Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως σταθήκατε και πάλι στα πόδια σας?

Recommended Posts

καλημέρα ιωάννα μου....όντως πρεπει να ανέβηκε η ψυχολογία σου και εγω θυμάμαι περίμενα 6 μήνες για να μου πει να ξαναπροσπαθήσουμε, περίμενα πως και πως, ήταν η μοναδική μου σκέψη που με έκανε λίγο καλύτερα...μόλις μου έδωσε το πράσινο φως είχα ανέβει πολύ ψυχολογικά.....ήμουν πολύ πολύ τυχερή γιατί έπιασα από τον πρώτο μήνα προσπαθειών...

βέβαια όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος φυσικά και χάρηκα αλλα όσο περνούσε ο καιρός και σύγκρινα καταστάσεις η ψυχολογία μου έπεφτε.....δεν ήταν μια χαρούμενη εγκυμοσύνη στην αρχή....διάβασα όμως ότι αυτό θα είχε κακό απότέλεσμα στο χαρακτήρα του νέου μωρού και τότε είπα "κατερίνα πονάς ξε πονας δε σου φταίει σε τίποτα η ψυχούλα μέσα σου, άρα κάνε πέτρα την καρδιά σου και αφού διάλεξες να μείνεις έγκυος να το χαρείς θες δε θες, μπορείς δε μπορείς"....και όντως από τότε δεν ξανα έκλαψα, χαίρομαι και ασχολούμαι πολύ με τον μπεμπάκο μέσα μου, του μιλάω και για τα κοριτσάκια μου αλλα όχι με στεναχώρια......του λέω το πόσο τυχερός είναι που έχει δύο φύλακες άγγελους να τον προσέχουν...

μόλις μπήκα στον 8ο μήνα.....πείθω τον εαυτό μου ότι δε θα ξαναγίνει τίποτα το στραβό και ότι ήρθε και η σειρά μας να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.....γιατί όπως εχω ξαναπει η ζωή έχει και καλές και κακές στιγμές, κανείς δε ζει τη μία πλευρά θέλει δε θέλει....άρα αφου ζήσαμε τα άσχημα τωρα θέλουμε δε θέλουμε, θα ζήσουμε και τα όμορφα.....

δε θα σου πω ιωάννα μου μη αγχωθείς και μη το βάλεις στο μυαλό σου (αυτο μου έλεγαν εμένα)να το βάλεις σαν στοχο και να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει......

αααααααα και δε θυμάμαι αν είχα ποτε αναφέρει ότι σε όλη αυτή τη διάρκεια κάνω πράγματα για να ξεχνιέμαι, πχ τώρα στην εγκυμοσύνη φτιάχνω μόνη μου τις μπομπονιέρες για τη βάφτιση για το μπεμπάκι μου...όλοι μου λένε σαν προκατάληψη ότι κάτσε να γεννηθεί και μετα ψάξε για τη βάφτιση, αλλα εγώ λέω ο μπέμπης μου θα γεννηθεί, θα είναι γερός και δυνατός άρα τις μπομπονιέρες μπορώ να τις ξεκινήσω από τώρα...και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία και σιγουριά.....

οτι με χρειαστείς είμαι εσω κοπελάρα μου, ξέρω πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος στο οποίο περπατάς.....μην ξεχάσεις να πιάσεις από το χεράκι και τον αντρούλη σου γιατί έτσι είναι πιο εύκολο να το διανύσετε..........

Διαφημίσεις

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kalispera eimai kainourgia st foroum!!!! exw t exis provlima ...o kuklos einai statheros 28 meres ..to poli na xw kathisterisi 1 mera.autin thn fora eixa 6 ...na simiwsw pws olo auton tn mina eixa epafes se kathimerini vasi ...xwris profilaxeis alla den ginotan ekspermatwsi mesa mou...xtes k enw oles aftes tis meres den eixa kanena simptwma periodo se sxesi me tous proigoumenous mines ..eida ligo aima stn arxi anoixtoxrwmo......eixa para poli entonoys ponous enw se alles periodous den exw sxedon katholou ...apo xtes loipon exw aima alla mono otan pigainw stin toualeta vlepw stin lekani ..akoma k i servieta pou foraw den exei lerwthei ..iparxei periptwsi egkumosinis ???apantiste mou sas parakalw?????aurio skopeuw na paw g b xoriaki

katerinaadra, άντε, με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μπέμπη σου!

Ήταν πολύ καλό (μεταξύ άλλων σε απάλλαξε κι από άγχος) το ότι έμεινες έγκυος τον πρώτο μήνα προσπαθειών, και μπήκες "αναγκαστικά" σε άλλη, αισιόδοξη διάθεση! Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις όταν γεννήσεις!