Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδί δύο ετών τρέχει πολύ - πειράζει;;

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ, αν και το έχω διαβάσει άπειρες φορές.

Έχω το εξής πρόβλημα - αν κρίνω από το ότι δεν βρήκα τίποτε στο φόρουμ, όσο και εάν έψαξα, ίσως να μην είναι καν πρόβλημα: Έχω ένα γιο δύο ετών και τριών μηνών. Το παιδάκι φαίνεται μια χαρά στα όλα του και του αρέσει πολύ να πηγαίνει στα πάρκα και σε ανοιχτούς χώρους να τρέχει. Πρόσφατα, όμως, μου είπε δικός μου άνθρωπος ότι ρώτησε, λέει, έναν γνωστό μας γυμναστή και του είπε ότι, λέει, θα πάθει η καρδούλα του αν τρέχει τόσο πολύ. Δηλαδή, μπορεί να τρέχει - περπατάει πάνω από δύο-τρία χιλιόμετρα αποστάσεις. Δεν τρέχει όλη την ώρα, πότε τρέχει, πότε περπατάει, όπως ένα παιδάκι της ηλικίας του.

Εμένα μου φαίνεται αυτό που είπε ο γυμναστής ανοησία, αλλά από την άλλη δεν θέλω να ρωτήσω και τον παιδίατρο, διότι υποψιάζομαι ότι θα εκνευρίσω τη μαμά μας, που της αρέσει πολύ που τρέχει το παιδάκι, και θα κρατάει κακία μετά σε αυτόν που μου το είπε.

Έχει ακούσει κανένας/καμία σας τίποτε σχετικό;

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

:-PΝαι πράγματι θα πάθει μία καρδούλα από το πολύ τρέξιμο.Όμως αυτή δεν είναι του πιτσιρικά,ηρέμησε!!!!!!!Είναι η δικιά σου από το κηνυγητό για να τον πιάσεις.Ακριβώς το ίδιο θέμα αντιμετώπιζα και όταν ρώτησα το γιατρό τον έπιασαν τα γέλια.Ασε το παιδάκι να τρέχει και καλές αντοχές να το κηνυγάς!!!!!!!!!!!

Τι αλλο θα ακουσουμε Χριστέ μου;

Απο που κ ως που να παθει κατι η καρδούλα του παιδιού;

και ο δικός μου τρέχει λες και του έβαλες νεφτι ολη μέρα,τι να κανω,να αγχωθω κ γι'αυτο;;;

Daddy να χαίρεσαι τον γιο σου και να έχεις κουράγιο να τον κυνηγάς...,

Α...και δες μήπως μπορείς να ''εκμεταλλευτεις το ταλέντο του''....μπορεί να πρόκειται για μελλοντικό αστέρι του στίβου..!

Νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να πάθει κατι μονο αν εχει πρόβλημα στην περιοχή

Και αν συμβεί αυτο δεν συμβαίνει τωρα πιο πολυ στην εφηβεία για αυτο και λένε αυτά τα παιδια να μην κάνουν γυμναστική κλπ

Αν το παιδάκι δεν εχει ιστορικό μην φοβασαι

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Κάπως έτσι τα σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά είπα μήπως έχει ακούσει κανένας/καμία τίποτε διαφορετικό.

Υγεία και χαρά σε εσάς και τα παιδάκια σας!

Διαφημίσεις