Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πατσούρου-Παπαβέντσης-Πιρετζή??

myheart

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας! περιμένουμε τα διδυμάκια μας σε λίγο καιρό και είμαι στην αναζήτηση παιδιάτρου που να είναι κ γνώστης θηλασμού μιας κ θέλω να προσπαθήσω να τα θηλάσω!

έχω διαβάσει γι'αυτούς τους τρεις...θα ήθελα γνώμες (αν κάνει επίσκεψη στο σπίτι, τιμές) αν κάποιες από εσάς έχουν προσωπική εμπειρία!!

z4WZp2.png

Διαφημίσεις

Eμείς έχουμε παιδίατρο την κα. Πατσούρου, η οποία είναι πολύ καλή γιατρός, έχει μεγάλη εμπειρία στο θηλασμό, άλλωστε η ίδια έχει θηλάσει δίδυμα, είναι υποστηρικτής της ομοιοπαθητικής και δεν δίνει με το παραμικρό αντιβίωση όπως κάνουν συνήθως οι άλλοι παιδίατροι, επίσκεψη στα σπίτι δεν κάνει.

Eμείς έχουμε παιδίατρο την κα. Πατσούρου, η οποία είναι πολύ καλή γιατρός, έχει μεγάλη εμπειρία στο θηλασμό, άλλωστε η ίδια έχει θηλάσει δίδυμα, είναι υποστηρικτής της ομοιοπαθητικής και δεν δίνει με το παραμικρό αντιβίωση όπως κάνουν συνήθως οι άλλοι παιδίατροι, επίσκεψη στα σπίτι δεν κάνει.

σ'ευχαριστώ! η αλήθεια είναι πως ενας απ'τους λόγους που θα την ήθελα είναι η εμπειρία της με τον θηλασμό διδύμων...με προβληματίζει όμως το οτι δεν έρχεται στο σπίτι! δλδ θα πρέπει να πάω τα νεογέννητα στο ιατρείο?:confused:

επίσης δεν μου είπες,πόσο παίρνει στην επίσκεψη?

z4WZp2.png

που μένεις, My heart?Η κολλητη μου πηγαίνει στην Πατσουρου αλλά από αυτά που ακούω είναι πολύ χαλαρή για τα γουστα μου. 'Εγω έχω καταλήξη σε έναν που μου άρεσε πολύ αν θέλεις σου στελνω π.μ. Με το καλο τα μωράκια σου. (Οσο για το θηλασμό, πιο προσιτή είανι μία μαία σύμβουλος θηλασμού παρά ένας γιατρός).φιλι'α

που μένεις, My heart?Η κολλητη μου πηγαίνει στην Πατσουρου αλλά από αυτά που ακούω είναι πολύ χαλαρή για τα γουστα μου. 'Εγω έχω καταλήξη σε έναν που μου άρεσε πολύ αν θέλεις σου στελνω π.μ. Με το καλο τα μωράκια σου. (Οσο για το θηλασμό, πιο προσιτή είανι μία μαία σύμβουλος θηλασμού παρά ένας γιατρός).φιλι'α

σ'ευχαριστώ κοπέλα μου! σου στέλνω πμ για λεπτομέρειες!!

z4WZp2.png

Διαφημίσεις