Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συχνοτητα χρησηςαγωγης για ψειρες της φρεζιντερμ

Recommended Posts

καλησπερα!και ναι κολλησαμε τις πρωτες μαςψειρες!!!ο παιδιατροςμας προτεινε την αντιφθειρικη αγωγη τις φρεζιντερμ.εχω μπερδευτει με τις οδηγειες.η φαρμακοποιος με μια γρηγορη αναγνωση των οδηγειων μας ειπε αγωγη την 1η μερα κ επαναληψη την 7η.οταν πηγα σπιτι κ διαβασα κ εγω τις οδηγειες λεει"η αγωγη επαναλαμβανετε καθημερινα επι 4-5 συνεχεις ημερες.Συνισταται να γινεται ελεγχος του τριχωτου καιεπαναληψη της θεραπειας την 7η,10η και 14ηημερα"

την εχει χρησιμοποιησει καμια σας?

καθε ποτε ?

Διαφημίσεις

καλησπερα!και ναι κολλησαμε τις πρωτες μαςψειρες!!!ο παιδιατροςμας προτεινε την αντιφθειρικη αγωγη τις φρεζιντερμ.εχω μπερδευτει με τις οδηγειες.η φαρμακοποιος με μια γρηγορη αναγνωση των οδηγειων μας ειπε αγωγη την 1η μερα κ επαναληψη την 7η.οταν πηγα σπιτι κ διαβασα κ εγω τις οδηγειες λεει"η αγωγη επαναλαμβανετε καθημερινα επι 4-5 συνεχεις ημερες.Συνισταται να γινεται ελεγχος του τριχωτου καιεπαναληψη της θεραπειας την 7η,10η και 14ηημερα"

την εχει χρησιμοποιησει καμια σας?

καθε ποτε ?

Επειδή έχω διδακτορικό στο θέμα ψείρες αυτό λένε όλες οι θεραπείες να επαναλαμβάνεις καθημερινά είναι συνήθως το χτένισμα με χτενάκι. Σε καμμία περίπτωση κάθε μέρα θεραπεία για 4-5 μέρες. Ίσως έγινε κάποιο λάθος. Ισχύει αυτο με την 1η, 7η κτλ μέρα

ωχ!εβαλα τα ματζουνια ηδη 2 συνεχομενες μερες στον μικρο.μου φενετε θα παρω κατευθειαν τηλ την εταιρεια...ευχαριστω πολυ παντως!

ωχ!εβαλα τα ματζουνια ηδη 2 συνεχομενες μερες στον μικρο.μου φενετε θα παρω κατευθειαν τηλ την εταιρεια...ευχαριστω πολυ παντως!

Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη εταιρία, αλλά επειδή τα παιδιά μου κολλάνε συνέχεια από το σχολείο, μετά το λούσιμο τους χτενίζω με ψειρόχτενο, ΠΆΝΤΑ!! Μην ξεχνάς οι ψείρες έρχονται σε καθαρά μαλλιά ..ετσι μου έχουν πει..:shock::eek: :eek: :roll: