Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δευτερη εγκυμοσυνη μετα απο 6 μηνες!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!

Σημερα πηγα στον γιατρο μου ειμαι 5 εβδομαδων και 5 ημερων !!

Ειδαμε σακο !

Ειναι το δευτερο παιδακι !!

Εχω μια μπεμπουλα σχεδον 6 μηνων !!!

Ηθελα να ρωτησω το εξης η πεθερα μου ειναι διδυμη ποσο ποσοστο υπαρχει περιπτωση να κανω διδυμα και αν??

επισης τα διδυμα φαινονται αμεσως??εχω ακουσει για καποιες εβδοαμδες καθυστερηση στον υπερηχο!

Διαφημίσεις

Αν ο ενας σακος ειναι πισω απο τον αλλο κρυμμενο μπορει να το δεις με καθυστερηση,ετσι εγινε σε εμενα.αλλα σπο οτι ξερω κληρονομικα παει στα κοριτσια,δηλ αφου ειναι η πεθερα σου διδυμη παει στην κορη της αν εχει και στο παιδι που θα κανετε εσεις

Για τα διζυγωτικά διδυμα παίζει ρολο μόνο η γυναικα και η τυχόν δική της κληρονομικότητα γιατί προέρχονται από διπλή ωορρηξία (το σπέρμα του άντρα απλά γονιμοποιεί ό,τι βρίσκει:rolleyes:).

Για τα μονοζυγωτικά δίδυμα, που ακόμα αποτελούν ένα (όμορφο!) μυστηριο για την επιστήμη, πιθανον να παιζει ρολο και η κληρονομικότητα του άντρα, με την εννοια οτι δεν γνωρίζουμε τι ειναι αυτό που διασπά το γονιμοποιημενο εμβρυο.

Πάντως μεγαλη μεριδα της επιστημονικής κοινοτητας δέχεται πλέον οτι τα μονοζυγωτικά διδυμα ΔΕΝ συνδέονται με κληρονομικότητα τελικά, αλλά ειναι ενα τυχαίο γεγονός.

Οπότε μαλλον δεν θα επηρεαστείτε από την διδυμη πεθερά (είναι τουλάχιστον καλή ή τζάμπα βγηκε σε δυο αντίτυπα :mrgreen: ?)

Καλοστέριωτη (η εγκυμοσυνη) και καλή συνέχεια!!!!!!!

• 4 months later...

Πως αισθανεσαι που εισαι εγκυος μετα απο 6 μηνες?εγω ειμαι στην αρχη της δευτερης εγκυμοσυνης και η κορουλα μου ειναι 3 μηνων!!!θα εχουν ακριβως 12 μηνες διαφορα!!αγχωνομαι λιγο αλλα χαιρομαι που θα μεγαλωνουν μαζι!

Διαφημίσεις

Με το καλό το νέο μωράκι κι όλα να πάνε καλά! Έδωσες υπόσταση στο μεγαλο μου άγχος - έχω το ίδιο θέμα με την πεθερά μου, η κουνιάδα μου πήγε για δεύτερο παιδάκι και βγήκαν δίδυμα και φοβόμαστε πως αν το επιχειρήσουμε εν καιρώ θα μας προκύψουν κι εμάς...

Θα θέλαμε μάλλον ένα δεύτερο παιδάκι, αλλά τρίτο δε θα ήταν ό,τι καλύτερο!

Κι αυτό με τον υπέρηχο... μπορεί δλδ να φαίνεται ένας σάκος και σε λίγο να φανεί και δεύτερος;;; :?

27pzp3.png

qIUIp2.png

Προσωπικά δεν έχω σχετική εμπειρία, όμως πρόσφατα μια οικογενειακή φίλη έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της, 15 μέρες πριν κλεισει χρόνο το πρώτο της παιδάκι ! Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, τουλάχιστον στην αρχή, όμως είμαι σίγουρη πως για τα ίδια τα παιδάκια θα είναι ο,τι καλύτερο να μεγαλώνουν μαζί ! Ειδικά αν έχεις και βοήθεια, όλα καλά θα πάνε με το μεγάλωμά τους !

Επομένως με το καλό το μωράκι ή τα μωράκια !! :)

Κατά τα λοιπά, σχετικά με τους γενετικούς παράγοντες, έχει απόλυτο δίκιο η σκουντούφλα :)

Με το καλό και πάλι !!

TJhAp3.png