Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναζήτηση Βρετανού (native speaker) ή δίγλωσσου (bilingual) καθηγητή αγγλικών-Πειραιά

Recommended Posts

Μετά από αναζήτηση μέσω Βρετανικού Συμβουλίου, Πρεσβείας κλπ., στάθηκε αδύνατο να βρω καθηγητή/τρια αγγλικών, native speaker, για ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στον 8χρονο γιο μου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε εσείς προσωπικά και συστήνετε ανεπιφύλακτα κάποιον Βρετανό ή δίγλωσσο καθηγητή/τρια αγγλικών (οπωσδήποτε εκπαιδευτικό) που να αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά αυτής της ηλικίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Θα σας παρακαλούσα να μην ανοίξουμε συζήτηση εδώ σχετικά με τα υπέρ και τα κατά εκμάθησης της αγγλικής από Έλληνες καθηγητές αγγλικής, οι οποίοι μπορεί να είναι το ίδιο καλοί ή και καλύτεροι από τους Βρετανούς. Αναζητώ κάτι συγκεκριμένο και θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Σας ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Δεν γνωρίζει κανείς;

Εχεις απευθυνθεί σε φροντιστήρια της περιοχής και να ρωτήσεις αν διαθέτουν αγγλόφωνη καθ/τρια? Για π.χ. στην Ευρωγνώση έχει τύχει και έχω μάθει ότι έχουν μία ελληνοαυστραλέζα που είναι φυσικά native. Για ψάξε όλα τα φροντιστήρια της ευρύτερης περιοχής Πειραιά και ρώτα.

Εχεις απευθυνθεί σε φροντιστήρια της περιοχής και να ρωτήσεις αν διαθέτουν αγγλόφωνη καθ/τρια? Για π.χ. στην Ευρωγνώση έχει τύχει και έχω μάθει ότι έχουν μία ελληνοαυστραλέζα που είναι φυσικά native. Για ψάξε όλα τα φροντιστήρια της ευρύτερης περιοχής Πειραιά και ρώτα.

Καλημέρα bobonela!

Η αλήθεια είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τα φροντιστήρια, που θέλουν να προωθήσουν τους δικούς τους καθηγητές. Αν μπεις στα sites τους, όλα για native speakers καθηγητές μιλούν και μάλιστα σε όλες τις γλώσσες! Ούτε στον ΟΗΕ αυτό!!!

Πάντως να πω πως ενώ από την Γαλλική Πρεσβεία δίνουν πληροφορίες και σε φέρνουν σε επαφή με Γάλλους εκπαιδευτικούς (υπάρχει σχετικό γραφείο, κάτι σαν ΟΑΕΔ για την ανεύρεση εργασίας των Γάλλων που απευθύνονται στην Πρεσβεία), δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ούτε με το Βρετανικό Συμβούλιο ούτε με την Πρεσβεία. Έχω κάνει κάποιες επαφές με αγγλόφωνα σχολεία και περιμένω να μου απαντήσουν, χωρίς όμως να έχω και ιδιαίτερες ελπίδες.

Γι' αυτό έθεσα το θέμα, μήπως γνωρίζει κανείς από δικά του πρόσωπα και μπορεί να μου πει.

Θα μπορούσες να βάλεις αγγελία σε κάποια από τις αγγλόφωνες εφημερίδες που κυκλοφορούν στην Αθήνα.

http://www.mediablog.gr/archives/2800

(αν και προσωπικά νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να βρείς κάποιον μέσω των βρετανικών σχολείων)

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

• 3 years later...