Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αδειες - γνωρίζει κάποιος τί ισχύει?

Recommended Posts

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει υπεύθυνα στο εξής :

Τι παίζει με τις άδειες? Κατά πόσο είμαι υποχρεωμένη να ακολουθήσω σόνι και ντε το πρόγραμμα του εργοδότη μου? Κατά πόσο είμαι υποχρεωμένη να πάρω άδεια όποτε θέλει εκείνος? Εγώ δεν έχω δικαιώματα σε τέτοια περίπτωση?

Και να σας πώ γιατί ρωτάω :

Φλεβάρη μου ανακοινώθηκε ότι μέχρι και τέλος Ιουνίου ούτε να το σκέφτομαι για άδεια. Πριν 10 μέρες υπόβαλα γραπτό αίτημα για άδεια μέσα στον Ιούλιο 2 εβδομάδες όπου απάντηση δεν έχω πάρει μέχρι και αυτήν την στιγμή. Σήμερα το πρωί το υπενθύμισα στον εργοδότη μου με την αιτιολογία ότι δυσκολεύομαι να βρω δωμάτιο σε λογική τιμή και τώρα έχω βρει κάτι και θέλω να έχω και τυπικά απάντηση από εκείνον για να το κλείσω γιατί οι μέρες περνάνε και όσο περνάνε το πράγμα δυσκολεύει. Η απάντηση που πήρα ήταν επί λέξει η εξής : «Εννοείται περιμένεις απάντηση από μένα τι πάει να πει «τυπικά»???? και απάντηση δεν πήρα πάλι.

Αν γνωρίζεις κάποιος ας μου πει παρακαλώ για να δω πώς θα το χειριστώ γιατί είμαι «παρμένη» μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Διαφημίσεις