Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αιμα στα κακακια!!! help

Recommended Posts

καλησπέρα!

Έχουμε ένα αγοράκι 5 μηνών και τους τελευταίους 2 μήνες εμφανίζει αίμα στα κακακια του. Θηλάζει αποκλείστηκα και έχουμε εισάγει και τη κρέμα nutricia allergy care (μας την έδωσε η παιδογαστρεντερολόγος)

εδώ και 5 μέρες. Την προηγούμενη Τετάρτη εμφάνισε πιο πολύ αίμα άπό κάθε άλλη φορά και την παρασκευή το πήγαμε για εξετάσεις (μαγερ, καλλιέργεια και καλπρονεκτίνη --> βγήκαν όλα αρνητικά). ΄Πέντε μέρες οι πάνες ήταν καθαρές και σήμερα εμφάνισε ξανά λίγο αίμα. Εδώ και 3,5 βδομάδες κάνω αποχή από τα γαλακτοκομικά και το αυγό. Εχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Η ανάπτυξη του και το βάρος του είναι κανονικά. Υπάρχει κάποια μαμά με παρόμοια εμπειρία που θα μπορούσε να με συμβουλεύσει;

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Έχουμε ένα αγοράκι 5 μηνών και τους τελευταίους 2 μήνες εμφανίζει αίμα στα κακακια του. Θηλάζει αποκλείστηκα και έχουμε εισάγει και τη κρέμα nutricia allergy care (μας την έδωσε η παιδογαστρεντερολόγος)

εδώ και 5 μέρες. Την προηγούμενη Τετάρτη εμφάνισε πιο πολύ αίμα άπό κάθε άλλη φορά και την παρασκευή το πήγαμε για εξετάσεις (μαγερ, καλλιέργεια και καλπρονεκτίνη --> βγήκαν όλα αρνητικά). ΄Πέντε μέρες οι πάνες ήταν καθαρές και σήμερα εμφάνισε ξανά λίγο αίμα. Εδώ και 3,5 βδομάδες κάνω αποχή από τα γαλακτοκομικά και το αυγό. Εχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Η ανάπτυξη του και το βάρος του είναι κανονικά. Υπάρχει κάποια μαμά με παρόμοια εμπειρία που θα μπορούσε να με συμβουλεύσει;

Ευχαριστώ

Εμάς είχε εμφανίσει αίμα (ίνες) όταν ήταν περίπου 1 μηνός και μας είχαν πει αλλεργία.. εγώ θήλασα πολύ λίγο και μόλις ξεκίνησε να πίνει το almpiron pepti δεν ξαναείδαμε αίμα... και εμείς είχαμε κάνει όταν ήταν 6 μηνών τα αιματολογικά τεστ για αλλεργία τα οποία είχαν βγει αρνητικά... από ότι θυμάμαι μας είχε πει ο παιδίατρος ότι μέχρι 1 έτους τα τεστ αυτά δεν είναι αξιόπιστα.... αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι το αίμα υποδηλώνει αλλεργία.. (εκτός και εάν είναι καποια ραγάδα κλπ) ... εγώ θα το συζητούσα με τον παιιδίατρο και ότι μου έλεγε αυτός.. δεν είμαι γιατρός, αυτό που εγώ θεωρώ πως συμβαίνει είναι ότι κάτι που τρως εσύ το επηρεάζει.. τα γαλακτοκομικά είναι το πρώτο που κόβουν στο θηλασμό αλλά από εκει και πέρα μπορεί να είναι και κάποια άλλη τροφή.. εαν καμία μαμά εχει εμπειρία καλύτερη ας βοηθήσει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...