Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εσείς αισθανθήκατε πόνο κατά την εμφύτευση του ωαρίου;

Recommended Posts

Καλησπέρα μέλλουσες μαμάδες! Θα ήθελα τη γνώμη σας και πιθανόν την προσωπική σας εμπειρία. Στις 5/8 είχα ελεύθερη επαφή, στις 8/8 μου ήρθε η "καταραμένη" κανονικα και διήρκησε 5 μέρες, δλδ έως 12/8. Στις 14/8 όμως το βράδυ είχα έντονους πόνους χαμηλά στην κοιλιά σαν δυνατές κράμπες, που κράτησαν για περίπου 2 ώρες ή και λίγο λιγότερο. Μιλάμε για πόνο.. και την επομένη που ξύπνησα είχα καφέ υγρά στο εσώρουχο, αλλά και κάθε φορά που σκουπιζόμουν το ίδιο. Αυτό συνεχίστηκε για άλλη μία μέρα αλλά σε μικρότερο βαθμό. Από εκείνη τη μέρα νιώθω κάποια τσιμπηματάκια στην περιοχή της κοιλιάς και πονάκια στη μέση δεξιά κ αριστερά συν του ότι νιώθω περίεργα το στομάχι μου. Θερμοκρασία χαμηλή (35+) κ το στήθος μου σήμερα άρχισα να το νιώθω ελάχιστα διαφορετικό, δλδ κάποια τσιμπηματάκια. (η ωορρηξία μου αυτό το μήνα άφαντη ακόμα. Έκανα ένα τεστ την Παρασκευή (4 μόλις μέρες από τον έντονο πόνο) κ βγήκε αρνητικό. Δεν ήταν όμως πολύ νωρίς για να δείξει κάτι αν όντως αυτό που ένιωσα ήταν η εμφύτευση.. Λέτε να έχω το σποράκι μέσα μου?? :D :D

Διαφημίσεις

Να σε ρωτήσω κάτι? Πώς γίνεται να αδιαθέτησες στις 8/8? Μήπως εννοείς 8/7? Και κάτι άλλο.... πόσο διαρκεί ο κύκλος σου?

8/7 ναι.. έκανα λάθος. ο κύκλος μου διαρκεί 30 μέρες.

Κοίτα...το να μείνεις έγκυος από επαφή που έγινε 3 μέρες πριν την περίοδο, όχι ότι δεν γίνεται, απλά δεν είναι συνηθισμένο. Έχει γίνει όμως. Εγώ θα σου έλεγα τώρα που είσαι κοντά στις γόνιμες μέρες σου, να προσπαθήσεις και να μας πεις τα ευχάριστα σε λίγες μερες.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας....

Είχα ελεύθερη επαφή και δύο εβδομάδες μετά είδα καφέ σταγόνα στο εσώρουχο, 9 μέρες πριν την αναμενόμενη έμμηνο. Από συμπτώματα κούραση, η οποία δικαιολογείται και λόγω ζέστης και έντονης δραστηριότητας, και σήμερα ενώ λαχταρούσα τόσο πολύ ένα κομμάτι γλυκό (για την ακρίβεια την ώρα που έκοβα το κομμάτι μου έτρεχαν τα σάλια στη κυριολεξία) μόλις το έφαγα ένοιωσα αηδία, ανακάτωμα και τάση για εμετό.

Η επαφή ήταν στο τέλος της περιόδου....και περιμένω σε 1 εβδομάδα έμμηνο....

Υπάρχει λέτε περίπτωση ή ήταν συμπτωματικά όλα;

Διαφημίσεις