Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερθισμος στο ματι και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

εψαξα μηπως βρω κατι αντιστοιχο αλλα ατυχησα.η μικρη μου 4,5 μηνων το πρωι ενω καθοταν στην αγκαλια της πεθερας μου αρχισε να κλαιει και ειδαμε οτι το ματακι της ηταν λιγο κοκκινο και πρησμενο.δεν ανησυχησα γιατι σημερα φυσουσε πολυ και θεωρησα οτι φταιει ο αερας.ειναι και γαλανοματα....εχει ευαισθησια σκεφτηκα.ομως δυο ωρες μετα ειχε εξαπλωθει η κοκκινιλα σε ολη την πλευρα του ματιου στο μετωπο τη μυτη και το μαγουλο.εντονη κοκκινιλα.πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να της πλυνω το προσωπο με το anfo 7 που την κανω και μπανιο και να το σκουπισω με καθαρη πετσετα.κοιμηθηκε το μεσημερι και οταν ξυπνησε ηταν πολυ καλυτερα.η κοκκινιλα ειχε περιοριστει στο ματι το οποιο τωρα το ανοιγε κανονικα.απο εκεινη την ωρα δεν εχει ξανακοκκινισει το προσωπο της.μονο το ματακι της παραμενει ερεθισμενο.λετε να ειναι αλλεργια τωρα με τον αερα?μηπως ακουμπησε καπου?εκανε καθαριοτητα η πεθερα μου με ανοιχτα τα παραθυρα.μηπως εγινε απο σκονη?ποσο γρηγορα λετε να φυγει?απο την ταραχη μου δε ρωτησα πολλα τον γιατρο και η αληθεια ειναι οτι ντρεπομαι να τον περνω συνεχεια για ενα κοκκινο ματι...εσεις τι λετε?

Διαφημίσεις

τελικα κρατησε τρεις μερες....ειδικα τα δακρυα και το κοκκινο ματακι ..η επιδερμικη κοκκινιλα εφυγε τελειως την επομενη μερα.ομως την παρακολουθω και βλεπω πως οταν βγαινουμε εξω και την φυσσαει αερας στα ματια αμεσως δακρυζουν και ειναι λιγο κοκκινα για καμια ωρα μετα.δυστυχως ο γιατρος ειπε πως δε μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι ειναι ευαισθησια του ματιου ...οποτε.....υπομονη

Και του μικρουλη μου (18 μηνων) κοκκινησε το ματακι του ξαφνικα! Του εκανα κομπρεσουλες με χαμομηλι και ηρεμησε. Μαλλον ειναι απο τον καιρο!

Διαφημίσεις