νύχτα κάθε απόπειρα να δω πώς είναι το μωρό εξελίσσεται σε "ειδικές αποστολές".

Καμιά ιδέα;

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

Το ιδιο προβλημα ειχαμε κ μεις.τελικα οσο ηταν βρεφος βαλαμε τη κουνια στο δικο μας δωματο κ οταν χρονισε κ δ ξυπνουσε το βραδυ το βαλαμε στο δωματιο του με χοντρη μοκετα κ προσεχουμε σε ποια σημεια τριζει περισοτερο κ δε παταμε.πλεον το συνηθισε κ περνα απαρατηρητο.η μονη λυση ειναι ξηλωμα και πλακακι ομως ειναι ασυμφορο οικονομικα.η να φερεται καποιον που να φτιαχνει ξυλινα πατωματα μηπως υπαρχει λυση.αν παντως ξαναφτιαχνα σπιτι μονο πλακακι θα εβαζα για πολλους λογους..

Και εγώ στο κλάμπ σας! Τρίζει απίστευτα το ξύλινο πάτωμα! και εγώ στην ηλικία που είναι το δικό σου είχα φτειάξει δρομολόγια για να μην πατάω τα σημεία που τρίζουν, είχε πολλή πλάκα όλο αυτό! Αλλά μην ανησυχείς, θα συνηθίσει αυτό τον ήχο. όπως και πολλούς άλλους. Πλέον τώρα που είναι 9 μηνών πατάω όπως θέλω και όπου θέλω, δεν ξυπνάει ή, μάλλον, το ακούει αλλά δεν τον ενοχλεί. Όπως δεν τον ενοχλεί καθόλου το γαύγισμα των σκυλιών μας (3 στο σύνολο), όση ώρα και διαρκεί μέσα στη νύχτα, με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα. Τους έχει συνηθίσει! Ακόμη επιφυλάσσομαι για τους ήχους της κουχίνας και τις φωνές μας αλλά πού θα πάει, θα τους συνηθίσει και αυτούς. Πάντως, μην μετακινήσεις την κούνια σε δωμάτιο με άλλο, μη ξύλινο πάτωμα γιατί έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τις τυχόν πτώσεις του παιδιού από την κούνια. Ναι, το ζήσαμε και αυτό πριν έναν μήνα! Καβάλησε το κάγκελο και έσκασε με το κούτελο κάτω στο ξύλινο πάτωμα, αλλά πέρα από μια μελανιά δεν πάθαμε τίποτα! Ήρεμες νύχτες σας εύχομαι! :P

793cp3.png

Το περίεργο είναι πως στον επάνω όροφο που μένουν οι γονείς μου (όλα τα πατώματα φτιάχτηκαν την ίδια εποχή), τα πατώματα δεν τρίζουν καθόλου, κι ας έχει κατοικηθεί εκείνο το σπίτι 10 χρονια παραπάνω απ' το δικό μου! Μάλλον δεν έγινε εξίσου προσεκτική δουλειά, τι να πω.

Baby cute, λες το χαλί που έχει πιο χοντρό πέλος να σώσει την κατάσταση; θα το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία!

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις