Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΑΦΑΝΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

θελω την αποψη σας επι του θέματος , εχω ενα κοριτσακι 4,5 χρονων και γενικα προσπαθουμε να φέρουμε στον κόσμο ενα ακομα ζουζούνι αυτα τα χρόνια αλλα τιποτα.

Στο θέμα μας τωρα, μην πολυλογώ αδίκως και σας κουράζω. Εχω εναν κύκλο απο 28-33 μέρες εδω και ενα χρόνο και ξαφνικά αυτο τον μήνα εχω φτασει στις 12 μέρες καθυστερησης. Εχω κανει δυο τεστ, την 4η μέρα και την 9η και τα δυο αρνητικα. Αιμα πουθενα αλλα καταδιαστήματα μεσα στην μερα με πιανουν πονοι περιοδου για καμια ωρα το πολυ και λεω να ...τωρα θα αδιαθετησω, μαλιστα για 2 μέρες συνεχομενες ενιωθα την κοιλια μου να γουργουριζει (δεν ξερω αν το παθαινετε εσεις αυτο οταν ειστε αδιαθετες, αλλα εγω σχεδον παντα) και λεω τωρα οπου να ναι. Τιποτα ομως, πουθενα περιοδος. Οι πονοι πανε και ερχονται κατα διαστηματα, εχω ενα εντονο βαρος χαμηλα μονιμως και το στηθος μου οχι ολες τις μερες γινεται ευαισθητο ειδικα στην κεντρικη περιοχη. Για χρωμα μην με ρωτατε δεν μπορω να το καταλαβω ειμαι τοσο χαζη! χαχαχα. Λεω να περιμενω λιγες μερες ακομα και να παω να κανω μια χοριακη. Εσεις απο την πείρα σας θεωρειται οτι μπορει να ειναι συμπτωωματα εγκυμωσύνης ή ειναι παιχνιδια του μυαλου μου τελικα? Μην μου πειτε να συγκρινω συμπτωματα με την πρωτη εγκυμοσύνη δεν θυμαμαι, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχα φριχτους πονους στην μεση και ξυπναγα μεσα στην νυχτα. Την κόρη μου την καταλαβα 7-8 εβδομαδων γιατι τοτε ειχα πολυκυστικες και δεν ειχα σταθερο κυκλο.

Διαφημίσεις

Westie gia sou egw meta apo mia apovolh b trimhnou eimai ksqna sthn prospatheia! Fovamai toso polu oti tha kanei kairo na erthei ena mwro...eimai akrivws sthn idia fash... Ponoi periodou pou erxonati gia ligo k periodos pouthena!! Exw 30-31 meres kuklo stathero k twra eimai sthn 34 mera kai tpt kai egw ekana 2 self clear k ta dyo arnhtika...fovamai oti xalase o kuklos mou..isws einai to agxos! Adika tha kaneis xoriakh glukia mou ta test einai polu aksiopista eidika an exeis kathysterish den ginetai na kanoun lathos! Perimenw thn deytera na paw sto giatro...

ΚΑΝΕ μια χοριακη,μονο ετσι θα σιγουρευτεις γιατι ναι αυτα που περιγραφεις ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12