Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2014 εξωσωματική στο Αλεξάνδρα. Γνωρίζετε??

Recommended Posts

έχω μπει σε πρόγραμμα για να κάνω εξωσωματική στο Αλεξάνδρα

Ρωτάω ποιος αποφασίζει για το πρωτόκολο απάντηση: ο κος Τάδε.

Σκέφτομαι να δώ τον κο Ταδε στο νοσοκομείο στα απογευματινά επί πληρωμή όμως στο 1535 που κλείνω ραντεβού μου λέει οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Προσπάθησα ιδιωτικά όπου μου λένε οτι αφού έχω αρχίσει στο Αλεξάνδρα καλύτερα να τον δω εκει. Αλλά μου εξηγούν κιόλας οτι οχι (κατηγορηματικό) δεν αποφασίζει ο κος Τάδε για το πρωτόκολο.

Για πείτε καμιά ιδέα γιατί εγώ έχω χαζέψει στο πως να το χειριστώ.......

Θα ήθελα να έχω μια πιο προσωπική επαφή με τον άνθρωπο που αποφασίζει για το πόσες ορμόνες θα βάλω στον οργανισμό μου αλλά μονο τους βοηθούς έχω δει ποτέ αυτόν.

Κορίτσια κάθε πληροφορία δεχτή. Θα έλεγα και τα ονόματα ακριβώς αλλά φοβάμαι μήπως δεν επιτρέπεται δημόσια. Αν έχει κάποια την καλοσύνη να απαντήσει, σας στέλνω με πμ τις λεπτομέρειες.

Διαφημίσεις

μμμμ, υποθέτω πως είμαι η μοναδική ή ίσως οι υπόλοιπες κοπελιές που συναντώ στο νοσοκομείο να μην έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ.

Καμιά παλιότερη έστω κορίστια;

Valma αν καταλαβα καλα απευθυνθηκες ετσι στο νοσοκομειο χωρις να εχεις καποια επαφη με τον γιατρο?? Πηγες στο νοσοκομειο και πηρες σειρα, ετσι δεν ειναι?.

Η γνωμη μου ειναι αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα, ειναι να ρωτησεις παλι με επιμονη εναν ειδικευομενο που σε βλεπει, εαν ο διευθυντης του αποφασιζει και να τον παρεις κατευθειαν τηλεφωνο στο κινητο.

Τα νοσοκομεια δινουν τα κινητα. Μην δισταζεις. Ξεκινα απο αυτον που σου ειπαν αρχικα απο αυριο κιολας πρωι πρωι. Τηλεφωνησε του στο κινητο, απαντανε αμεσως, εαν δεν ειναι αυτος ρωτησε τον πποιος αλλος μπορει να ειναι.

Αφου τον βρεις πες του οτι θα ηθελες να περασεις απο το γραφειο του να τον δεις προσωπικα.

Καποιες φορες το εχω κανει με γιατρους στο Παιδων.

Αν περιμενεις τα ραντεβου σωθηκες.

Σε μια αλλη περιπτωση παλια γαι γυναικολογο =ογκολογο που εψαχνα, βρηκα το κινητο απο το τηλεφωνο και το σταθερο του γραφειου, καποιοι εχουν γραφειο εξω και ετσι εκλεισα ραντεβου.

Μην δισταζεις να τηλεφωνησεις.

• 2 weeks later...

Κοριτσια το Αλεξανδρα εχει καλους εξωσωματικους και εμβρυολογους?

Εμπειριες κοριτσων με θετικη εκβαση υπαρχουν?

Πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι εχουν αμμεσο διαθεσιμο ρανεβου και οτι ο υπευθυνος ειναι ο κ. Δρακακης. Τον γνωριζει καμια κοπελα?

ValMa

Τελικα τι εκανες?

Διαφημίσεις

Κοριτσια το Αλεξανδρα εχει καλους εξωσωματικους και εμβρυολογους?

Εμπειριες κοριτσων με θετικη εκβαση υπαρχουν?

Πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι εχουν αμμεσο διαθεσιμο ρανεβου και οτι ο υπευθυνος ειναι ο κ. Δρακακης. Τον γνωριζει καμια κοπελα?

ValMa

Τελικα τι εκανες?

Τον γνωριζω εγω. Πηγα σε αυτον μετα απο 2 παλλινδρομες και μου εκανε θεραπεια. Γεννησα μαζι του την κορη μου.

Nα υποθεσω οτι εισαι ευχαριστημενη εφοσον τα καταφερες και εμεινες εγκυος.

Τι θεραπεια εκανες εαν επιτρεπεται και πηγες ιδωτικα σε αυτον η μεσω Νοσοσκομειου?

Για εξωσωματικες εχεις ακουσει κατι???

Nα υποθεσω οτι εισαι ευχαριστημενη εφοσον τα καταφερες και εμεινες εγκυος.

Τι θεραπεια εκανες εαν επιτρεπεται και πηγες ιδωτικα σε αυτον η μεσω Νοσοσκομειου?

Για εξωσωματικες εχεις ακουσει κατι???

ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τον Δρακακη. Τον γνωρισα το 2010 οταν εψαχνα να δω τι φταιει μετα απο μια εγκυμοσυνη και 2 παλλινδρομες. Ειναι δ/ντης στο τμημα καθεξιν αποβολων του Αλεξανδρας. Πηγα εκει, ειδε το ιστορικο και τις εξετασεις που ειχα κανει μεχρι τοτε, μου εγραψε κι αλλες εξετασεις και στη συνεχεια ακολουθησα τη θεραπεια που προτεινε κι εμεινα εγκυος. Του ζητησα να με αναλαβει στην εγκυμοσυνη και τη γεννα. Εχει και ιδιωτοκο ιατρειο και κανει γεννες και στο Μητερα.

ειναι πολυ καλος γιατρος και γνωστης. Κοβει το ματι του. Στο ιατρειο του εχει φωτο απο πολλα παιδακια που εφερε στη ζωη μετα απο εξωσωματικες.

Κορίτσια sorry που άργησα τόσο να απαντήσω αλλά μπαίνω πολύ βιαστικά.Επιγραμματικά λοιπόν για την εμπειρία μου:

Δεν κατάφερα να δω τον γιατρό που αποφάσιζε για το πρωτόκολλο, πιστεύω πως έπρεπε να είχα πάει πρώτα ιδιωτικά και μετά ισως να έκανε κάτι και μέσα στο νοσοκομείο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος γιατρός είναι υπευθυνος του προγράμματος...

Πρέπει να μπορείς να αφιερώνεις χρόνο στην αναμονή.

Για μένα δυστυχώς δεν δούλεψε το πράγμα σταμάτησα στις 9η ημέρα αφού δεν ανταποκρινόταν ο οργανισμός μου (1 ωάριο το οποίο και συρικνώθηκε).

Αν γνωρίζει κανείς μου έγραψαν συνολικά 3.500 μονάδες ορμονων από το σύνολο των 5000 που μου δικαιολογεί το ΕΟΠΠΥ / προσπάθεια μπορώ να απευθυνθώ σε ιδιώτη και να μου γράψει εκείνος το υπόλοιπο των 1500 μονάδων (ως τις 5000). ισως να σας μπέρδεψα τα γράφω λίγο βιαστικά αλλά είπα να ρωτήσω....

ότι θέλετε μου λέτε

Valma

Δεν σου προτειναν την επομενη φορα να σου αυξησουν τη δοση?

Η την συγκεκριμενη φορα?

Δεν σου εξηγησαν γιατι δεν ανταποκριθηκε ο οργανισμος σου. Μηπως ηθελες αλλον συνδυασμο φαρμακων?

Τι ηλικια εχεις???

Τι φαρμακα σου εδωσαν ?

Σε αντιμετωπισαν μαλλον απροσωπα απο οτι λες .

Τελικα ικανοποιητικες απαντησεις σου εδωσαν η σε αφησαν στην αγνοια?

Διαφημίσεις

Δεν μίλησα καν με γιατρό η νοσοκόμα/μαία (?) μου μίλησε. ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε δημόσιο νοσοκομείο, προσπαθούσα να πηγαίνω με τα νερά τους και να μην τους απασχολώ ιδιαίτερα, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για το τι γενικά κάνουμε. Μου έλεγαν τα βασικά και όχι όλα. Με ειδική αίτηση θα πάρω (ελπίζω) τον φάκελο μου μετά από 20 εργάσιμες για να μαθω ακριβώς τα στοιχεία (ένα φάρμακο μου το έδιναν έτοιμο σε αμπούλα χωρίς να είναι σε θέση να μου πουν την ακριβή αραίωση). Δεν μιλάμε για συνεργασία, μιλάμε για 'κάνε αυτό που σου λέω, και μην με ζαλίζεις" όχι ο,τι οι άνθρωποι ήταν κακοί αλλά δεν υπήρχε προσέγγιση σε ανθρώπινο επιπεδο. ήταν απροσωπα τα πράγματα -αυτό αρχικά μου άρεσε (τρελή?)

3xMerional το πρωί έπαιρνα και τις HcG σε άγνωστη αραίωση το βράδυ.

ειμαι 41

ξεχασα "οι γυναίκες είμαστε με ημερομηνία λήξης" αυτό εξηγεί το γιατί δεν ανταποκρίθηκε ο οργανισμός μου

Επειδη εχω βαρεθει να το διαβαζω αυτο , να το λενε γιατροι σε κοπελες ανω των 40

Θα σου πω οτι ο δικος μου εξωσωματικος μου ειπε χαρακτηρισικα εαν δεν δοκιμασουμε δεν ξερουμε πως θα ανταποκριθεις και ξερω οτι το λεει καθαρα απο την μεγαλη εμπειρια του σε συνδυασμο με ις γνωσεις του που προφανως εχει δει πολλα.

Επισης εχει πολυ μεγαλη σημασια ο συνδυασμος των φαρμακων.

Ομως μου εχει πει οτι η πιθανοτητα να μεινω εγκυος και με εξωσωματικη ειναι 5% βιβλιογραφικα για να μην με κοροιδευει.

Επισης θα σου πω το παραδειγμα φιλης μου που πηγε αναγκαστικα λογω της θελησης του αντρα της να κανει την τελευταια εξωσωματικη στα 44 , με 5% παλι πιθανοτητες λογω δικης της ηλικιας και αντεδρασε μια χαρα στα φαρμακα και εκανε ενα παιδακι με πολυ πολυ χαλια σπερμα.

Πρεπει και γιατρος να ξερει να επιλεξει τον πιο καταλληλο συνδυασμο .

Απογοητευτηκα πολυ απο την εμπειρια σου και η αληθεια ειναι οτι εχω αρχισει και εγω να προσανοτολιζομαι στο δημοσιο λογω ελλειψης χρηματων.

Εντωμεταξει το εκνευριστικο ειναι οτι χανουμε τα φαρμακα με ενδεχομενο λαθος συνδυασμο φαρμακων, που ειναι πανακριβα.

Η ηλικια σου 41 δεν ειναι ααπαγορευτικη , κατα τη γνωμη μου.

Διαφορετικα θα ηταν και απογορευτικη η εγκριση φαρμακων για εξωσωματικη απο το κρατος.

Τι να πω, σου ευχομαι καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια.

Τωρα τι σκεφτεσαι να κανεις?

Ευχαριστώ για την ενθάρυνση. Δεν αποθαρρύνομαι ακόμα. Έτσι κι αλλιώς τα έχω βρει με τον εαυτό μου και το ζήτημα είναι να είμαι ήσυχη πως ότι παιρνούσε από το χέρι μου το πάλεψα. Ότι δεν μπορώ να το αλλάξω απλα θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό....

Θα απευθυνθώ σε ιδιωτικό κέντρο εξω/κης είχα ήδη τον Φεβρουάριο κανει ραντεβου. Αλλά τα χρήματα είναι μεγάλο ζήτημα. Σε αυτό με βοήθησε το δημόσιο μπορεσα να μαζέψω κάτι χωρίς να χάνω τελείως χρόνο, έκανα μια σπερματέγχυση, πήρα έγκριση απο την επιτροπή αυτά μεσω του δημόσιου νοσοκομείου (εξετάσεις, δικαιολογητικά, παραπεμπτικό) Η γνωμη μου είναι να μην το αποκλείσουμε αλλά να το χρησιμοποιήσουμε με όσο γίνεται πιο αποτελεσματικό τρόπο.Τι σε συμβουλεύω; προσπάθησε να δεις κάποιον από του γιατρούς επικεφαλής ιδιωτικά μήπως και καταφέρεις κατι καλύτερο κι εντός του νοσοκομείου.Αν το είχα κάνει κι εγώ αυτό, νομίζω πως κάτι καλύτερο θα πετύχαινα...

Σε καληνυχτίζω για την ώρα με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!!!!!

• 3 months later...

κοριτσια γεια σας..ειμαι καινουργια και εγω..μπηκα σε προγραμμα εξωσωματικης στο Αλεξανδρα και μεχρι τωρα ειμαι ικανοποιημενη..τις 2 του μηνος ξεκιναω τις πρωτες ενεσουλες

Διαφημίσεις

• 1 month later...