Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξυπναει καθε πρωι συγκεκριμενη ωρα με πολυ κλαμα..

Κατερίνα24

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!

Θα ηθελα για ακομα μια φορα την γνωμη σας....

Η μικρη μου 11 μηνων εδω κ μια βδομαδα που γυρισαμε απο διακοπες, ξυπναει καθε μερα στις 7-7παρα με πολυ εντονο κλαμα κ δεν ηρεμει με τιποτα...σαν να τρομαζει απο κατι...δοκιμασα να την ταισω μηπως πειναει αλλα δεν ειναι αυτο..μολις την ξαπλωσω δινοντας της το πανακι της κ βγω απτο δωματειο, ξεκιναει το κλαμα...με τα πολλα, αν ειμαι τυχερη μπορει να καταφερω να κοιμηθει αλλη μια ωρα... καποιες φορες μου το κανει κ στο βραδυνο υπνο αυτο.. απο 40 ημερων κοιμαται στο δωματειο της κ δεν ειχα ποτε προβλημα με τον υπνο της...ξυπνουσε παλι νωρις αλλα χωρις να κλαιει κ εκλεινε σχεδον 12ωρο υπνου...(7.30-7.00).τωρα για να κοιμηθει παει 9.30-10 παρα κ ξυπνει παλι 7...δεν συμπληρωνει τις ωρες που πρεπει να κοιμαται σε αυτη την ηλικια...αυτο με αγχωνει πιο πολυ.... στις διακοπες ηταν πολυ καλυτερα αν κ δεν το περιμενα γιατι δεν ειχε αλλαξει περιβαλλον ποτε....κοιμοταν αδιαμαρτητητα 9.30 (το 7.30 το εκανε 9.30 πριν τις διακοπες..)εως 8.00 το πρωι επινε το γαλα της κ καποιες φορες ξανακοιμοταν μεχρι τις 9- 9 και...ακομα κ ο ημερισιος υπνος ειχε αυξηθει κατα πολυ...τα μισαωρα που κοιμοταν εγιναν 1-1,5 ωρα...γενικα ομως ξυπνουσε μες την χαρα κ το γελιο...εδω δεν ξερω τι εχει παθει...καθε φορα που ξυπναει κλαιει... δεν εχω αλλαξει κατι ως προς την ρουτινα μας...τηρω αυστηρα τις ωρες φαγητου κ υπνου...τι μπορει να συμβαινει????

Σκεφτηκα την αλλαγη περιβαλλοντος παλι αλλα τοσες μερες...?...Στην γιαγια που πηγαμε κ δεν ειχε ξαναδει το μερος,το σπιτι δεν επρεπε να κοιμηθει ποτε....μονο το πρωτο βραδυ ζοριστικε λιγο να κοιμηθει αλλα μετα απο μια ωρα ξεραθηκε κ ξυπνησε 8.10 το πρωι..εκει κοιμοταν καλυτερα κ απο εδω κ ειχε κ περισσοτερη φασαρια...(Εχουμε μαθει στην ησυχια)ειχα παθει πλακα...

δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....

Ευχαριστω...

Διαφημίσεις

εμενα ο δικος μου συνηθως κοιμαται 10.30 με 11 το βραδυ και ξυπναει κατα τις 7 τρωει και ξανακοιμαται ως τις 8 στην καλυτερη 9...μεσα στη μερα κοιμαται 2 φορες ακομα σε συνολο απο 2 εως 3 ωρες σπανια λιγο παραπανω....ειναι 13 μηνων οπως τα υπολογιζω κοιμαται συνολικα 12 ωρες δεν ξερω αν ειναι λιγο η πολυ παντως το παιδι ειναι μια χαρα........νομιζω οτι περισσοτερο σε απασχολει το οτι ξυπναει με κλαμα παρα οι ωρες που κοιμαται γιατι ετσι κι αλλιως κοιμαται πολλες ωρες,περισσοτερες τουλαχιστον απο τον δικο μου......μηπως το ενοχλουν τα τσισα?η μηπως βγαζει δοντακια?εμενα οταν βγαζει δοντια στη πανω γναθο ποναει πολυ και χαλαει το ωραριο του υπνου του και εχει ανυσηχια.....

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Αν ξυπνας νωριτερα απο εκεινη, παρακολουθησε μηπως γινεται καποια συγκεκριμενη φασαρια εκεινη την ωρα (καποιος που φευγει για δουλεια και ετοιμαζεται απο πανω σας ή απο κατω σας, στο δρομο αν φευγει καποιος εκεινη την ωρα και κανει φασαρια, σκουπιδιαρικο, λεωφορειο...).

veMDp3.png