Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναμεσα σε inglesina trilogy και chicco urban..ποιο απο τα 2???????

Recommended Posts

καλησπερα !μολις μπηκα στον 7ο και θα ηθελα οσες τα εχετε δοκιμασει να μου πειτε τη γνωμη σας γιατι ειμαι αναμεσα στο inglesina trilogy και στο chicco urban...

• 5 weeks later...

Διαφημίσεις

Εγω ημουν αναμεσα στο urban και το zippy, εβγαιναν σχεδον ιδια λεφτα με βαση isofix που θελαμε. Το chicco μοιαζει φτηνιαρικο παντως, δεν μου αρεσε που στο χερουλι εχει αφρολεξ και γενικα δεν φαινεται να ειναι τοσο καλη ποιοτητα. Το zippy μου φανηκε καλυτερο σαν σχεδιο και κατασκευη και η διαφορα στην τιμη ηταν ελαχιστη.

Τελικα πηραμε μεταχειρισμενο stokke με τα ιδια λεφτα, ομως αν παιρναμε καινουριο νομιζω θα διαλεγαμε το zippy. Τα εχεις δει και τα δυο απο κοντα, να τα πασπατεψεις?

καλησπερα !μολις μπηκα στον 7ο και θα ηθελα οσες τα εχετε δοκιμασει να μου πειτε τη γνωμη σας γιατι ειμαι αναμεσα στο inglesina trilogy και στο chicco urban...

Καλησπερα! Εμεις μολις προχθες παραγγειλαμε το inglesina trilogy μετα απο αρκετο ψαξιμο και αφου το δοκιμασαμε σχεδον σε ολα τα βρεφικα καταστηματα. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι ενα πολυ ελαφρυ καροτσι και πανευκολονστο κλεισιμο του για την chicco εμπειρια δεν εχω να ειμαι ειλικρινης, οποτε καλυτερα να μιλησει καποιος ειδικος..

Εμείς αγοράσαμε το urban, οταν το μικρό μας ήταν 5 μηνών οπότε ξέραμε ακριβώς τι θελαμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί, ανα πάσα στιγμή είχαμε port bebe και καρότσι, χωρίς να αγοράζουμε πολλά πράγματα. Ειναι πολύ ελαφρύ, αλλάζουν πολύ εύκολα τα καλύμματα κ πλένονται, το καλάθι απο κατω χωράει πολλά πράγματα. Αν δεν έχεις πρόβλημα που για να κλείσει βγάζεις το κάθισμα ( δηλαδή κανεις 2 κινήσεις αντί για 1) θα σου το συνιστούσα. Μεχρι τον 5ο μήνα είχαμε ένα perpergo που μας δανεισαν κάποιοι φίλοι, οπότε είχαμε μετρο σύγκρισης. Θεωρώ πως αν πάρεις ένα trilogi καρότσι, μετα απο λίγο καιρό θα σου ειναι άχρηστο το port bebe και το κάθισμα αυτοκινήτου ειναι λίγο μπελαλιδικο να τα βάζεις και να το δενεις με τη ζώνη. Εμείς, δηλαδή το κάναμε 3-4 φορές. Το urban σε καλύπτει σε όλες τις φάσεις του μωρού χωρις να έχεις πολλά αξεσουάρ.