Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου από τα λόγια των μεγάλων!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ 5ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΓΟΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3ΧΡ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ ΜΙΑΣ Κ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΙΜΕΛΕΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΩ ΕΓΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΣΤΕΓΑΣΗΣ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΑΓΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΑΙΝΕΙ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ, Ο ΘΕΙΟΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΑΣΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΙΔΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΟΥ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΥΘΗΝΟΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ ΘΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ 5ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΓΟΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3ΧΡ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ ΜΙΑΣ Κ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΙΜΕΛΕΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΩ ΕΓΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΣΤΕΓΑΣΗΣ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΑΓΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΑΙΝΕΙ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ, Ο ΘΕΙΟΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΑΣΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΙΔΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΟΥ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΥΘΗΝΟΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ ΘΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!

Δεν είμαι νομικός........άφησες 2 χρονών παιδί και μέχρι να τακτοποιηθείς για να το πάρεις πίσω πέρασαν 3 χρόνια και το παιδί είναι 5 ??? Πολύ δύσκολη κατάσταση μου φαίνεται. Ότι ξέρει, ότι έμαθε, ότι θυμάται, η ζωή του, είναι αυτοί οι άνθρωποι. Πώς έδωσες την επιμέλεια κοπέλα μου? Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να σε συμβουλέψει κατάλληλα........δλδ το παιδί ξαφνικά τώρα είπε οτι δε θέλει να έρθει μαζί σου? Γιατί είπες 4 μέρες έχει, δεν το σαφήνισες. Τα υπόλοιπα χρόνια ήταν όλα καλά???

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 23 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΟΥΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ...ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟ ΛΕΩ ,ΜΑ ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Κ ΝΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΧΩΤΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΟΠΟΥ Κ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΑΝ!ΟΠΟΤΕ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

ΛΕΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΨΟΓΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ...ΜΕΧΡΙ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ Κ ΚΑΛΑ!

4 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΟΤΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΜ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ "ΧΑΡΤΙ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

θα πρέπει να συμβουλευτείς ένα δικηγόρο σε ότι αφορά τέτοιου είδους υποθέσεις.. θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι για το παιδί, ειδικά σε αυτή την τρυφερή ηλικία από 2-5 ετών, δεν είναι εύκολη η αλλαγή... δεν πιστεύω ότι 4 ημέρες έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο για να αλλάξει ένα παιδί απότομα συμπεριφορά.... σκέψου ότι το παιδί ως σημείο αναφοράς έχει τον πατέρα όλα αυτά τα χρόνια.. δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η επικοινωνία μεταξύ σας... επίσης, το παιδί έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον μακριά από εσένα.. είναι λογικό ότι επηρεάζεται.. εσύ το βλέπεις από την δική σου την πλευρά.. για την άλλη πλευρά όμως προφανώς είσαι η μάνα που το άφησες και πας να το πάρεις πίσω... δεν σε κρίνω αλλά ίσως δεν έπρεπε να δώσεις την επιμέλεια τόσο εύκολα... τώρα θα έχεις να δώσεις μία πολύ δύσκολη μάχη... ελπίζω κερδισμένο να είναι το παιδί... επίσης στο ερώτημα που θέτεις δεν νομίζω ότι καμία υπηρεσία θα επενέβαινε... το παιδί δεν κακοποιείται για να επέμβουν.. το περιβάλλον που ζει του λέει αυτά που θεωρεί σωστά... θα έπρεπε να μην αφήσεις το παιδί να μεγαλώνει μακριά σου γιατί δεν μπορείς να ελέγχεις τι θα του λένε για σένα...

ΜΑ ΥΠΟΤΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ!

ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΕΜΒΕΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΥΣΧΙΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Κ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

Διαφημίσεις

Κ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Κ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Με τον πατέρα είχατε συμφωνήσει ότι όταν βρεις δουλειά και σπίτι θα πάρεις την επιμέλεια? προφορικά είχε γίνει η συμφωνία? θα πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις με δικηγόρο.. σίγουρα βέβαια εφόσον οι σχέσεις όπως τα λες είναι τόσο καλές με τον πατέρα και το παιδί, γιατί δεν συζυτάς μαζί του το θέμα?? εάν εχει αλλάξει κάτι δηλαδή, εάν αυτός προτίθεται να σου δώσει την επιμέλεια, ότι εσύ θα την διεκδικήσεις κλπ κλπ?

ΝΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Κ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ!

ΚΑΙ ΑΝ Κ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ!

ΝΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Κ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ!

ΚΑΙ ΑΝ Κ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ!

Τι να πω βρε κοπέλα μου... και εγώ σκέφτομαι τώρα πως εάν χώριζα και θέλανε να μου πάρουν το παιδί που μεγάλωσα ουσιαστικά μόνη μου (γιατί το παιδί επί της ουσίας έχει μεγαλώσει με τον πατέρα του) δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτώ... μπορεί τότε και αυτός να συμφώνησε γιατί ίσως και όντως να πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρεις και από την άλλη τόσα χρόνια μαζί του πως να το αποχωριστεί και αυτός... επειδή όμως πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να είναι πάντα με την μάνα, μήπως (συμβουλευόμενη και τον δικηγόρο) και εφόσον έχετε καλές σχέσεις κοιτάζατε να έχετε από κοινού επιμέλεια? μπορεί να σου λέω και χαζομάρες δεν ξέρω και τι ισχύει στην από κοινού επιμέλεια, πάντως μία λύση βρε παιδί μου αποδεκτή και από τις 2 πλευρές για το καλό του παιδιού...

ΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΜΙΑΣ Κ ΖΟΥΜΕ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΝΗΣΙ,ΟΠΟΤΕ Η' ΕΓΩ Η' ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΩ Κ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ ΟΠΟΙΟ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ Κ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Διαφημίσεις

Είπες πως είχε ξαναγίνει να στρέψουν το παιδί εναντίον σου στο παρελθόν....άρα δεν ήταν όλα και τόσο ρόδινα.....δεν ξέρω κοπέλα μου, δεν έλειψες δυό μήνες, το παιδάκι πώς θα κάνει τέτοια αλλαγή? Δυο χρονών το άφησες, και θα το πάρεις πέντε......για έναν άντρα δεν είναι ότι πιο εύκολο η αποκλειστική ευθύνη ενός τόσο μικρού παιδιού.....δε σε κρίνω, θα είχες τους λόγους σου για ότι έκανες, αλλά σκέψου ότι δε γίνεται με ένα μαγικό ραβδί να τα φέρεις όλα στα νερά σου. Εφόσον το παιδί δεν το κακομεταχειρίζονται, δε νομίζω να μπορεί να παρέμβει κανείς πάντως. ΔΛΔ επειδή λένε λόγια για τη χωρισμένη μαμά αν ήταν να παρεμβαίνει η Πρόνοια, δε θα είχαν άλλη δουλειά....δες μόνο αν το συμφωνητικό σε καλύπτει, που έλεγε οτι δικαιούσαι να ζητήσεις πίσω την επιμέλεια, μόνο από κει αν βρεις άκρη....αλλά σκέψου και την ψυχολογία του παιδιού πριν κάνεις οτιδήποτε.....

ΤΟ ΕΣΤΡΕΨΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΣΥ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΟΤΗ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Κ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩΜΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ Κ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΩΒΙΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ!

Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΓΗ!

ΤΟ ΕΣΤΡΕΨΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΣΥ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΟΤΗ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Κ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩΜΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ Κ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΩΒΙΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ!

Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΓΗ!

Πού το ξέρεις ότι του βάζουν λόγια του παιδιού? Μπορείς να το αποδείξεις? Δλδ και περιβάλλον θα αλλάξει και θα βρει και καινούριο μπαμπά, αυτό μας λες? Σου εύχομαι καλή τύχη από καρδιάς, ότι είναι καλό για το παιδάκι σου να γίνει, δε θα σε κουράσω άλλο μιας που δε μπορώ να σε βοηθήσω με τις γνώσεις μου, και συγνώμη γι αυτό που θα πω, αλλά νιώθω πως είναι άδικο για το παιδί ότι και να γίνει, γιατί η σωστή συνεργασία που σου είπαν οι παιδοψυχολόγοι, απλά, δεν υφίσταται στην περίπτωσή σας.

ΥΓ. Το αν βάζουν λόγια στο παιδί, δεν κρίνεται επείγον περιστατικό από καμία πρόνοια........

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! Κ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΑΜΠΑ Κ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΙ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ Κ ΜΗ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Η' ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΜΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ! ΑΛΛΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΟΣ Κ ΑΛΛΟ Η ΜΗΤΡΙΑ!

Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ Κ ΓΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΤΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΟΤΙ 1ον ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ 2ον ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ Κ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΥΧΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!

Διαφημίσεις

Πριν πας σε δικηγόρο, πήγαινε σε έναν ψυχολόγο. Μίλησε μαζί του, εξήγησε όσα γίνονται και εφόσον - οπως λες - έχετε καλές σχέσεις με τον πρώην, ας πάει κι εκείνος με το παιδί. Στη θέση σου θα ήθελα τη γνώμη ενός ειδικού, για να εκτιμήσει το συμφέρον του παιδιού.

Ένα παιδάκι που έχασε μια φορά το σημείο αναφοράς του σε τόσο μικρή ηλικία και τώρα έχει βρει τις ισορροπίες του και ένα σημείο αναφοράς, θα είναι ισοπεδωτικο να το χάσει ξανά! Το άγχος που θα βιώσει, η απογοήτευση και τόσα άλλα θα το ακολουθούν για όλη του τη ζωή! Μην κάνεις βιαστικές παρορμητικές κινήσεις.

Εφόσον έχετε καλές σχέσεις με τον μπαμπά, αυτό δείχνει πως τον εμπιστεύεσαι στο ρόλο του πατέρα. Αφού τα κατάφερε αξία ως εδώ, μην κλωνίσεις τον κόσμο του παιδιού σου για ένα χαρτί. Βρείτε μια κοινή φόρμα για να υπάρχεις στη ζωή του, χωρίς να του αλλάξεις τον κόσμο.

Γιατί όμως δεν είχατε εξ αρχής από κοινού την επιμέλεια;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Πριν πας σε δικηγόρο, πήγαινε σε έναν ψυχολόγο. Μίλησε μαζί του, εξήγησε όσα γίνονται και εφόσον - οπως λες - έχετε καλές σχέσεις με τον πρώην, ας πάει κι εκείνος με το παιδί. Στη θέση σου θα ήθελα τη γνώμη ενός ειδικού, για να εκτιμήσει το συμφέρον του παιδιού.

Ένα παιδάκι που έχασε μια φορά το σημείο αναφοράς του σε τόσο μικρή ηλικία και τώρα έχει βρει τις ισορροπίες του και ένα σημείο αναφοράς, θα είναι ισοπεδωτικο να το χάσει ξανά! Το άγχος που θα βιώσει, η απογοήτευση και τόσα άλλα θα το ακολουθούν για όλη του τη ζωή! Μην κάνεις βιαστικές παρορμητικές κινήσεις.

Εφόσον έχετε καλές σχέσεις με τον μπαμπά, αυτό δείχνει πως τον εμπιστεύεσαι στο ρόλο του πατέρα. Αφού τα κατάφερε αξία ως εδώ, μην κλωνίσεις τον κόσμο του παιδιού σου για ένα χαρτί. Βρείτε μια κοινή φόρμα για να υπάρχεις στη ζωή του, χωρίς να του αλλάξεις τον κόσμο.

Γιατί όμως δεν είχατε εξ αρχής από κοινού την επιμέλεια;[/QUOTΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΚΣΗΣ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2!

ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΝΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ Ο ΤΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΥΧΑΙΝΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ Κ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΣΧΙΡΙΣΤΙΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΟΙΖΑ ΑΘΗΝΑ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΜΕΝΑ ΧΙΟ...ΑΝ Κ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ "ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ" Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΙΚΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ....ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΣ ΔΗΛ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΛΟΓΟ ΩΡΑΡΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΤΩΡΑΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΖΗ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΩΡΑ!

Κοπέλα μου, καταλάβαμε και τι θέλησε να κάνει ο πρώην άντρας σου, και τι έκανε και τι κάνει τώρα......για το παιδί θα μας πεις? Εσύ αυτά τα 3 χρόνια πόσες φορές το είδες το παιδί σου? Πόσες φορές το πήρες να περάσει λίγες μέρες μαζί σου? Είναι βασικό αυτό που σε ρωτάω........τώρα δεν έχει σημασία τί θα είχε γίνει εάν δεν σε είχαν πιάσει κορόιδο όπως λες......αλλά αν πχ το παιδάκι το έχεις πάρει μια δυο φορές στα τρία χρόνια, θα πάθει πολιτισμικό σοκ χάνοντας ότι γνωρίζει για τον κόσμο του για να έρθει με τη μαμά που δεν έχει συμβιώσει μαζί της, σε άλλη πόλη, άλλο περιβάλλον, χωρίς να μπορεί να βλέπει τα οικεία προς αυτό άτομα μια ωραία πρωία.......αυτά τα σκέφτεσαι? ΑΛΚΥΩΝ, δεν υπάρχει καλή συνεννόηση με το σύζυγο της, ούτε θα υπάρξει νομίζω......αν ήταν αδερφός μου αυτός λοιπόν και μια μέρα μετά από 3 χρόνια απουσίας θέλανε να του πάρουνε το παιδί που ανέστησε, θα ήμουν έξαλλη......εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι κράτησε μια μάνα μακριά απ το παιδί της τρία ολόκληρα χρόνια.......δλδ ΟΚ λες δεν έχω σπίτι και δουλειά και τρία χρόνια τι?????? Το παιδάκι είναι παιδάκι, θα του τάξεις ένα ωραίο παιδικό δωμάτιο και μπορεί να πει οτι θέλει να έρθει, αλλά αν συνειδητοποιήσει ότι θα χάσει οτι γνώριζε ως τώρα θα αντιδράσει, είτε του το πει κάποιος είτε όχι. Το παιδί να σκεφτόμαστε...... ΔΛΔ έχουμε παιδιά στα σπίτια μας......ποιό πεντάχρονο θα ήταν διατεθειμένο να πάει να μείνει μακριά από αυτούς που το μεγάλωσαν, σε άλλη πόλη, να μην τους βλέπει, γιατί είναι εκεί η μαμά που ουσιαστικά πόσο την έχει ζήσει? Μπορεί να ακούγομαι σκληρή, και ίσως η κοπέλα να είχε προβλήματα που δε θέλει να μας πει αλλά έτσι όπως παρουσιάζεται η εικόνα, τρία χρόνια απουσίας είναι απλά πολλά. Και για να μην μιλάμε στον αέρα, και επειδή ο μοναδικός γνώμονας είναι το καλό του παιδιού, εξήγησέ μας αν θέλεις τι είδους επαφή είχες με το παιδί όλα αυτά τα χρόνια, για να ξέρουμε και τι λέμε, μην σε αδικήσουμε κι εσένα, γιατί έτσι όπως το παρουσιάζεις, αυτοαδικείσαι.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ LA LATINA ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΣΑ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 4,5ΧΡ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΙΟ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Κ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΟΡΤΕΣ Κ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Κ ΗΤΑΝ Κ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...ΒΕΒΑΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Κ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΗΓΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΥΣΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ "ΔΟΥΛΕΨΕ" ΥΠΟΥΛΑ Κ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΗΛΙΘΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΒΛΑΣΘΗΜΙΕΣ ΟΠΟΥ Κ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ Κ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΝ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΛΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΥΠΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΠΑΝΑ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΧΙΟ ΤΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΩΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΟΨΕ Κ ΤΑ 2 Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

Δλδ το παιδι το εβλεπες δεκα μερες καθε τρεις μηνες? Και τις γιορτες?

Εγω θα σε ρωτησω κατι απλο.Αν τα πραγματα ηταν αντιστροφα και το παιδι το ειχες εσυ και το ειχες φτασει εσυ 5 χρονων και με τα γελια του και με τις γκρινιες του και με τα ξενυχτια και τις αρρωστιες και ολη την καθημερινοτητα του...και σου ελεγε ο μπαμπας οτι ξερεις τωρα θα το παρω το παιδι να μεγαλωσει μαζι μου...εσυ θα το δεχοσουν?

Δεν ειναι αυτοκινητο...αντε το κρατησες εσυ 2 χρονια...σειρα μογ τωρα να το παρω εγω..κι αυτος ο μπαμπας εχει δεθει μαζι του...το ποναει...το μεγαλωνει καθε μερα.Πως περιμενες οτι ετσι απλα θα δεχτει να το αποχωριστει?

Το οτι το παιδι βριζει οκφυσικα δεν ειναι σωστο και καλο...φυσικα τα ακουει απο τον μπαμπα...αλλα μην τρελλαθουμε κιολας...δεν ειναι λογος αυτος να θεωρεις οτι πρεπεινα παρεις τκ παιδι..

Στο βρίσιμο δε θα σταθώ, κι εμάς που ο μπαμπάς μας δε λέει ούτε γμτ, ένα σωρό ξεσηκώσανε και λένε με το που συναναστραφήκανε με άλλα παιδάκια και επίσης έχουμε έναν παππού που δεν μπορούμε να του αλλάξουμε λεξιλόγιο στα 65, δυστυχώς.

Δεν εννοώ ότι είναι καλό, απλά δεν είναι λόγος άρσης της επιμέλειας.

Τα άλλα που μας λες είναι σοβαρά, πέντε χρονών παιδί με πιπίλα και πάνα και λάθος διατροφή, τι θα πει μόνο σούπες γιατί δεν είχε κανείς υπομονή, ποιος μαγειρεύει για το παιδί? Για να είναι ακόμα με πάνα και πιπίλα, πάει να πει οτι γενικώς δεν είχαν υπομονή, ποιός το μεγαλώνει, με ποιον είναι όταν λείπει ο μπαμπάς στη δουλειά? Αυτά δεν είναι μικρολεπτομέρειες, κοπέλα μου.

Μίλησες με τη δικηγόρο σου που έλεγες χτες? Πάντως να ξέρεις, δε θα είναι εύκολο......σκέψου να ήσουν στη θέση του. Και αν είχες δει δείγματα οτι το παιδί δεν τρώει καλά, και δεν έχει τις σωστές συνθήκες διαβίωσης έπρεπε να είχες ήδη δράσει. Δεν θα επεκταθώ άλλο, δε θέλω να σε κουράζω, έχεις κυκεώνα μπροστά σου, εύχομαι καλή τύχη ειλικρινά και να μπορέσεις να διορθώσεις το λάθος σου χωρίς να βλάψεις αυτή την ψυχούλα....μακάρι το παιδάκι να πάει όπου είναι καλύτερα καλά.

miki 81 εξηγησα πως μεσα στις μερες που το εβλεπα συμπεριελαμβανοτουσαν κ γιορτες χριστουγεννων και γενεθλια! κ οσον αφορα το αλλο σου ερωτημα εννοειτε πως δεν θα αφηνα να φυγει το παιδι μου αν καποια στιγμη ηταν αντιστροφα τα πραγματα και καταλαβαινω εν μερη τον μπαμπα του! Δικαιολογω πολλες αντιδρασεις αλλα σε καμια περιπτωση αυτη που ξαφνικα στρεφει το παιδι εναντιον μου ενω ολα εξελισοταν τοσο ομαλα γινοταν!

και πραγματικα αναρωτιεμαι αν εγραφα αρχικα πως εχασα την επιμελεια μονο κ μονο επιδη οταν χωρισα δεν ειχα πορους κ ουτε καν σπιτι να μεινω κ πως τωρα ζηταω να παρω το παιδι τι θα γραφοταν!?Γτ στην ουσια αυτο θα γινοταν αν δεν την παραχωρουσα τοτε!

Ειναι τοσο κακο που κρινω πως μπορω σαν μητερα να του παρεχω παραπανω φροντιδα??? εστω κ αν εχασα 3 χρ απο το μεγαλωμα του! Πρεπει να συνεχισω σαν να ειναι ολα οκ κ ροδινα? Ισως με εχετε παρεξηγησει αλλα οκ! Εχω ακουσει πολλες αποψεις για το ολο θεμα και τις σεβομαι ολες! Δεν περιμενα καποια αλλη αντιδραση μιας κ ειμαι απλα μια κοπελα που μπηκε σε ενα site κ εγραψε κατι (κατ εσας)...μονο εγω κ οι ανθρωποι που εχω διπλα μου μπορουν να καταλαβουν την αγωνια μου κ τα ποσα εχω περασει 3χρ τωρα με το θεμα του παιδιου! κ δεν εγραψα για να παρω αποψη για το αν κανω καλα που ζηταω να παρω το παιδι αλλα αν καποιος γνωριζει πως θα μπορουσα να το προφυλαξω απο ολα αυτα!

ναι LA LATINA μιλησα με την δικηγορο μου και θα βαλει μπροστα ασφαληστικα μετρα κ θα ετηθουμε απο το δικαστηριο να βλεπουμε παιδοψυχιατρο κ κοινωνικους λειτουργους κ οι 2 γονεις για να μας γινει καποια γνωματευση προφανως για την δικη μας κατασταση αλλα και συμβουλευτικη γονεων για να μεταχειρουστουμε το παιδι με το κι αν γινει!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά........δεν έπρεπε να μας παρεξηγήσεις.....κάπου το ανέφερα νομίζω οτι μπορεί να έχεις κι άλλα προβλήματα που δεν μας είπες, εμείς με βάση αυτά που μας είπες σου μιλήσαμε κοπέλα μου, και εγώ προσωπικά, με μόνο γνώμονα το παιδάκι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ ευχήν. Καλή συνέχεια.