Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους..Έχω κλείσει ραντεβού να περάσω απο την επιτροπή εξωσωματικής του ΙΚΑ και έχω μια απορία σχετικά με ο παραπεμπτικό προς την επιτροπή. Οι γνώμες είναι πολλές και διαφορετικές και θα ήθελα αν κάποια κοπέλα πέρασε σχετικά πρόσφατα την επιτροπή να με ενημερώσει. Αυτό το παραπεμπτικό πρέπει να είναι από γιατρό του ΕΟΠΠΥ ή μπορεί να το δώσει και εξωτερικός γυναικολόγος??? όποιον γυναικολόγο του εοππυ ρωτησα δεν μπορεί να μου το δώσει...??????????????

Διαφημίσεις

malme εγώ πέρασα από την επιτροπή τον Σεπτέμβριο του 2013.

Το παραπεμπτικό (που είναι το http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%88%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1%20-%20%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%88%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82/%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%20-%20%CE%95%CE%9E%CE%A9%CE%A3%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%93%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97.pdf) το υπογράφει ΜΟΝΟ γυναικολόγος του ΕΟΠΥΥ.

Σ'αυτόν θα πας όλα όσα αναφέρονται στο έντυπο (π.χ την σαλπιγγογραφία, τα σπερμοδιαγράμματα κτλ κτλ) και το έντυπο εκτυπωμένο.

Ο γυναικολόγος απλά τα ελέγχει, συμπληρώνει το έντυπο, το υπογράφει και μετά παίρνεις το έντυπο και το καταθέτεις στην επιτροπή για την εξωσωματική.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος γυναικολόγος συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ να μην το υπογράψει.. :?

Για να δεις ποιος γυναικολόγος είναι συμβεβλημένος στην περιοχή σου ρίξε μία ματιά εδώ http://www.eopyy.gov.gr/MedSupplier/Index. Για καλό και για κακό πάρε και ένα τηλέφωνο πριν πας και ρώτησέ τους αν είναι όντως με ΕΟΠΥΥ γιατί πολλές φορές η εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ δεν έχει ενημερωθεί με τα πιο πρόσφατα στοιχεία.

σε ευχαριστώ πολύ....θα ψάξω καλύτερα για γιατρό του εοππυ....και κάτι άλλο μιας και σε βρήκα εύκαιρη :D:D οταν πήγες με την έγκριση στο φαρμακείο, σου κρατήσαν την πρωτότυπη ή είχες βγάλει φωτοτυπία??

Εγω, τον Νοεμβριο 2013, περασα απο επιτροπη εοπυυ Πατρας για προκληση ωορρηξιας και οχι εξωσωματικη, αλλα το αντιστοιχο ειδικο εντυπο παραπομπης του γυναικολογου προς εοπυυ, μου το ειχε συμπληρωσει ο εξωτερικος ιδιωτης γυναικολογος μου!!!!!!!!!! Και το δεχτηκαν στην επιτροπή και πηρα την εγκριση!!!!!!

Οπως λεει η arshia ειναι , στην εγκυκλιο γραφει για γυναικολογο απο εοπυυ και γι αυτο εγω ειχα την ανησυχια μου αλλα ο ιδιωτης γυναικολογος μου ελεγε οτι μπορει και αυτος να το φτιαξει το εντυπο και ετσι εκανα...

Μπορεις να τηλεφωνησεις για διευκρινησεις στα τηλεφωνα της επιτροπης που εκλεισες ραντεβου!

σε ευχαριστώ πολύ....θα ψάξω καλύτερα για γιατρό του εοππυ....και κάτι άλλο μιας και σε βρήκα εύκαιρη :D:D οταν πήγες με την έγκριση στο φαρμακείο, σου κρατήσαν την πρωτότυπη ή είχες βγάλει φωτοτυπία??

φωτοτυπια δινεις στο φαρμακειο.

εσυ κρατας τα πρωτοτυπα!!!!!!!!!! για να μπορεις να ξαναπαρεις και την δευτερη συνταγογραφηση αν χρειαστει...

Διαφημίσεις

Εγω, τον Νοεμβριο 2013, περασα απο επιτροπη εοπυυ Πατρας για προκληση ωορρηξιας και οχι εξωσωματικη, αλλα το αντιστοιχο ειδικο εντυπο παραπομπης του γυναικολογου προς εοπυυ, μου το ειχε συμπληρωσει ο εξωτερικος ιδιωτης γυναικολογος μου!!!!!!!!!! Και το δεχτηκαν στην επιτροπή και πηρα την εγκριση!!!!!!

Οπως λεει η arshia ειναι , στην εγκυκλιο γραφει για γυναικολογο απο εοπυυ και γι αυτο εγω ειχα την ανησυχια μου αλλα ο ιδιωτης γυναικολογος μου ελεγε οτι μπορει και αυτος να το φτιαξει το εντυπο και ετσι εκανα...

Μπορεις να τηλεφωνησεις για διευκρινησεις στα τηλεφωνα της επιτροπης που εκλεισες ραντεβου!

Ακριβώς όπως τα γράφετε είναι κορίτσια. Ο ιδιώτης γυναικολόγος το υπογράφει. Και το λέω σίγουρα γιατί πέρασα από επιτροπή μέσα Μαρτίου.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Ακριβώς όπως τα γράφετε είναι κορίτσια. Ο ιδιώτης γυναικολόγος το υπογράφει. Και το λέω σίγουρα γιατί πέρασα από επιτροπή μέσα Μαρτίου.

πέρασες επιτροπή στην Αθήνα??? εχω καταμπερδευτεί....δεν ξερω τι μου γινεται...σκεφτομαι να το κανει ο γιατρος μου αλλα αν μου κάτσει στραβη στην επιτροπη ζητω που καηκαμε

Το βρηκα στη σελιδα του γιατρου μου, Θα σας φανει χρησιμο.

Όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται απο τις επιτροπές του ΕΟΠΥΥ για Εξωσωματικη Γονιμοποίηση ή Πρόκληση Ωοθυλακιορρηξίας

http://www.eopyy.gov.gr/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/Έντυπα%20-%20Δικαιολογητικά/Έντυπα%20για%20ιατρούς/ΕΝΤΥΠΟ%20-%20ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ%20ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.pdf

http://www.eopyy.gov.gr/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/Έντυπα%20-%20Δικαιολογητικά/Έντυπα%20για%20ιατρούς/ΕΝΤΥΠΟ%20-%20ΠΡΟΚΛΗΣΗ%20ΩΟΘΥΛΑΚΙΟΡΡΗΞΙΑΣ.pdf

πέρασες επιτροπή στην Αθήνα??? εχω καταμπερδευτεί....δεν ξερω τι μου γινεται...σκεφτομαι να το κανει ο γιατρος μου αλλα αν μου κάτσει στραβη στην επιτροπη ζητω που καηκαμε

Ναι, Αθήνα. Ο γιατρός σου θα στο κάνει, εννοείται. Εγώ πήγα κατευθείαν στον ιδιώτη γυναικολόγο μου και υπέγραψε το παραπεμπτικό κ ο οποίος θα κάνει κ την εξωσωματική. Πήγαινε μια βόλτα στον γιατρό σου να σε καθησυχάσει. Στην επιτροπή τους ενδιαφέρει να είναι όλα τα δικαιολογητικά σωστά.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Το βρηκα στη σελιδα του γιατρου μου, Θα σας φανει χρησιμο.

Όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται απο τις επιτροπές του ΕΟΠΥΥ για Εξωσωματικη Γονιμοποίηση ή Πρόκληση Ωοθυλακιορρηξίας

http://www.eopyy.gov.gr/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/Έντυπα%20-%20Δικαιολογητικά/Έντυπα%20για%20ιατρούς/ΕΝΤΥΠΟ%20-%20ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ%20ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.pdf

http://www.eopyy.gov.gr/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/Έντυπα%20-%20Δικαιολογητικά/Έντυπα%20για%20ιατρούς/ΕΝΤΥΠΟ%20-%20ΠΡΟΚΛΗΣΗ%20ΩΟΘΥΛΑΚΙΟΡΡΗΞΙΑΣ.pdf

Μαρθα το παραπεμπτικο της προκλησης που επισυναψες , ειναι το παλιο!!!!

το ισχυον εχει και σαν δικαιολογητικο να τσεκαριστει οτι το καταθετεις και την ληξιαρχικη πραξη γαμου!!!!!!

το ξερω γιατι επεσα στην αλλαγη της εκδοσης του εντυπου (αλλαξε 25/10/14) και ετρεχα τελευταια στιγμη προν το ραντεβου της επιτροπης!!!!!

το σωστο ειναι εδω μεσα:

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%92%CE%9B%CE%9B3%CE%9F%CE%9E7%CE%9C-%CE%92%CE%9E%CE%A5-signed%2025-10-2013.pdf

και ημουν τυχερη που το ειδα, γιατι συνεχεια εμπαινα και ελεγχα το σαιτ του εοπυυ και προλαβα την αλλαγη!!!!!!

οι γιατροι βοηθανε πολυ αλλα μπορει να μην προλαβουν να ενημερωθουν εγκαιρως....

Διαφημίσεις

Μαρθα το παραπεμπτικο της προκλησης που επισυναψες , ειναι το παλιο!!!!

το ισχυον εχει και σαν δικαιολογητικο να τσεκαριστει οτι το καταθετεις και την ληξιαρχικη πραξη γαμου!!!!!!

το ξερω γιατι επεσα στην αλλαγη της εκδοσης του εντυπου (αλλαξε 25/10/14) και ετρεχα τελευταια στιγμη προν το ραντεβου της επιτροπης!!!!!

το σωστο ειναι εδω μεσα:

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%92%CE%9B%CE%9B3%CE%9F%CE%9E7%CE%9C-%CE%92%CE%9E%CE%A5-signed%2025-10-2013.pdf

και ημουν τυχερη που το ειδα, γιατι συνεχεια εμπαινα και ελεγχα το σαιτ του εοπυυ και προλαβα την αλλαγη!!!!!!

οι γιατροι βοηθανε πολυ αλλα μπορει να μην προλαβουν να ενημερωθουν εγκαιρως....

ειχε και αυτο το link που εβαλες απλα ηθελα να σημειωσω τα link των εντυπων.καλα εκανες και το εβαλες.οσες ενδιαφερονται ας το ψαξουν περισσοτερο.

ειχε και αυτο το link που εβαλες απλα ηθελα να σημειωσω τα link των εντυπων.καλα εκανες και το εβαλες.οσες ενδιαφερονται ας το ψαξουν περισσοτερο.

Ομως το λινκ του εντυπου παραπομπης για προκληση που εβαλες, δεν ισχυει. Εχει αλλαξει εντυπο και το νεο ειναι μεσα στο λινκ που εβαλα εγω....

Γι αυτο το επισημανα.

και σιγουρα θελει ψαξιμο μεχρι τελευταια στιγμη γιατι τα αλλαζουν συχνα!

• 2 years later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..ΒΟΗΘΕΙΑ..ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ? ΔΛΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΚΔΟΣΩ ΑΛΛΗ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..ΒΟΗΘΕΙΑ..ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ? ΔΛΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΚΔΟΣΩ ΑΛΛΗ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ?

Καλό μεσημέρι ναι θέλει καινούργια,οπότε λίγο πρίν πας στην επιτροπή πήγαινε βγάλε καινούργια.

rhIYp3.png

Διαφημίσεις