elka Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Καλησπέρα σε όλους!!! Θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση μου για τα χρήματα που δίνονται στους λογοθεραπευτές απο τα κέντρα λογοθεραπείας στην Αθήνα. Είναι απίστευτο οι συνεδρίες να αγγίζουν τα 50 ευρώ και οι λογοθεραπευτές που κάνουν όλοι την δουλειά να αμείβονται με 2,5-6 ευρώ την συνεδρία και με δικιά μας απόδειξη φυσικά. Φαντάζομαι ότι δεν το γνωρίζατε γι΄αυτό κι΄εγώ ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!! Πως το βλέπετε εσείς;;Είναι δίκαιο;; Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Να είσαστε όλοι καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ursa Major Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Δεν έχετε συνδικαλιστικό όργανο; Τί σπουδές θεωρούνται αναγνωρισμένες για να πάρει κανείς άδεια σκήσεως επαγγέλματος; Το νταβατζιλίκι σε τί συνίσται, προσφέρει πελατεία στον λογοθεραπευτή; Η λύση ποιά είναι για σας; Aν υπάρχουν ειδικευμένοι λογοθεραπευτές που ρίχνουν τόσο πολύ τις τιμές...εξευτελιστικό μου φαίνεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts