Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν μου ερχεται η περιοδος!!

Recommended Posts

γεια σας..θα χρειαστω να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την περιοδο μου..

λοιπον εχουνε περασει 34 μερες που επρεπε να μυ 'χει ερθει στις 28 μερες,αλλα υπαρχει μια σεχουαλικη επαφη με το αγορι μου οπου οταν πιγαινε να τελειωσει εσπασε το προφυλακτικο αλλα δεν ειχε προλαβει να ολοκληρωσει,εχω ανχωθει παρα πολυ και θα ηθελα και μια δικη σας γνωμη..επισης δεν εχω καμια ταση εγκημοσυνης π.χ. εμετους,πριξιμο στο στηθος και ζαλαδες..αα..και κατι αλο εχω ανχωθει παρα πολυυ..

και φοβαμαι και αυτο το τεστ μηπως διξει θετικο..και τρελαθωω!!

Διαφημίσεις

Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης.μπορεί να μην είσαι έγκυος αλλά από το αγχος σου να την καθυστερεις.αν δεν ολοκληρώθηκε η επαφή μπορει και να μην είσαι εγκυος αλλά σε νεαρές ηλικίες Η γονιμότητα είναι μεγάλη μπορεί να μείνεις έγκυος ακόμα και με τα προσπερματικά.κάνε τεστ για να Σου φύγει και θα έρθει η περιοδος σου.

Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης.μπορεί να μην είσαι έγκυος αλλά από το αγχος σου να την καθυστερεις.αν δεν ολοκληρώθηκε η επαφή μπορει και να μην είσαι εγκυος αλλά σε νεαρές ηλικίες Η γονιμότητα είναι μεγάλη μπορεί να μείνεις έγκυος ακόμα και με τα προσπερματικά.κάνε τεστ για να Σου φύγει και θα έρθει η περιοδος σου.

σαςς ευχαριστω παρα πολυυυ..θα σας ενημεροσω για περισοτεραα!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι από εμένα, πράγματι έχει δίκιο & η προηγούμενη φίλη, μπορείς να μείνεις & από τα προσπερματικά υγρά. Πολύ πιθανό να είναι το άγχος σου που σε καθυστερεί, καλό είναι να ξέρεις όμως πως στα φαρμακεία μπορείς να βρεις "το χάπι της επόμενης ημέρας" για να είσαι καλυμένη το οποίο πρέπει να ληφθει εντός 72 ωρών (3ημερών). Φυσικά όσο πιο σύντομα το πάρεις τόσο πιο "εγγυημένη" είναι η αποτελεσματικότητά του.

Καλη επιτυχία με το τεστ, πραγματικά σου εύχομαι να είναι αρνητικό...

vHMXp3.pngWvQVp3.png

Πάντα λένε για τα πρωινά ούρα γιατί είναι μεγαλύτερη η συγκέντρωση της ορμόνης που δείχνει αν είσαι έγκυος ή όχι. Το ιδανικό είναι να πάρεις ένα διπλό & να κάνεις ένα άμεσα & το δεύτερο με τα πρώτα πρωϊνά. Βέβαια το ιδανικό είναι μία β' χοριακή (αίματος). Εγώ στην εγκυμοσύνη που διανύω είχα 2 αρνητικά τεστ & τελικά με τη β' χοριακή επιβεβαιώσαμε το νέο μας μέλος!!!!

vHMXp3.pngWvQVp3.png