Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σας μπαίνουν παράξενες -ασχημες ιδέες?

Recommended Posts

χτες έκανα την αυχενική μου και όλα καλά,χτες ήμουνα πολύ χαρούμενη...σήμερα άρχισαν να φυτρώνουν στο μυαλό μου περίεργες ιδέες. όπως ΄΄μήπως από τη αιματολογικό εργαστήριο έκαναν κάποια λάθος μέτρηση στο PaPPA''. μήπως ο γιατρός που έκανε την αυχενική έβαλέ κάποια λάθος παράμετρο και άλλα τέτοια χαζά...και ΄δεν μπορώ να ησυχάσω..περιμένω να γυρίσω σπίτι να ξαναδώ τις εξετάσεις, λες και θα καταλάβω και πολλά...έχετε παρόμοιους προβληματισμούς?αχ πόσο θέλω να απαλλαγώ από αυτά τα συναισθήματα και να χαρώ την εγκυμοσύνη μου...

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαράκι! Η αλήθεια είναι ότι η ψυχολογία μας στην εγκυμοσύνη είναι λίγο περίεργη. Και εγώ έκανα τέτοιες σκέψεις και μάλιστα την ώρα που με εξέταζε δεν μίλαγα καθόλου για να μην κάνει κανένα λάθος.Με τόσα που βλέπουν τα μάτια μας είναι λογικό αυτό που μας συμβαίνει. Προσπάθησε να εμπιστευτείς τον γιατρό σου και να είσαι σίγουρη πως δεν είμαστε οι μόνες που εξετάζουν!

Εμενα μου μπαινουν στο μυαλο ασχημες ιδεες καθε μερα. Ακομη και τωρα που εχω μπει στον 7ο και εχω κανει τις περισσοτερες σοβαρες εξετασεις με καλα αποτελεσματα, σκεφτομαι ολο ασχημα πραγματα!!!!! Μαλλον φταιει το αγχος μου στο να πανε ολα καλα!!!!!

Διαφημίσεις

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ,ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΟΛΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ3Η Ή ΣΤΗΝ 33Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ....

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Αχ βαχ Μαράκι....Τι λές τώρα!!!!!!!!

Cristin μου θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου....Εγώ επί 30 εβδομάδες ήμουν τρελά αγχωμένη....Και το μυαλό σου παίζει άσχημα παιχνίδια...Ίσως το έχετε ήδη συνειδητοποιήσει από τους εφιάλτες (όσες έχετε)....Μόλις μπήκα στον 9ο μήνα ξαφνικά ηρέμησα...Μέχρι σήμερα είμαι απόλυτα χαλαρή -ΠΟΙΑ;;;; ΕΓΩ!!!!!!!!!- Μπορώ να σου πω οτι τρελό άγχος έχουν όλοι οι άλλοι....

Να μη γίνομαι κουραστική...Ο εγκέφαλος μας δεν ελέγχεται πάντα άρα δε θα σας πω να σκέφτεστε ευχάριστα κλπ.κλπ.κλπ γιατί και εμένα μου τα έλεγαν αλλά το άγχος, άγχος...

Μαράκι εγώ μπορώ να πω μόνο ότι η "μαμά-Φύση" ξέρει καλύτερα...Για κάποιο μαγικό λόγο ξαφνικά θα ηρεμήσεις τελείως κοριτσάκι....Πίστεψέ με...Εύχομαι απλά εσύ να τα καταφέρεις πιο νωρίς συγκριτικά με εμένα!!!! :D

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Μανούλα δε γίνεσαι όταν γεννάς αλλά από τη στιγμή που κάνεις το πρώτο θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Από εκεί και πέρα νομίζω πως η ζωή σου γεμίζει με στιγμές χαράς αλλά και άγχους. Δε θα υπάρξει ούτε μια μέρα που δε θα αγχωθείς για κάτι που θα αφορά το παιδάκι σου. Μάλλον όλες το παθαίνουμε.

Κι εγώ από τη στιγμή που έμεινα έγκυος φτιάχνω με το μυαλό μου διάφορα τρομακτικά σενάρια αλλά τα αφήνω πίσω και προχωράω.

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

*

Μανούλα δε γίνεσαι όταν γεννάς αλλά από τη στιγμή που κάνεις το πρώτο θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Από εκεί και πέρα νομίζω πως η ζωή σου γεμίζει με στιγμές χαράς αλλά και άγχους. Δε θα υπάρξει ούτε μια μέρα που δε θα αγχωθείς για κάτι που θα αφορά το παιδάκι σου. Μάλλον όλες το παθαίνουμε.

Κι εγώ από τη στιγμή που έμεινα έγκυος φτιάχνω με το μυαλό μου διάφορα τρομακτικά σενάρια αλλά τα αφήνω πίσω και προχωράω.

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ....! :D

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Διαφημίσεις

στον 9ο είχα παλαβώσει τελείως!!!!!

όλα βλακείες σκεφτόμουν και ο τοκετός δεν έλεγε να έρθει :lol::lol:

τα σκέφτομαι τώρα και γελάω..

είναι φυσιολογικό και απόλυτα λογικό πιστεύω..

με το καλό το μωράκι σου

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Εγω κορίτσια που σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν πολυαγχώνομαι πιανω τον εαυτό μου να αγχώνεται για τα πάντα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τα μωράκια που περιμένω αλλά με τα πάντα κυριολεχτικά. Δεν μπορώ ούτε ειδήσεις να δω γιατί αγχώνομαι....Θέλω να πιστέυω ότι φταίνε οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης ( πέρα από το άγχος για την πορεία της εγκυμομοσύνης και την υγεία των μωρών μου )....

ΦΕΗ

Μαράκη!Μην ανησυχείς καθόλου και καλώς ήρθες στο κλαμπ των αγχωμένων. Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι δεν υπάρχει άλλο μυαλό σαν το δικό μου. Είμαι στην 31 βδομάδα και δεν έχω χαρεί τίποτα μέχρι τώρα, και το πιο άσχημο είναι ότι δεν αφήνω και την οικογένειά μου σε χλωρό κλαρί. Μέχρι και ο γιατρός μου μου είπε ότι όταν θα γεννήσω θα κάνουνε πάρτυ. Ο άντρας μου είναι ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό άσε που φοβάμαι μήπως με πετάξει από το παράθυρο καμιά μέρα. Η μάνα μου μου ανακοίνωσε ότι θα την πεθάνω πριν την ώρα της ,ενώ η αδερφή μου έπαψε πια να ασχολείται με τις ανησυχίες μου. Ό,τι πιο κουφό το έχω σκεφτεί, δεν υπάρχει σκέψη που να μην έχει περάσει από το μυαλό μου. Περιττό να πω ότι φοβάμαι και το παραμικρό. Σαφώς είχα σκεφτεί και εγώ την λανθασμένη αυχενική. ΔΕν προλαβαίνω να πείσω τον εαυτό μου για κάτι , ξεπετιέται κάτι αλλο την άλλη μέρα. Ευτυχώς είμαι εξωστρεφης και τα μοιράζομαι και δεν τα κλείνω μέσα μου. Μπορώ όμως να πω ότι από τον έβδομο και μετά σαν να ηρέμησα λίγο και όχι μόνο αυτό, όταν θυμάμαι τι σκεφτόμουν ντρέπομαι και γελάω μόνη μου. Αν γύρναγε ο χρόνος πίσω θα προσπαθούσα να μην σκέφτομαι τίποτα και να χαρώ την εγυμοσύνη με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα που φτάνω στο τέλος ένα πόρισμα βγάζω:αν είναι να σου συμβεί κάτι θα σου συμβει και είναι πολύ δύσκολο να πάθεις κάτι τόσο σοβαρό που να μην το διαγνώσουν οι γιατροί ή να προξενήσεις εσύ κάτι στο μωρό από λάθος χειρισμό. Οπότε μην σκέφτεσαι τέτοια

mKndp2.png

Μαράκι θες να σου αποδείξω ότι δεν είσαι καθόλου υπερβολική και ότι όλες μας αγχωνόμαστε? Κοίτα.........

1) Εvangelia είμαι στον9ο και έχω παλαβώσει τελείως!!!!!

Όλο βλακείες σκέφτομαι? Και ο τοκετός δεν λέει να έρθει

τα σκέφτομαι τώρα και κλαίω..

είναι φυσιολογικό και λογικό?...

2) lilouko πως το έκανες αυτό πες μου γρήγορα. Απαιτώ να μάθω το μυστικό σου.

Μόλις μπήκα στον 9ο μήνα ξαφνικά ηρέμησα...Μέχρι σήμερα είμαι απόλυτα χαλαρή -ΠΟΙΑ;;;; ΕΓΩ!!!!!!!!!- Μπορώ να σου πω οτι τρελό άγχος έχουν όλοι οι άλλοι....

Δεν μπορει κάτι κρύβεις........

:?:?:?:?:?:?

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

egw perimena oti sthn 2h egymosynh, 8a htan ola ligo roz synnefakia... pio xalarh... pio "empeirh"... alla anti gi'ayto eimai synexeia "ax" kai "bax"....

Αυτό ακριβώς!!

Συν το γεγονός οτι αγχώνομαι και για την κόρη μου και φοβάμαι να πάμε μια βόλτα μήπως δεν αισθάνομαι καλά και την στεναχωρήσω (αμα ακούει κάποιον ότι δεν μπορεί-κλαιει κλπ μαραζώνει το πουλάκι μου).....

Και το χειρότερο όλων (να το πω και να το βγάλω απο μέσα μου μιας και με καταλαβαίνετε καλύτερα απο όλους) είναι ότι φοβάμαι να πάω βόλτα την κορούλα μου μη μου την πειράξουνε-κλέψουνε κλπ άλλες βλακείες (που βάζει το ορμονικά διαταραγμένο μυαλό μου) και δεν μπορέσω να αντιδράσω :shock::shock::shock::shock:

Ευτυχώς έχω πάρα πολλά άτομα γύρω μου που με φροντίζουν και έχω έναν απίστευτα υπομονετικό άντρα (ως πότε όμως???) που με ανέχεται και με όλες τις απίστευτες βλακείες που του έχω αραδιάσει απο τότε που έμεινα έγκυος....... :roll:

to xeirotero mou to kalokairi htan oti mporei na mpei klefths sto spiti -yphrxan krousmata sthn perioxh- kai an tyxei kai ksypnhsei o mikros ti 8a ginei? epeishs eimai synexeia sthn tsita... griniazei kai o mikros kai antidrw perierga... ouf! alhe8ia bre koritsia, me to malwma twn paidiwn sas ti kanete? dhl. ok den prepei na ta xtypame ktl... alla yparxoyn stigmes pou tou tis brexw... den milaw gia kakopoihsh -ki emas mas tis ebreksan otan hmastan paidia kai den giname biaioi me tous allous oute tipota apo ayta pou akouw kata kairous- alla den mporeis na sygrateis panta ta nebra sou... diabazw sto forum ta peri timwrias me "ksylo" sta paidia kai sigoura den eimai yper tou ksylou sta paidia, apla mia "psilh" sta pisina pou kai pou den nomizw oti einai "bia"... poso la8os eimai? exw dei ap'thn allh paidia -twra enhlikes- oi opoioi symfwna me ta legwmena tous den tis efagan pote, alla einai oi perisoteroi allazones pou monimws ekanan oti h8elan tous goneis tous, apla epeidh oi goneis den tous timwrhsan pote...

sorry pou ksyfyga ap'to arxiko 8ema, apla to skeftomoun arketa giati ka8e fora pou to popoudaki tou tis "trwei" ponaw ki egw...

me and my men...

Να σου πω την αμαρτία μου κι εμένα τις έχει "φάει" η μικρή στον πωπώ της μια δυο που ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκνευριστική αλλά άρχισε να γελάει (το παλαβοκριάρι μου) και μου την έσπασε περισσότερο...! :? Σε καταλαβαίνω απόλυτα και μην ανησυχείς! Εγώ με την κόρη μου όλο στα μαχαίρια είμαστε και της φωνάζω (είναι απίστευτα ζωηρή) και άμα πάει κανένας να την "παρηγορήσει" του φωνάζει και του λέει "αχε με εχυ εγω χελω τη μαμά μου" κι έρχεται και με παίρνει αγκαλιά και ας την έχει αρπάξει στον πωπώ της πριν λίγο :lol::lol::lol::lol::lol:

Η απειλή που πιάνει πάντα αν και δεν την έχω πραγματοποιήσει είναι :"θες να στα βγάλω τ'αυτιά σου???" και ξαφνικά σταματάει!!! :cool: Τι να πω!!! :lol:

Μαράκι θες να σου αποδείξω ότι δεν είσαι καθόλου υπερβολική και ότι όλες μας αγχωνόμαστε? Κοίτα.........

1) Εvangelia είμαι στον9ο και έχω παλαβώσει τελείως!!!!!

Όλο βλακείες σκέφτομαι? Και ο τοκετός δεν λέει να έρθει

τα σκέφτομαι τώρα και κλαίω..

είναι φυσιολογικό και λογικό?...

2) lilouko πως το έκανες αυτό πες μου γρήγορα. Απαιτώ να μάθω το μυστικό σου. Παράθεση:

Μόλις μπήκα στον 9ο μήνα ξαφνικά ηρέμησα...Μέχρι σήμερα είμαι απόλυτα χαλαρή -ΠΟΙΑ;;;; ΕΓΩ!!!!!!!!!- Μπορώ να σου πω οτι τρελό άγχος έχουν όλοι οι άλλοι....

Δεν μπορει κάτι κρύβεις........

Μόλις έβαλα tickers με τα αγγελούδια μου και επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω με την εγγυμοσύνη ξαναδημοσίευσα.Από άγχος? Δώξα το Θεο!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

ΛΕΝΑΝΕΚ χαχαχαχαχα....ναι βρε κάτι το πολύ σεξ που κάνω, κάτι τα lexotanil έχω έρθει στα ίσα μου...ααααααα επίσης ξέχασα να σου πω κάνω και πολύ shopping therapy καθώς μου το επιτρέπει η τέλεια ( :?:?:? ) σιλουέτα μου....Σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα μυστικά μου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(απλά έφτασα στο σημείο να θέλω να έρθει η ώρα του τοκετού περισσότερο από καθετί άλλο και έπαψα να σκέφτομαι κουλαμάρες.... :wink: )

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Να λοιπόν τα λάθη μου lilouko

1)εγώ κάνω σεξ μία φορά την ημέρα ενώ εσύ φαντάζομαι μιλάς για δύο τουλάχιστον.

2)εγώ πίνω xanax για να ηρεμήσω και μάλιστα ληγμένα ενώ εσύ lexotanil.

3) αντί για shoping therapy κάνω eat therapy.(26 κιλά εως τώρα 100 κιλά στο σύνολο μόνο με δύο κινήσεις ζετέ και αρασε....μα τι λέω...)

Πως λοιπόν να μην φρικάρω? Και μετά λεει από την αυχενική διαφάνεια ότι ανησυχεί.Ως τον τοκετό?

Με σωστά και στέρεα βήματα μπορούμε να οδηγηθούμε σε έναν φυσιολογικό τοκετό χωρις υπερβολικές ανυσηχίες και αγωνίες.Φαντάζομαι τουλάχιστον. :):):)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

τον τελευταίο μήνα σταμάτησα να βλέπω ειδήσεις και απέφευγα να βλέπω τηλεοραση γενικότερα γιατί ότι παιδιά με προβλήματα έβλεπα το βράδυ στον ύπνο μου έβλεπα ότι συνέβαιναν και στο δικό μου. Άσε που κάθε βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα οτι μου σπάνε τα νερά! Άσε η ψυχολογια μου χάλια ήταν...

'Αγχος άγχος!!!!!!!φοβίες!!!! Θέλω κι εγώ να ησυχάσω και να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου αλλα δεν...! άμα δεν ακούσω τη μικρούλα μου φοβάμαι, άμα δω λίγα υγρά παραπάνω φοβάμαι, άμα νιώσω καμιά σύσπαση φοβάμαι, άμα νιώσω τραβηγματάκια φοβάμαι....και έχω μία εβδομάδα που έκανα τη β επιπεδου και όλα καλά...αλλά εγώ τίποτα...δηλαδή αμαν πια!!!!!!!!!! :evil: μου τη σπάω :evil: