Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβλημα με την τοποθετηση παιδικου καθισματος αυτοκινητου

Recommended Posts

γνωρίζει κάποιος ποτε μια τοποθετηση παιδικου καθισματος ειναι ασφαλης? ποσο σφιχτο πρεπει να ειναι το καθισματακι πανω στο αυτοκινητο? υπαρχουν συγκεκριμενα ορια για αυτο? εχω αγορασει καποιο καθισματακι και κουνιεται αρκετα δεξια και αριστερα! μπορω να μαθω απο καπου αν αυτο ειναι ασφαλες για το παιδι?

• 1 year later...

Διαφημίσεις

γνωρίζει κάποιος ποτε μια τοποθετηση παιδικου καθισματος ειναι ασφαλης? ποσο σφιχτο πρεπει να ειναι το καθισματακι πανω στο αυτοκινητο? υπαρχουν συγκεκριμενα ορια για αυτο? εχω αγορασει καποιο καθισματακι και κουνιεται αρκετα δεξια και αριστερα! μπορω να μαθω απο καπου αν αυτο ειναι ασφαλες για το παιδι?

Οχι, δεν ειναι ασφαλές να κουνιέται αριστερά - δεξιά ή μπρος πίσω. Ενα κάθισμα που ειναι σωστά τοποθετημενο δεν κουνιέται σχεδόν καθόλου. Στην πραγματικότητα κουνιέται απειροελάχιστα και μόνο όταν ασκήσεις δύναμη για να το κουνήσεις και να δοκιμάσεις αν έχει τοποθετηθεί σωστά. Νομίζω ότι κι εγώ τη συμβουλή της renesa θα ακολουθούσα αν είχε αμφιβολία για τη σωστή τοποθέτηση.

Επισης απο οτι γνωριζω πρεπει να ειναι απενεργοποιημενοι κ οι αεροσακοι που βρισκονται κοντα στο καθισμα. Στο δικο μας αυτοκινητο υπαρχουν κατι πλαϊνοι κ αναγκαστικα τους εχουμε απενεργοποιησει.