Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα χωρίς καμμία εριστική ή κακόβουλη διάθεση, να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τον τρόπο με τον οποίο ο administrator διαχειρίστηκε την ψηφοφορία που ο ίδιος έθεσε εχθές.

Αν και ξεκίνησε ένα θέμα για να μπορέσουμε, εμείς τα μέλη και κινητήριος δύναμη του φόρουμ, να εκφράσουμε την άποψή μας, στη συνέχεια το θέμα κλειδώθηκε και επέστρεψε ως κλειστή ψηφοφορία.

Αισθάνομαι προσβεβλημένη και φιμωμένη από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Στην εποχή της πληροφόρησης, και μεταξύ συνεργατών, γιατί αυτό είμαστε, δεν νοώ να προσπαθεί η διαχείριση να αποσπάσει την ψήφο μου, την οποία πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως data, απαγορεύοντάς μου να επιχειρηματολογήσω.

Αγαπητέ μου administrator, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιμετωπίζετε τα μέλη σας ως "εχθρούς". Μη φοβάστε την άποψή μας, ακόμα κι αν αυτή φαίνεται πρόσκαιρα αρνητική για εσάς.

Στη δουλειά μου συνεργάζομαι με εταιρείες, οι οποίες ξοδεύουν τεράστια ποσά σε έρευνα αγοράς για να πλησιάσουν τις απόψεις του κοινού τους και να αξιοποιήσουν τη γνώση αυτή προς όφελος της επιχείρησής τους.

Μην πετάτε στα σκουπίδια την πρόθεσή μας να κάνουμε το φόρουμ αυτό καλύτερο. Για να είμαστε εδώ, προφανώς κάτι θεωρούμε ότι κερδίζουμε. Αυτό, μπορείτε να το απογειώσετε, όχι να μας κάνετε κάθε τρεις και λίγο να αποχωρούμε απογοητευμένες.

Δεν επιθυμώ να διαγραφώ, επιθυμώ να δώσω μια ώθηση στο να βελτιωθεί ο ιστότοπος αυτός που όλοι αγαπήσαμε, αλλά κατά καιρούς αντιπαθήσαμε.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Αισθάνομαι προσβεβλημένη και φιμωμένη από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Θα συμφωνήσω μαζί σου Αννα κι ας μου κοστίσει κι άλλη μια καρτούλα. Είναι αυτό ακριβώς για το οποίο μίλησα στο συγκεκριμένο τόπικ. Αυτή τη φορά μπορεί να μην ήμουν εγώ η προσβεβλημένη μα έχω νιώσει έτσι άλλες φορές.

Εδώ μέσα έχω βρει την χειρότερη (ανύπαρκτη) διαχείριση από οποιοδήποτε, ξένο και ελληνικό, site. Το σπαμ πάει σύννεφο (σε απίστευτα επίπεδα! ) και κανείς δεν επεμβαίνει, με αποτέλεσμα όλα τα θέματα να έχουν γίνει μπάχαλο/καφετέρια. Πάλι καλά που υπάρχουν αρκετά σοβαρά μέλη και κρατούν το φόρουμ σε μια κάπως (ό,τι μπορούν κάνουν σε αυτό τον χαμό) λειτουργική κατάσταση, ενώ η διαχείριση-φάντασμα το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει κάρτες, από όσο έχω καταλάβει.

Καλοί μου άνθρωποι, αν δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε αυτό το φόρουμ, γιατί δεν δίνετε την αγγαρεία σε μερικά πρόθυμα μέλη;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...