Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απορία για ποιότητα παιδικού ρούχου σε 5χρονο

Recommended Posts

Κορίτσια έχετε δοκιμάσει ρούχα παιδικά από την Bon brix, τα σχέδια δείχνουν ωραία αλλά φοβάμαι μήπως ποιοτικά δεν λένε και απλά δείχνουν ξεβαμμένα μετά από μερικά πλυσίματα. Μπορείτε να μου πείτε εάν σε ποιότητα είναι αντίστοιχα με jumbo ή lidl ή mothercare ή marks & spencer ή zara ;; Μιλάμε για παιδάκι 5 ετών. Τα βρεφικά συνήθως είναι πιο προσεγμένα σε όλες τις εταιρίες αλλά για πιο μεγάλα παιδάκια...δεν ισχύει. Θέλω να αγοράσω μερικά νούμερα μπροστά και φοβάμαι μήπως πετάξω τα λεφτά μου. Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Μην αγορασεις νουμερα μπροστα γιατι δεν ξερεος τι εξελιξη θα εχει. Πχ ο μεγαλος μου γιος το 6 το πηδηξε, ο μικρος φοαρει ακομι καποια κομματια το 4.

ασε που κοριτσι εχει, αλλαζουν και τα σχεδια και τα χρωματα και τα γουστα απο την μια χρονια στη αλλη...

Μην αγορασεις νουμερα μπροστα γιατι δεν ξερεος τι εξελιξη θα εχει. Πχ ο μεγαλος μου γιος το 6 το πηδηξε, ο μικρος φοαρει ακομι καποια κομματια το 4.

ασε που κοριτσι εχει, αλλαζουν και τα σχεδια και τα χρωματα και τα γουστα απο την μια χρονια στη αλλη...

Πάντα αγοράζω νούμερα μπροστά ποτέ δεν είχα πρόβλημα γιατί πολύ απλά θα περάσει από όλα τα νούμερα και καλοκαιρινά και χειρινά. τελικά την ξέρει κανείς την bon prix ή την la redoute.

• 2 weeks later...
Laredoute εχει πιο καλη ποιοτητα...καλη ειναι αλλα εγω τη βρισκω ακριβη για αυτο που πουλαει...η bron prix δεν εχει και τοσο καλη ποιοτητα....πρεπει να εισαι λιγο τυχερη :)[/QUO

δηλαδή η bon prix είναι σαν το jumbo ;; ή σαν κατάστημα της γειτονιάς με μη επώνυμα

Διαφημίσεις