Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κανει σαν ψαρακι...ναι ναι!!

cara33

Recommended Posts

Μπορει να ακουγεται χαζο αλλσ το 40 ημρρων μωρακι μου το βραδυ κατα τξν διαρκεια του υπνου το πιανει μια πολυ εντονη ανησυχια, σφιγγεται, ανασαινει βαρια κ βγαζει κραυγουλες... τι ειναι αυτο ρε κοριτσια? Τον παιρνω αγκαλιτσα να ηρεμησει, στην αγκαλια ειναι οκ αλλα στην κουνια παλι α ιδια, κουνιετσι περα δωθε κ αναστενσζει δυνατα. Καμια παρομοθα εμπειρια??

Διαφημίσεις

Ετςι ειναι στην αρχή δυστυχώς ειναι απο τα αέρια και το πρόβλημα ειναι που κοιμούνται ανάσκελα

Για ρωτά το γιατρο σου η στο φαρμακείο αν μπορεις να του δώσεις κάτι για να φεύγουν τα αέρια

Και εμεις είχαμε μεγάλο πρόβλημα αλλα στις 5 βδομαδες κοιμήθηκε μπρουμητα και σωθηκαμε!

Ετςι ειναι στην αρχή δυστυχώς ειναι απο τα αέρια και το πρόβλημα ειναι που κοιμούνται ανάσκελα

Για ρωτά το γιατρο σου η στο φαρμακείο αν μπορεις να του δώσεις κάτι για να φεύγουν τα αέρια

Και εμεις είχαμε μεγάλο πρόβλημα αλλα στις 5 βδομαδες κοιμήθηκε μπρουμητα και σωθηκαμε!

Σε ευχαριστω για την σπαντηση!!!!!!

Τι να πω.. να ναι αυτο? Κριμα μψρε πως ταλαιπωρουντσι ετσι τα βρεφακια,.

Μπρουμυτα εμενα δεν καθετε καθολου..

Σε ευχαριστω για την σπαντηση!!!!!!

Τι να πω.. να ναι αυτο? Κριμα μψρε πως ταλαιπωρουντσι ετσι τα βρεφακια,.

Μπρουμυτα εμενα δεν καθετε καθολου..

Ναι δεν πειράζει οι οδηγίες λένε να κοιμούνται ανάσκελα ετςι και αλλιώς

Αν μπορεις μάθε baby massage ( η δες στο YouTube) για κινήσεις που ξελαφρωνουν τον μικρο απο αέρια!

Μην αγχώνεσαι καθόλου! Και η μικρή μου έτσι έκανε και θα στο κάνει και για αρκετό καιρό ακόμα! Είναι τα πονάκια απο τους κολικούς. Η αλήθεια είναι οτι και εμείς με το μπρούμητα σωθήκαμε όσο και αν το απαγορεύουν οι παιδίατροι! Το παιδί ηρεμεί απο τα πονάκια έτσι και νομίζω οτι αισθάνονται και πιο ασφαλή όταν είναι μπρούμητα και δεν τινάζονται όπως όταν είναι ανάσκελα. Ασε το ένστικτό σου να δουλέψει... κάνε αυτό που νομίζεις εσύ οτι ταιριάζει στο δικό σου μωράκι.

Κανε του μασαζάκι, βάλε καμιά ζεστή πετσετούλα στην κοιλίτσα του, βάλτο να κοιμηθεί μπρούμητα, βάλτου λευκούς θορύβους να το ηρεμήσεις, βάλτο στο πλάϊ με κουβερτούλα να το στηρίζει μπρος και πίσω ή κάπως έτσι να αισθάνεται οτι είναι αγκαλίτσα και λίγο να πιέζεται και η κοιλίτσα του, οτι εσύ πιστεύεις οτι σας ταιριάζει.

veMDp3.png

Διαφημίσεις

Προσπάθησα κοριτσια μου να τον βάλω μπρουμυτα αλλα δεν του πολυ αρεσει, ίσως εγω δεν τον έβαλα σωστα.. Τα χέρια πρεπει να ειναι στο πλάι η μου οστά του;; Τι να πω, ολο τ βραδυ δεν κοιμήθηκα, τον λυπομουν ετσι οπως έκανε, αναστεναγμοι, αέρια κτλ.. Τι να πω.. Θα ξαναπρισπαθησω στο μπρουμυτα κ βλέπουμε!!!!

Προσπάθησα κοριτσια μου να τον βάλω μπρουμυτα αλλα δεν του πολυ αρεσει, ίσως εγω δεν τον έβαλα σωστα.. Τα χέρια πρεπει να ειναι στο πλάι η μου οστά του;; Τι να πω, ολο τ βραδυ δεν κοιμήθηκα, τον λυπομουν ετσι οπως έκανε, αναστεναγμοι, αέρια κτλ.. Τι να πω.. Θα ξαναπρισπαθησω στο μπρουμυτα κ βλέπουμε!!!!

Προσπάθησε στην αρχή αν θες να τον βάλεις στο πλάι και αν ειναι απο μόνος του θα γυριςει μπρουμητα.. Ετςι τη εκανα και εγω

Και το πλάι μπορει να βοηθήσει, βάλε τα χεράκια μπροστά του

Όλοι οι γιατροι που γνώρισα μέχρι τωρα ειναι του μπρουμητα αλλα το στρώμα πρεπει να ειναι σκληρό. Ακομα μπορεις να βρεις ειδική συσκευή που την βάζεις κατω απο το στρώματακι του που σου λέει αν δεν εχει αναπνεύσει για 15 δευτερόλεπτα... Προςωπικα δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτο!

Αλλα ειναι δική σου αποφαςη δεν χρειάζεται να το κανεις... Ρωτά και το γιατρο σου τη λέει

Αυτά συνηθως ειναι απο ένστικτο, κανε οτι πιςτευεις ειναι καλύτερο για το παιδι σου. Στην δική μου περίπτωση την πρώτη νύχτα που κοιμήθηκε ετςι έφτιαξε το πρόβλημα