Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θετικο τεστ ωορρηξιας με αιμα την επομενη μερα??

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες και μελλουσες μανουλες!ειμαι καινουρια στο forum,η αντζελα 27 χρονων και στη παρεα σας με οδηγησαν οι διαφορες αναζητησεις μου στο google με βαση τη συλληψη κλπ.εδω και 3-4 μηνες προσπαθουμε με τον αντρα μου για μωρακι ,δεν μπορω να πω οτι οι προσπαθειες ειναι τοσο οργανωμενες βεβαια γιατι ο κυκλος μου ειναι σχετικα ασταθης 26-32 ημερων και την ωορρηξια πιθανον να τη χανω και δν την αντιλαμβανομαι παντα.για το λογο αυτο ξεκινησα αυτο το μηνα να χρησιμοποιω τεστ ωορρηξιας της clearblue.η τελευταια μου περιοδος ηταν απο 3/6-7/6 και ξεκινησα τα τεστακια την εβδομη μερα 9/6 για να μην τη χασω σε καμια περιπτωση.αρνητικο εβγαινε μεχρι 16/6 οπου εκει αν ξερετε τα τεστ αυτα εδειξαν την υψηλη αλλα οχι μεγιστη ακομα γονιμοτητα μου και συνεχισα συμφωνα με τις οδηγιες.στις 22/6 επιτελους το χαμογελακι αποτυπωθηκε για 2 συνεχομενες μερες οποτε και προφανως εγινε η ωορρηξια.δυο μερες λοιπον του δωσαμε κ καταλαβε.να πω βεβαια οτι κ μεχρι εκεινη τη μερα σχεδον μερα παρα μερα γινοταν η πραξη.23 του μηνα βλεπω λιγο αιμα,οποτε λεω οκ θα ειναι μαλλον απο την ωορρηξια,σταματαει,το ιδιο χτες το βραδυ κ σημερα..δν τρεχει απλα λιγο αχνο αιμα στο χαρτι..εχω απογοητευετι γτ πιστευω πως τα αποτελεσματα του τεστ ηταν λαθος κ παλι χασαμε ενα μηνα,περιοδο περιμενω μετα απο μια βδομαδα και..αλλα παλι αν δν ειναι περιοδος αυτο τοτε τι?συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα πραγματικα εχω αναγκη την εμπειρια σας!

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!!! Εγω ειμαι στην 19 μερα. Εκανα τεστ ωορυξιας κ βγήκε αρνητικό . Παρόλα αυτά κάναμε μια προσπάθεια. Κατα την επαφή ομως μάτωσα κ φοβήθηκα λιγο.ασε που παλι διαπίστωσα το υλικό απ΄εξω!!!!ουφφφφ!!!!!

μην σε αγχώνει και γώ έχω το ίδιο κάθε φορά που έχω επαφή τις μέρες τις ωορρηξίας , Είναι ορμονικό μου είπε ο γυναικολόγος μου και απο τη στιγμή που είναι απλά αιματάκι δεν μας αγχώνει.Αν τώρα δείς αιμα πολύ εκεί καλύτερα πανε στο γιατρό αμέσως:)

μην σε αγχώνει και γώ έχω το ίδιο κάθε φορά που έχω επαφή τις μέρες τις ωορρηξίας , Είναι ορμονικό μου είπε ο γυναικολόγος μου και απο τη στιγμή που είναι απλά αιματάκι δεν μας αγχώνει.Αν τώρα δείς αιμα πολύ εκεί καλύτερα πανε στο γιατρό αμέσως

Διαφημίσεις