Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως αντιμετωπίζουμε τις μέρες αναμονής....

Recommended Posts

Νιώθω ότι θα ήθελα να πηγαίνω από ωορηξία κατευθείαν στην περίοδο αυτό το διάστημα που προσπαθώ. Πεθαίνω με την ιδέα ότι πρέπει να περιμένω άλλες 15 μέρες κι αν δεν έμεινα ξανά μανά άλλες 28 για να μάθω αν είμαι ή όχι....

Και όσο περνάνε οι μέρες τόσο μεγαλώνει η ανυπομονησία.

Πως την παλεύετε ρε κορίτσια;

Υ.Γ.: Στην κόρη μου ήμουν κυριολεκτικά ζαμαν φου....

Διαφημίσεις

Αχχχ κορίτσι μου, και που να έρθεις στη δική μου θέση και πολλών άλλων γυναικών που προσπαθούν με εξωσωματική που είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, και η ψυχολογία σου είναι μπαλάκι. Για να μην πούμε για το σώμα που πρήζεται και ξεπρήζεται με όλα αυτά τα φάρμακα....

Που βαράμε καθημερινά τουλάχιστον 2 ενέσεις και παίρνουμε ένα σκασμό χάπια, που σίγουρα δεν μας κάνουν και καλό...

Και ολα αυτά βέβαια, προ εγκυμοσύνης.

Να ευχαριστείς το Θεό καθημερινά που σου δίνει τη δυνατότητα να μείνεις έγκυος με φυσικό τρόπο. Είναι δώρο καλή μου!

Καλή σου επιτυχία και εύχομαι σύντομα εγκυούλα.

sj3dp3.png

• 3 weeks later...

Εγω προσωπικα προσπαθω να γεμιζω τη μερα μου κανοντας πραγματα..

Εννοειται πως το σκεφτομαι σχεδον συνεχεια και αγωνιω για να ερθει εκεινη η μερα που θα πω οτι εχω καθυστερηση επιτελους, αλλα εκμεταλευσου τον ελευθερο σου χρονο οταν δε δουλευεις..

Καλοκαιρι ειναι, λιγη θαλασσα, καμια βολτιτσα και οταν εισαι σπιτι μπορεις να διαβασεις καποιο βιβλιο ασχολησου με καποιο χομπι που σαρεσει..

Ετσι οι μερες θα περνανε πιο γρηγορα και ανωδυνα.

Εφοσον εχεις ηδη ενα παιδακι αυτο σημαινει οτι μπορεις να πιασεις φυσιολογια χωρις περιττο αγχος και ταλαιπωρια..

Οπως και να χει σου ευχομαι γρηγορα να μεινεις εγκυουλα και να πανε ολα καλα!!

• 1 month later...

οι μέρες αναμονής δεν αντιμετωπίζονται, ούτε συνηθίζονται! Μόνο όποιος προσπαθεί πολύ καιρό και δεν τα καταφέρνει μπορεί να καταλάβει! Κι εγώ έλεγα ότι δν υπάρχι τίποτα χειρότερο από την αναμονή μέχρι την περίοδο κι όμως! ¨οταν έκανε ό άντρας μου σπερμοδιάγραμμα και μάθαμε ότι τόσα χρόνια δν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί και γι` αυτό δν έπιανα αναθεώρησα! Τελικά υπάρχι και χειρότερο... Μην απογοητεύεσαι, και ηρέμισε! Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο! Παιδί κάνει μόνο αυτός που δεν θέλει, όλοι οι άλλοι, με την βοήθεια του θεού θα τα καταφέρουμε, αργά ή γρήγορα...ε;