Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναζητώ γυναικολογο που να μην κλείνει "ραντεβου" για τον τοκετο !!!

Recommended Posts

Καμιά γνώμη καμίας μαμάς δεν είναι άχρηστη,αλλά πολύτιμο εργαλείο.

Στο συγκεκριμένο θέμα όμως αυτό που ζήτησα ήταν να μάθω αν έχουμε γιατρούς στην Ελλάδα που να κάνουν φτ σε δίδυμα και όχι αν είναι επικίνδυνη ή λάθος αυτή μου η σκέψη και επιθυμία! Αυτο θα το κρίνει ο επιστήμονας που θα μιλήσω μαζί του και θα αξιολογήσει την περίπτωση μου!

Από όσα διαβάζω όμως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν έχουμε είναι ελάχιστοι και δυσεύρετοι!

Όσο για το γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση με δίδυμη κυηση που δεν πήγε καλά λόγω φτ, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οι αντίστοιχοι κίνδυνοι και σε καισαρικη!

Αυτό που εύχομαι και ελπίζω είναι ο γιατρος που θα επιλέξω να αφήσει την φύση να αποφασίσει την σωστή στιγμή για να έρθουν τα μωρά μου στον κόσμο και όχι να αποφασίσει με βάση τα ραντεβού του και το πρόγραμμα του ιατρείου του!

Εκτός κι αν η φύση κάνει λάθος επιλογή και αναγκάστουμε να καταφύγουμε σε άλλες λύσεις!

HpRzp3.png0ExJp3.png

Διαφημίσεις

nefelelaki ..

έψαξα αρκετά για να βρω γιατρό που να είναι υπέρ του ΦΤ.... και όταν λέω αρκετά εννοώ σε 2 χώρες... Τουρκια και Ελλάδα...

Ευτυχώς και οι 2 γιατροί που επέλεξα ήταν παρα πάνω από ΥΠΕΡ του φυσιολογικού τοκετού!!

στην Ελλάδα έχω τον Ευάγγελο Γκικόντες μέχρι να μπω στον μηνα μου δεν κάναμε κουβέντα για καισαρική.. μέχρι που του το έθεσα ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω.... και εκεί μου απάντησε ότι αν όλα πάνε καλά δεν υπάρχει λόγος να κάνω.. αν όμως διυμε κάτι κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων ανησυχιτικό τότε θα κλείσουμε ραντεβού (δεν είχα τίποτα.. ούτε κάτι έβλεπε.. απλά μου το είπε..).

Στις επόμενες επισκέψεις και τελευταίες.. έδινε συμβουλές στον άνδρα μου τι να κάνει για να έχω όσο το δυνατό καλύτερο φυσιολογικό τοκετό..

στο τελευταίο υπέρηχο το μωρό ήταν 3600 (μονή κύηση είχα) και όλοι (γονείς, θειοι, πεθερές) έλεγαν ότι θα μου το πάρουν με καισαρική γιατί είναι μεγάλο το παιδί...

οι Πόνοι με πιάσαν ξημερώματα (2 η ώρα) και γέννησα στις 12 το μεσημέρι...γιατί πολύ απλα΄δεν είχα διαστολή...ο γιατρός ενώ ήρθε τα ξημερώματα να με δει... με κοίμησε (κάτι έκανε με τους πόνους) και το πρωί που ξύπνησα μου σπάσαν τα νερα και γέννησα φυσιολογικά... (και παραλίγο χωρίς επισκληρίδιο)

αυτό που κατάλαβα.. ήταν ότι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (τον σημαντικότερο) ρόλο στη γέννα τον παίζει η Μαία... όσο αναφορά την ψυχολογία της γυναίκας... και τη βοήθεια που δίνει στον γιατρό... η προϊσταμένη- Μαία της βραδινής Βάρδιας ήταν κακιά και στριμμένη ενώ η πρωινή... θετικότατη.. (να φανταστείς αυτή με ξεγέννησε σχεδόν!!)

Αν ο γιατρός σου δεν βαριέται (όποιος και αν είναι).. και αγαπάει τα παιδάκια.. τότε βουρ... για τη γέννα με ΦΤ...

αν θες πληροφορίες για τον γιατρό στείλε μου PM

Χαρούμενη γυναίκα, Ερωτευμενη σύζυγος, Ευτυχισμένη μαμά. violepat.blogspot.grhttp://violepat.blogspot.gr