Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διλλημα!!διαφορετικες αποψεις 2 γνωστων γιατρων!Τι κανουμε???

Recommended Posts

Γεια σας !Τελικα μετα απο 2 σπερματεγχυσεις αποφασισαμε να παμε για εξωσωματικη!Πηγα λοιπον σε 2 γιατρους που ειχα καταληξει λογω του φορουμ εδω Μαντουδη και Μαστρομηνα ωστε να διαλεξω αυτον που θα μου κανει το κλικ που λενε...Ο Μαντουδης πολυ καλος ασχοληθηκε και αυτος και οι μαιες του πολυ ωρα μαζι μας ,με κοιταξε αρκετα και μου ειπε οτι εχω λιγο καρδιοσχημη μητρα(αυτο μου το ειχαν ξαναπει παλαιοτερα αλλος γιατρος) και οτι εχει ενα πολυ μικρο διαφραγμα που μπορει να ειναι καλο να αφαιρεθει με υστεροσκοπηση.Βεβαια ο ανθρωπος ειπε οτι δε μπορει να ειναι σιγουρος οτι αυτο δημιουργει καποιο προβλημα διοτι ειναι πολυ μικρο και εχουμε και καποιο μικρο επισης προβλημα στο σπερμα οποτε μου ειπε οτι η επιλογη ειναι δικη μου και μπορουμε να δοκιμασουμε μια φορα εξωσωματικη ετσι και αν δεν πετυχει να το αφαιρεσουμε μετα...Ο Μαστρομηνας απο την αλλη μου ειπε οτι δεν εχω τπτ και ενω του τονισα το προβλημα με κοιταξε 10 δεπτερολεπτα στον υπερηχο και ειπε οχι τπτ δεν εχεις τζαμπα εχγειρηση θα κανεις...!!!Γενικα απο τους 2 ο Μαντουδης με κερδισε αλλα δε ξερω τι να κανω με το θεμα της υστεροσκοπησης...Αν δε το κανω και δεν μεινω εγκυος η αν αποβαλλω θα εχω τυψεις...Απο την αλλη αν το κανω και παθω κατι και τελικα δε χρειαζοταν να το κανω???Αν και νομιζω απλη εγχειρηση ειναι....Ειχε καμια σας παρομοια εμπειρια και αν ναι τι κανατε??? ευχαριστω!!!!!:)

Διαφημίσεις

η υστεροσκοπιση δεν ειναι εγχειριση, ειναι μιας μορφης εξεταση που ξεκινα διαγνωστικα και αν χρειαστει, μπορει να γινει επεμβατικη για την αφαιρεση η την διορθωση του οποιου προβληματος επι τοπου...γινεται με απλη μεθη και δεν απαιτειτε νοσηλεια...δεν καταλαβαινω τι εννοεις να παθεις κατι, και απο την ληψη ντεπον μπορει να παθει καποιος κατι...ειναι ασφαλης εξεταση και κατα την γνωμη μου,θα επρεπε να γινεται σε ολες τις γυναικες κυριως πριν μπουν σε προγραμμα εξωσωματικης γιατι ειναι μια αξιοπιστη εξεταση που εξεταζει με καθε λεπτομερεια το μερος που θα φιλοξενησει το εμβρυο,δηλαδη την μητρα...εαν εχεις καδριομορφη μητρα η αν υπαρχει υποψια οτι εχεις μια μητρα με ανωμαλια (μην τρομαζεις απο τον ορο, ετσι ονομαζονται οι μητρες πασης φυσεως που δεν εχουν το φυσιολογικο σχημα)απαιτειτε να κανεις υστεροσκοπιση πριν το οποιοδηποτε προγραμμα εξωσωματικης ωστε αν υπαρχει κατι που διορθωνεται να διορθωθει κα να κυλησει ομαλα μια εγκυμοσυνη...

εαν εχεις διλλημα για τις αποψεις των γιατρων που ειδες, η λυση ειναι να επισκεπτεις και αλλον η αλλους...εχοντας κατι χρονια στο παιχνιδι της εξωσωματικης, θα σου προτεινα να επισκεπτεις και αλλους γιατρους οχι μονον για το θεμα της υστεροσκοπισης, αλλα και για την διαδικασια γενικοτερα...

εξωσωματικη γιατι θελετε να κανετε??νομιζω αναφερεις οτι δεν εχετε προβληματα...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

κοπελα μου εχω κανει υστεροσκοπηση, δεν ειναι καν εγχειρηση οπως ειπε και η φιλη παρακατω. Παντως στη θεση σου θα την εκανα την υστεροσκοπηση, αλλωστε αν σου "πειραξουν" λιγο τη μητρα αυξανονται οι πιθανοτητες να πετυχεις στην εξωσωματικη αλλα και φυσικη συλληψη. Εχω κολλητη η οποια μετα απο αποτυχημενες εξωσωματικες σε καποιον γιατρο, αλλαξε και πηγε στο γιατρο μου και το πρωτο πραγμα που της εκανε ηταν υστεροσκοπηση γιατι με αυτη την εξεταση μπορεις να δεις πραγματα που δε φαινονται με απλο υπερηχο (ετσι μου αφαιρεσε και εμενα πολυποδες που δε φαινονταν καν απο τον υπερηχο), και μετα της εκανε εξωσωματικη και επιασε με την πρωτη.καλη επιτυχια σου ευχομαι σε οποιον γιατρο και αν πας και ακολουθησε το ενστικτο σου. Η υστεροσκοπηση παντως δεν ειναι τιποτα! απλα οτι θα σε κοιμησουν για 10 λεπτακια! καλη δυναμη!

Οι άντρες της ζωής μου...