Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φαγητά για εγκύους με αναγούλες

Ekabn

Recommended Posts

Είμαι στον τρίτο μήνα και έχω αρχίσει να έχω κάτι αναγούλες. Όχι ότι δεν τρώω, αλλά σάλτσες και τέτοια με επιβαρύνουν, το καταλαβαίνω, άσε που δε με τρελαίνουν πια. Οπότε φτιάχνω κάτι πολύ απλά πράγματα, του στυλ τραχανά, κοτόσουπα, μια σαλάτα με ρύζι και καλαμπόκι και τόνο, πατάτες βραστές, τέτοια, χαζά. Μήπως έχετε καμιά πιο ενδιαφέρουσα ιδέα; (αλλά όχι πολύπλοκη, είπαμε, αναγούλες)

Διαφημίσεις

Υπέφερα και γω από παλιοαναγούλες, ναυτίες και πάει λέγοντας.

Έτρωγα όπως λες κι εσύ κοτόσουπα (the best), αλλά και κρεατόσουπα, άσπρα μακαρόνια με τυρί, σούπα αυγολέμονο με ρύζι, ριζότο με κράκερς, φιδέ με βούτυρο και μπόλικο λεμόνι... αυτά θυμάμαι για τώρα :roll:

Μην ξεχνάς να μην αφήνεις καθόλου το στομάχι σου άδειο γιατί είναι χειρότερες οι αναγούλες, και συχνά πυκνά να τρώς κράκερς, φρυγανιές και παξιμαδάκια.

Εύχομαι σύντομα να σου φύγουν.

Εκαβη μια απο τα ιδια κ εγω,μακαρονια πλεον ουτε να τα ακουσω κ δεν θελω καθολου τα γαλακτοκομικα, κ μονο στην ιδεα μου ερχεται να κανω εμετο.Θα σου ακουστει γελειο αλλα για να μου αλλαζει η γευση τρωω τσιχλες, καραμελες κ το στομαχι μου επανερχεται,οσο απιστευτο κ να σου ακουγεται πιανει το κολπο.Δοκιμασετο κ πεσμου

Διαφημίσεις

Ekabn μου, εννοώ ρυζότο κανονικό (με αρακά, καλαμπόκι, καροτάκι κ.λπ γιατί είχα σκυλοβαρεθεί το πιλάφι) και το συνόδευα με τα κλασσικά κράκερς (cream crackers) και με κάτι άλλα κράκερς φοβερά, όχι ελληνικά αχ, δεν θυμάμαι πως τα λένε, σε ένα τσίγκινο κουτί είναι, και είναι πεντανόστιμα, χωρίς πολύ αλάτι, και πολύ ελαφριά. Θα τα ψάξω και θα σου πω.

Α! και ξέρεις τι άλλο με ανακούφιζε? Το ποπ κορν! Έφτιαχνα συνέχεια!

εννοώ ρυζότο κανονικό και το συνόδευα με τα κλασσικά κράκερς

εεεεεε, οκ, είμαι τελείως ηλίθια, έτσι; μα τελείως... για να μη σου πω ότι αηδίασα η ίδια τώρα που σκέφτηκα τί είπα, μα μόνη μου βγάζω τα ματάκια μου...

Πω πω τι μου θυμισατε τωρα!!

Ποπ κορν το ειχα ταραξει απο τον 7ο και μετα. Αφου να φανταστειτε πηγαινα σε γνωστη αλυσιδα σινεμα για να παρω ποπ κορν οχι για να δω ταινια γιατι ηταν καλοκαιρι και δεν μπορουσα να κλειστω!!!

Επισης κατι που ανακουφιζε και βοηθουσε για να μην παθω αφυδατωση ηταν η βυσινναδα!!!

Το τι βυσινναδα ειχα πιει! Τωρα ουτε να τη βλεπω!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα. Υπομονη και καλα κανεις που προτιμας απλες γευσεις .

Ο γιατρος μου ελεγε φρυγανιτσα και σουρωτη!!

Σε μενα δεν επιανε βεβαια!!

Διαφημίσεις